Osa 1

562 22 6
                                    

20.34-tuuks meille talo tyhjä😉
Sain viestin tyttöystävältäni ja lähdin alakertaan. Kävelin isäni ohi joka taas tapansa mukaan makasi darrassa sohvalla. Nostin tuon kädestä tippuneen kaljapullon pöydälle ja lähdin ulos.

Saavuin tyttöystäväni ovelle ja astuin suoraan sisään niinkuin yleensä. Tuo istui sohvalla katsellen netflixiä, kävelin tuon taakse ja hyppäsin sohvalle tuon viereen.
>>skip hetki>>
Olimme katsoneet erästä sarjaa jo kauan ja olin kaatunut makuulleen ja tuo päälleni. Jakso loppuu ja hän kääntyy katsomaan minua, tunsin tuon katseen ja käännyin itsekkin. Ennenkuin edes kerkesin tehdä mitään tunsin tuon pehmeät huulet omiani vasten. Hetken suutelun jälkeen tunnen tuon hellän käden lipuvan paitani alle ja se... Ei tuntunut miltään ei hyvältä ainakaan... Enemmänkin pahalta, vedin tuon käden pois ja nousin seisomaan.

Katsoin tuon hämmentynyttä katetta jonka tuo kohdisti suoraan silmiini. Tuon silmistä heijastui oma hämmästynyt katseeni ja pääni löi tyhjää. Lähdin vain kävelemään pois sillä tyhmät aivoni eivät osanneet muuta. Tunsin tuon katseen edelleen selässäni mutta jatkoin vain kävelyä.

[joo anteeks ku noin hätänen alku xdd mutta oon niin kauan halunnu alottaa tän tarinan ni nyt oli korkeeaika.
Tiiän tää eka on nyt aika hätänen yms. mutta toivon ettet tekis vielä johtopäätöksiä. Lue toinen osa kosk sit näät paremmin millanen tarina tää on ja päätä sitten tykkäätkö. Kiitos♥️]

Kujan kulkijatWhere stories live. Discover now