Osa 5

283 21 4
                                    

Tilanne oli kuin sarjoissa.. Siinä minä tuijotin Royta nolostuneena ja tuo peilikuvana minua.
Tilanteen kuitenkin pelasti kun jotkun tytöt vetivät Royn kauemmaksi juhlimaan..

Kaikki olivat kerääntyneet pöydän ääreen, kummastuneena kävelen väkijoukon takimmaiseen riviin yrittäen katsella päiden välistä mitä pöydällä tapahtuu.. Mutta koska satun olemaan lyhyt en tietenkään nähnyt mitään joten tökkäisin jonkun olkapäätä kysyäkseni ja sen verran sain selvää tämän kaiken huudon "juojuojuo" välistä että siellä on käynnissä jonkinlainen Royn ja tuon kaverin shottikilpailu..
Nyökähdän syvästi miehelle joka oli jo kääntynyt takaisin pöydälle päin alkaen huitoen nyrkillään ilmaa kannustuksen lomassa.

Käännähdän kannoillani ja kävelen punaisen todella halvan näköisen liinan peittämän pöydän ääreen. Joku istuu siinä, pää pöydässä vanhojen kahvi- ja kaljaläikkien ympäröimänä. Tuo ainakin pojalta näyttävä näytti hiemsn tutulta.. Kävin ihmisiä päässäni läpi kunnes huomasin tuon pojan ja Royn samanlaisuudet.

Hetken hermoiltuani tökkäisen poikaa herättääkseni tuon luultavasti unestaan, tai ainakin niin pojan säpsähdys sai minut ajattelemaan.
Pään noustua aivankuin Royn silmät kohtasivat omani uudestaan, aivan saman näköiset, väriset ja kauniit. Pojan kasvot olivat yhtä täydelliset ja kulmikkaat kuin Royn. Kuiskaan hämmästyksestä "Roy" katsoen hämmentyneenä edelleen kuin liimattuna tuon silmiin. Suuni loksahtaa auki viittoen sanattomana pöydälle jossa edelleen juomakilpailu oli mumisten jotain "mm.. Mmut.. Sssä.. O.. Olit... Ttt.. Ttuolla" tai jotain sinneppäin, eihän siitä mitään selvää saanut.
Poika naurahti ja korjasi ryhtinsä todeten olevansa Royn veli.. Identtinen tuo vielä lisäsi ikäänkuin olisin noin tyhmä.
"jjj.. Jjoo" mumisin tietäen tämän seuraten vielä ongelmia.

[Sori kun ei oo piiitkään aikaan tarinaa mutta mulla on kiireitä nyt paljon.. Koulussa on paljon duunia ja pitäis vielä valmistella mun kirje ja piirrustus kuvisluokkaa varten.. Yritän parhaani :(]

Kujan kulkijatWhere stories live. Discover now