Ajánló

441 36 0
                                    

Sziasztok! Ha már idáig eljutottatok, akkor valószínűleg a történetemet is olvastátok. Köszönöm, hogy velem tartottatok! Örömmel tudatom, hogy már a következő rész első fejezetei is felkerültek. Köszönöm az eddigi csillagokat, hozzászólásokat! A továbbiakban is kíváncsian várom a véleményeteket, észrevételeiteket, esetleges kérdéseitek! Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy azzal, hogy megosztjátok velem a gondolataitokat, az én munkámat segítitek. :)

Ízelítő az Árnyékból a fényre 2-ből:

"Egy év. Egy éve érzem úgy, hogy nem vagyok teljes értékű démon. Az erőm szinte elhagyott, és a szüleim is úgy kezelnek, mint egy élőhalottat. Túlságosan is úgy tesznek, mintha nem látnák, ahogy szenvedek. Bár jobb is így, Samanthát úgyse tudnák pótolni. Őt senki sem tudja."

Bradley most először érzi magát egyedül a világban, már csak árnyéka önmagának. Az önsajnálatra azonban nincs ideje, ugyanis neki és családjának meg kell küzdenie a világ problémáival is. Már csak az a kérdés, hogy ki éli túl a küzdelmet, és mi marad a világból. Vajon a tisztaság vagy a szabadok fékezhetetlen étvágya győzedelmeskedik? Kik lehetnek a rejtélyes csuklyások, akik a tiszták közé férkőznek? És vajon Bradley láthatja-e újra Samanthát? A következő kötetben minden kérdésre választ kapunk.

 Vajon a tisztaság vagy a szabadok fékezhetetlen étvágya győzedelmeskedik? Kik lehetnek a rejtélyes csuklyások, akik a tiszták közé férkőznek? És vajon Bradley láthatja-e újra Samanthát? A következő kötetben minden kérdésre választ kapunk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Árnyékból a fényre (Befejezett) Where stories live. Discover now