1.3

228 16 7
                                    

N I A L L

"Hey, wat doe je hier?" Hoor ik Noëlle's lieve stem zeggen. Ik draai me om en zie haar naar me toelopen. Ik haal mijn schouders op.

"Het was iets te druk voor me, hier buiten is het een stuk rustiger." Ze knikt en gaat naast me op het gras zitten.

"Sorry dat we niet zo veel tijd door hebben gebracht samen. De meiden bleven maar dansen." Grinnikt ze and ik glimlach.

"Het is niet erg, ik ben blij dat je plezier had." Ze lacht lief naar me en ik pak haar hand voorzichtig vast, hopend dat ik nu geen verkeerde stap zet.

Noëlle's ogen glijden naar onze handen en ze kijkt weer omhoog naar me, waardoor ik zie dat ze bloost. Ik voel mijn wangen ook warm worden terwijl we naar elkaar kijken.

Ik leun voorzichtig naar voren, en mijn hart bonst super hard als ze hetzelfde doet. Ik voel mezelf nerveus worden en mijn keel wordt droog.

Ik sluit mijn ogen en kalmeer wanneer onze lippen elkaar zacht aanraken. Mijn handen trillen en zweten, en ik heb het gevoel dat ik ieder moment kan flauwvallen.

Ik trek voorzichtig terug en zie een lichte blos op haar wangen. Ze kijkt verlegen naar de grond, en dan weer naar mij.

"Noëlle... ik eh... ik vind je al een tijdje leuk. En ik vroeg me af je misschien uh.... m-mijn uh vriendin wilt zijn? Als je niet hetzelfde voelt is het niet erg, ik wilde gew-"

"Niall!" Hoor ik Noëlle lachend zeggen waardoor ik stop. Yep. Ze haat me.

"Nee wacht, ik lach je niet uit! Het is gewoon, ik denk precies hetzelfde over je!" Zegt ze dan en mijn ogen worden groot.

"M-meen je dat?" Ze glimlacht en knikt. "En ja, ik wil je vriendin zijn." Zegt ze zacht erachteraan, waardoor ik glimlach en haar hand pak. Ik wil iets zeggen maar word onderbroken door oorverdovende gillen.

"OH MY GOSH ZE HEBBEN GEKUST!"

"NINO IS REAL!"

"I SHIP IT"

"OMGOMGOMGOMGOMGOMG!"

We kijken allebei geschrokken op en zien onze vrienden tussen de bosjes zitten. Ze worden meteen stil als ze merken dat we ze hebben gezien, en Louis en Jesy zakken langzaam op de grond.

"Jullie hebben niks gezien..."zegt Jade mysterieus en draait zich om om naar binnen te rennen, maar Perrie zucht en stopt haar. Jade maakt een protesterend geluidje maar gaat terug.

"Hoe lang zaten jullie daar..." vraagt Noëlle

"We kwamen pas ne-"

"Sinds dat Noëlle hier kwam!" Zegt Leigh-Anne snel en klapt snel haar hand voor haar mond. Mijn wangen worden nog roder en die van Noëlle ook.

"Jongens, laten we de tortelduifjes alleen laten." Probeert Liam op een verstandige toon te zeggen, maar ik weet gewoon dat hij stom zit te grijnzen. Ze lopen allemaal weg en Jade grijnst nog kort naar No voordat ze met de rest meeloopt.

"Dat was uh..." begin ik.

"Gênant." Grinnikt Noëlle nerveus en ik knik instemmend.

"Zullen we naar binnen?" Ze knikt en pakt mijn hand weer vast, waardoor ik breed glimlach en de rest van de avond niet meer stuk kan. Het was perfect.

Dit hoofdstuk was erg kort, ik weet het. Maar ik moet wat zeggen.

Ik merk dat ik niet zo vaak meer Niall fanfics leuk vind om te schrijven/lezen. Ik ben nog steeds geobsedeerd met hem hoor!! Het is gewoon dat ik iets minder van de fanfictions over hem ben. One shots vind ik nog wel leuk, maar idk.. ik heb niet echt motivatie om dit af te maken.

MAAR.

ik ga niet stoppen met schrijven, en dit account zal blijven bestaan. Ik heb zoals ik eerder heb verteld een 2e account gemaakt: @damlaxnh en ik zal daar waarschijnlijk een Niall one shots boek plaatsen. Nu denk je vast: WHAT THE FUCK DAMLA JE HEBT HIEROP AL ZO'N BOEK. Ja, maar ik ga dit nieuwe boek in het Engels schrijven ^_^. Ik vind in het Engels schrijven leuker, idk waarom.

Het spijt me echt voor de mensen die dit verhaal heel leuk vinden en een goed einde hadden gewild :/. Als iemand het af wilt schrijven op hun eigen account, mag dit maar dan moet je wel een bericht sturen en het verhaal niet als je eigen claimen, want her originele idee is voor mij. 

Btw dit is volgens mij mijn langste A/n ooit 0-0

ANYWAY. ik ga dan maar. Ik zal af en toe hierop terugkomen maar ik ben veeeeeeel actiever op damlaxnh

Ik wil iedereen nog bedanken die mij hebben gesteund vanaf toen ik dit account maakte. Ik wilde eerst stoppen, omdat niemand mijn verhalen las, maar kijk nu eens! Bedankt voor de votes, comments, ALLES! IK HOU VAN JULLIEEE

en je mag me gerust een bericht sturen op dit account of het andere om gewoon te praten met mij, dat vind ik altijd leuk!

Nou erhm, doei denk ik? Ik hou heeel heeeeeeel veel van jullie ^_^
Xxx Damla

Help~N.HWhere stories live. Discover now