×13×

2.4K 262 34
                                    

«Είσαι χοντρή, γιατί δεν φροντίζεις το σώμα σου.»

Και όχι αγαπητοί μου φίλοι, επειδή μερικές έχουμε κάποια κιλά παραπάνω, ΔΕΝ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΊΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΏΜΑ ΜΑΣ. Ακριβώς το αντίθετο μάλιστα. Αν ΕΓΏ και η κάθε κοπέλα ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΏΜΕ, θα ΦΆΜΕ. Επειδή ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΜΕ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάμε το σώμα μας και ντρεπόμαστε γι' αυτό. Αυτό σημαίνει ΌΤΙ ΈΤΣΙ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΜΕ.

Όμως επίσης, δικαίωμά σου αγόρι μου να μην σου αρέσουμε. Ας ξεκαθαρίσουμε εδώ ότι δεν υπάρχουν μόνο άντρες που γουστάρουν γυναίκες με την λεγόμενη "σωματάρα", αλλά και αυτοί που γουστάρουν τα "λίγα κιλά παραπάνω".

Για όλους έχει ο Θεός! Ας μην ξεχνάμε ότι κι εμείς έχουμε δικαίωμα να νιώθουμε όμορφα με τον εαυτό μας και να το εκφράζουμε. ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΎΜΕ ΣΧΌΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΜΠΟΥΤΆΡΕΣ" ΜΑΣ κλπ.

Επίσης, σε προηγούμενες δεκαετίες ήταν την μόδας οι γυναίκες με πιασίματα. Αυτό όμως δεν επηρεάζει τίποτα, όπως και το ότι τώρα είναι μόδα οι αδύνατες. Όλες έχουμε δικαίωμα να αγαπάμε το σώμα μας. Όλες είμαστε όμορφες. Όλες μας έχουμε δικαίωμα στον έρωτα, στο φαΐ, στην αγάπη, στη ζωή..

Δεν γουστάρεις τις παχουλές, ή τις χοντρούλες; ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΆΖΕΙ ΑΓΆΠΗ ΜΟΥ, ΚΟΊΤΑ ΑΥΤΈΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙΣ.

ΈΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΊΣ ΘΑΥΜΑΣΤΈΣ, ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ.

ΓΙΑΤΊ να πρέπει κορίτσια με παραπάνω κιλά να δέχονται τέτοια σχόλια; Γιατί πρέπει να υπάρχει αυτή η άποψη;

Τώρα κάποιος θα σου πει..

«Ναι ρε, αλλά η υγεία σου;»

Πρέπει να καταλάβουμε εκτός από το ότι είναι "το σώμα μας" είναι και το "η υγεία μας". Δηλαδή, δεν μπορείς ΕΣΎ να έρθεις και να μου πεις ότι πρέπει να χάσω κιλά, ή να προσέχω την υγεία μου. Αν νιώσω ότι κινδυνεύει η υγεία μου, θα χάσω κιλά ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΘΈΛΩ ΕΓΏ. Αν θελήσω να χάσω κιλά, θα το κανω. ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ. ΌΧΙ ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ. ΌΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΈΣΩ ΣΑΝ ΓΥΝΑΊΚΑ. ΌΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΊΒΩ ΣΤΗ ΜΟΎΡΗ. ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ.

ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΒΆΛΩ ΚΙΛΆ, ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΕΓΏ. ΓΙΑΤΊ ΜΟΥ ΑΡΈΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΤΆΡΕΣ ΜΟΥ, ΟΙ ΒΥΖΆΡΕΣ ΜΟΥ, Η ΚΩΛΆΡΑ ΜΟΥ..

Άλλωστε υπάρχουν και άνθρωποι που το γουστάρουν αυτό. Δεν περιορίζονται στο τι αποκαλεί όμορφο η κοινωνία..

Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες, άσχετα αν είναι 40, 50, 70, 100 κιλά..

Είμαστε όμορφες, έχουμε δικαιώματα, είμαστε ΌΜΟΡΦΕΣ.

ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΝΑ ΝΙΏΘΟΥΝ ΆΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΆΡΟΣ ΤΟΥΣ.

𝐐𝐮𝐨𝐭𝐞𝐬 [✔️]Where stories live. Discover now