×32×

1.2K 135 11
                                    

Όλα τελειώσανε. Το κορίτσι αυτοκτόνησε και πια δεν είναι κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα. Και νόμιζε πως θα ήταν ένα βράδυ συνηθισμένο, σαν τα άλλα, μα έκανε λάθος. Τα χάπια δεν ήταν καλός τρόπος σκέφτηκε, όμως είχε ένα υπέροχο μπαλκόνι είχε πει κάποτε. Πράγματι ήταν πολύ ωραίο, δύσκολα κάποιος θα μπορούσε να πέσει από κάτι τόσο όμορφο.

Η περιγραφή τελειώνει εδώ.

«Αγαπητοί συγγενείς/φίλοι/λοιποί,

Βλέπω ανησυχήσατε τελικά. Νόμιζα δεν θα δίνατε μια για την απώλειά μου. Δεν συνηθίζατε να νοιάζεστε, ή τουλάχιστον να το δείχνετε όσο ζούσα. Θα αναφερθώ στον καθένα σας ξεχωριστά, μην αγχώνεστε.

Μαμά, σε ευχαριστώ που με μεγάλωσες και που μου έμαθες πόσο κακός είναι ο κόσμος και πως πρέπει να προσέχω. Μερικές φορές, δεν με στήριζες όσο θα ήθελα, ένιωθα μειονεκτικά ώρες ώρες με αυτά που μου έλεγες. Δεν το είχες σκοπό η αλήθεια είναι, απλά να, χρειαζόμουν μια καλή κουβέντα από έναν άνθρωπο που αγαπούσα και αγαπώ όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Ξέρω ότι σε απογοήτευσα μαμά και ξέρω ότι δεν πρόλαβες να με δεις έτσι όπως με είχες φανταστεί. Η αλήθεια είναι πως, μαμά δεν θα τα κατάφερνα έτσι και αλλιώς.

Μπαμπά, ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια που δεν ήσουν δίπλα μου όπως έπρεπε. Καλύτερα κιόλας, δεν θα ήθελες να δεις το "κοριτσάκι σου"- όπως έλεγες- να αποτυγχάνει. Όμως, και σε αυτή την αποτυχία μου ήθελα να σε έχω δίπλα μου. Δεν έχω να πω κάτι άλλο μπαμπά. Να προσέχεις μόνο τη μαμά, όσο μπορείς, έστω και χωρισμένοι που είστε. Κάν'το για χάρη μου.

Συγγενείς, ευχαριστώ για τις αναμνήσεις και για όλα. Ήμασταν πολύ δεμένοι σαν οικογένεια βασικά, αλλά το να με μειώνετε δεν θα με βοηθήσει σαν άνθρωπο. Δεν με βοήθησε βασικά. Να προσέχετε ο ένας τον άλλον και να μην κλάψετε στιγμή για εμένα με ακούτε; Στιγμή. Να έρχεστε για ένα λουλούδι που και που, όμως μην έρχεστε συνέχεια. Δεν το αξίζω, σας παρακαλώ. Κάντε μου αυτή τη χάρη..

Φίλοι. Αγαπητοί φίλοι, χαχα.. Τις πισόπλατες μαχαιριές δεν τις ξεχνάω, την κοροϊδία σας δεν την ξεχνάω, δεν θα σας την συγωρήσω ποτέ. Εύχομαι απλά να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι κάπου στο μέλλον.

Γνωστοί. Τι έχετε να πείτε για τις φήμες που βγάζατε για εμένα; Μήπως ακόμη τις πιστεύετε; Αν ναι, κλείστε τα μάτια σας και ελάτε τη νύχτα να τα συζητήσουμε. Αν όχι, καλά κάνετε.

Έτσι μαζεμένοι είστε πολύ ωραία. Είστε πολλοί ε; Είναι τρομερό. Έχουν έρθει και άτομα που ούτε καν με ήξεραν και με μισούσαν κιόλας. Μοιάζει με παρωδία όλο αυτο. Τώρα σας λείπω σωστά; Με θεωρείτε καλή τώρα έτσι; Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Αν κλαίτε επειδή μετανιώσατε ή επειδή όντως στεναχωρηθήκατε. Ποιος ξερει;
Ίσως αν προσέχατε λίγο παραπάνω τα λόγια σας να ήταν όλα αλλιώς.

Είναι αργά τώρα, πρέπει να γυρίσω. Δεν θα ξανάρθω να σας δω. Αυτή ήταν η τελευταία φορά. Ελπίζω να είστε καλά, μην κλάψετε για εμένα, μην στεναχωρηθείτε. Αν θέλετε ξεχάστε με κιόλας, είναι απλό.. Μαμά μην λυγίζεις τώρα, οχι τώρα σε παρακαλώ. Δεν θέλω να σε βλέπω έτσι.

Και εσύ μοναδικέ μου έρωτα, μην σε δω να στεναχωριέσαι, ναι; Θα σκέφτομαι όλα αυτά που ζήσαμε ή τουλάχιστον όσα προλάβαμε. Συγγνώμη, που δεν εμφανίστηκα σήμερα για να πηγαίναμε εκεί που ήθελες, αλλά είχα αλλά σχέδια χθες το βράδυ.

Να είστε καλά εύχομαι, μόνο αυτό. Και κάποια στιγμή ελπίζω να σας συγχωρήσω όλους για όλα, αν δεν το έχω κάνει ήδη δηλαδή. Τέλος τα λόγια. Φεύγω τώρα, δεν θα σας ξαναδώ, ούτε θα σας ψάξω. Θα κλείσω το φως τώρα και θα μείνω στο σκοτάδι μου, ναι; Οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται.
Καλή συνέχεια αγαπητοί μου.

Με αγάπη,
η παρείσακτη.»

𝐐𝐮𝐨𝐭𝐞𝐬 [✔️]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα