×106×

347 28 4
                                    

Μη με ερωτευτείς, γιατί δε θα με αντέξεις.

Θα θέλω συνέχεια την προσοχή σου και τη σημασία σου. Θέλω να νιώθω συνέχεια επιθυμητή.

Θα θέλω να βλέπεις μαζί μου τις ρομαντικές ταινίες και ας δε σ'αρέσουν.

Θα θέλω να μου λες πράγματα που δεν ξέρω, για να κερδίζεις συνέχεια το ενδιαφέρον μου για σένα. Αν δεν έχεις να μου προσφέρεις γνώσεις,κάτι που δεν έχω ξαναακούσει, τι να σε κάνω;

Θα θέλω να με παίρνεις συνεχώς σε καινούρια μέρη και να κάνεις πράγματα μαζί μου που δεν έχουμε ξανακάνει. Ξενερώνω με τις ρουτίνες.

Θα θέλω να με ακούς να τραγουδώ και ας έχω απαίσια φωνή.

Θα θέλω να απαντάς στον σαρκασμό μου με σαρκασμό και όχι να το παίρνεις προσωπικά ή να νευριάζεις.

Θα θέλω να μου παίρνεις φαγητό στις 3 το πρωί.

Θα θέλω να με προκαλείς συνέχεια. Να με προκαλείς, ώστε να φτάσω στα όρια μου, γιατί ξέρεις ότι ούτε εγώ γνωρίζω τα όρια μου.

Θα θέλω να με κάνεις να αμφισβητώ τα πάντα γύρω μου.

Θα υπάρξουν στιγμές που δε θα θέλω να σε βλέπω, που θα θέλω να μένω μόνη μου. Εκείνες τις στιγμές δε θέλω να με αφήνεις. Θα σου λέω να φύγεις, θα σου λέω πως πάει τελείωσε, αλλά θα θέλω να μένεις εκεί και να μη με αφήνεις να σε αφήσω. Να μου λες ότι δε θα κάνεις αυτό που έκαναν όλοι οι άλλοι, δε θα φύγεις, αλλά θα είσαι εκεί και ας βγάζω το θυμό μου πάνω σου, φτάνει να με κάνεις να νιώσω καλύτερα και να με πάρεις αγκαλιά.

Θα θέλω να νιώθω άνετα με το να κλαίω μπροστά σου χωρίς να σκέφτεσαι πως είμαι αδύνατη. Θα θέλω απλά να με αφήσεις να κλάψω όσο χρειαστεί και να μη με ξανααφήσεις να κλάψω για τον ίδιο λόγο.

Θα θέλω να βγαίνουμε με τους φίλους σου και με τις φίλες μου και να σπάζουμε πλάκα όλοι μαζί.

Θα θέλω να μου φιλάς το χέρι, να μου ανοίγεις την πόρτα στο αυτοκίνητο και να μου δένεις τα κορδόνια.

Δε θέλω να είσαι γλυκόλογος. Θα ξενερώσω. Θα θέλω να εκφράζεσαι μόνο όταν το νιώθεις σε υπερβολικό σημείο, όταν έχεις την ανάγκη να εκφράσεις τα αισθήματα σου.

Πρέπει να είσαι προσεχτικός. Άμα με ξενερώσεις έστω και μία φορά θα με χάσεις για πάντα. Και άμα αποφασίσω να σε βγάλω από τη ζωή μου, δε θα ξαναμπείς σε αυτήν.

Θα θέλω να είσαι απρόβλεπτος και πρόστυχος. Θα θέλω να με κολλάς σε τοίχους ενώ περπατάμε, να βάζεις το χέρι σου κάτω από τη φούστα μου στο εστιατόριο και να μπαίνεις μαζί μου στα δοκιμαστήρια όταν πάμε για ψώνια.

Θα θέλω να μου κάνεις μικρά δωράκια κάθε τόσο. Να συνεχίζεις να με κερδίζεις και ας είμαι πλέον δική σου. Και με το "δωράκια" δεν εννοώ να αγοράζεις κάτι ακριβό, μπορεί να είναι λουλούδια που έκοψες από κάποιον κήπο, ένα cd με τα αγαπημένα μου τραγούδια, μία σοκολάτα ή εισιτήριο για συναυλία/θέατρο.

Θα θέλω να με βγάζεις αυθόρμητες φωτογραφίες και να μη με αφήνεις να τις διαγράφω λέγοντας πως έτσι είναι που με λατρεύεις.

Θα θέλω να με πειράζεις και να με κάνεις να γελάω.

Θα θέλω να χορεύουμε όπως στις ταινίες των 80′ αλλά και παθιασμένα.

Θα θέλω να κάνεις τρελά πράγματα με μένα, να γινόμαστε ρεζίλι, αλλά ποιος το γαμάει, θα ζούμε τη στιγμή και ο κόσμος θα αναρωτιέται αν είμαστε ζευγάρι ή αν είμαστε κολλητοί.

Θα θέλω τόσα πολλά πράγματα που δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορέσεις να μου τα δώσεις όλα.

Και αν μου τα δώσεις όλα και μου αποδείξεις ότι όντως σου αξίζω και με κάνεις να σε ερωτευτώ, θα σου δώσω όλο μου τον εαυτό. Θα σε κάνω το πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο, τόσο ευτυχισμένο που θα φοβηθείς. Δε θα αντιμετωπίσεις τίποτα μόνος και θα σε κάνω να αποκτήσεις μια λαχτάρα για τη ζωή. Να αποκτήσεις στόχους και όνειρα και να καταλάβεις τη δύναμή σου, ότι όλα είναι στο χέρι σου. Θα σου γίνω σύμβουλος, καλύτερος φίλος και σύντροφος. Δε θα σε εγκαταλείψω. Δε θα με βαρεθείς ποτέ. Θα γίνω ο καλύτερος σου εφιάλτης. Και ναι θα σε τρελάνω, θα σου γαμάω το μυαλό και ναι θα μαλώνουμε και θα φωνάζουμε και ναι θα σε εκπλήσσω συνέχεια, όσο καλά και αν με ξέρεις ποτέ δε θα με μάθεις στο απόλυτο και ναι θα νομίζεις ότι είμαι από άλλον πλανήτη αλλά γαμώ θα σ'αρέσει, γιατί θα είσαι τρελός για μένα και εγώ για σένα. Θα ξέρεις ότι δε θα με βρεις σε καμία άλλη και όσο δύσκολη και περίπλοκη και περίεργη κι ας είμαι, θα θέλεις εμένα και μόνο εμένα. Θα σου κάνω τον κόσμο άνω κάτω και θα το λατρέψεις.

Το θέμα είναι, θα με αντέξεις;

𝐐𝐮𝐨𝐭𝐞𝐬 [✔️]Where stories live. Discover now