×118×

289 34 0
                                    

Ραγάδες.

Και χάζευε τα πόδια μου καθώς τα είχα βγάλει έξω απ' το σεντόνι και τα είχα πάνω του (ήταν καλοκαίρι ακόμα) και μου είπε πως του αρέσουν πολύ τα σημάδια που ξεπροβάλλουν. Δεν του έδωσα σημασία και συνέχισα να βλέπω την ταινία που είχαμε βάλει, μα αυτός επέμενε πως του αρέσουν τα πόδια μου κυρίως για τα σημάδια μου...

Τον κοίταξα απορημένη πιστεύοντας πως έλεγε για κάποια ράμματα που έχω από παιδικές μαλακίες, αλλά όχι εννοούσε τις ραγάδες μου.. γεμάτη περιέργεια τον ρώτησα γιατί του αρέσουν τόσο και η απάντηση του ήταν: «Μου αρέσουν γιατί είναι κάτι δικό σου. Έχουν την δικιά τους ιστορία, είναι το φυσικό τατουάζ του σώματος σου... εμένα μου έκαναν με μελάνια και βελόνες επειδή εγώ τα ήθελα, αλλά τα δικά σου χαράχτηκαν απ' το ίδιο σου το σώμα, για τον δικό τους λόγο και είναι τόσο όμορφες!»

Από τότε άρχισα να αγαπώ και τις ραγάδες μου και όταν κυκλοφορώ και φαίνονται δεν με νοιάζει πλέον να τις κρύβω. Είναι δικές μου, μου ανήκουν και δεν αλλάζουν. Άλλες από ύψος, άλλες από απότομο αδυνάτισμα... εε και; Είναι όμορφες, έχουν κάτι το διαφορετικό.

Αγαπήστε το σώμα σας με όλα του τα σημάδια, για οποιονδήποτε λόγο και αν υπάρχουν, είτε είναι σε εμφανή σημεία είτε όχι... μη ντρέπεστε για αυτά το κάθε τι έχει την χάρη του, αγάπησε τα εσύ και θα βρεθούν και άλλοι που θα ακολουθήσουν!!

𝐐𝐮𝐨𝐭𝐞𝐬 [✔️]Where stories live. Discover now