10

3.4K 180 15
                                    

Justin

,,Zlato vstávej už. Musíme jet" přišel jsem do pokoje Jazzy a snažil se probudit Vanessku ale nešlo to. Byla strašně ospalá. Jestli Vanesska bude mít skleslou náladu tak to budeme dvojka. Já totiž na nic nemám náladu a jsem nepříjemný. A to jenom kvůli tomu co se stalo všechno. Tak moc jsem ji zklamal a tak moc mě to bolí. Moje kamarádka, teď už ne kamarádka a já jí udělám tohle. Měl jsem ji odolat ale prostě to nešlo. Ona byla tam sexy a já jsem prostě potřeboval sex ale zase jsem neměl Kate využít. Jsem fakt idiot.

Přišel jsem k Vanessce a viděl jak stojí u postele a je ještě rozespalá.

,,Zlato no tak musím ti ještě zabalit a musíš se obléknout do toho co budeš mít v letadle" řekl jsem a vzal ji na ruce

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,Zlato no tak musím ti ještě zabalit a musíš se obléknout do toho co budeš mít v letadle" řekl jsem a vzal ji na ruce.

Došel jsem zase do našeho pokoje a postavil ji na zem. Vanesska ale očividně neví co je to že už se spát nebude. Rozešla se zase k posteli, vlezla do ní a zase zavřela oči. To už jsem fakt nevydržel.

,,Sakra Vanesso! Vstávej, Sundej si to pyžamo a neblbni doprdele už" zařval jsem a třísknul jednou taškou. Vanesska se na mě vyděšeně dívala a už začínala brečet. Kurva tohle jsem zase posral. Ztratil jsem kamarádku moji chybou a teď se mě ještě bude bát vlastní dcera.

,,Vanessko promiň zlato" vydechl jsem. Vanesska si rychle sundala pyžamo a dala mi ho do ruky a utekla do koupelny. Povzdechl jsem si. Fakt zabijte mě a všichni se budou mít úžasně. Ne nad tímhle nemůžu vůbec přemýšlet hlavně kvůli Vanessce potřebuje aspoň mě.

Vyndal jsem Vanessce oblečení a vydal se do koupelny.,, Zlato?" otevřel jsem dveře a viděl jak tam stojí jen v kalhotkách, čistí si zuby a když jsem se ozval tak se na mě vyděšeně podívala.,, Miláčku neboj se mě já jenom mám špatnou náladu" začal jsem mluvit. Vanesska mi vzala oblečení z rukou a zavřela mi dveře před nosem. Paráda.

Rozešel jsem se zase ke kufru a dobalil oblečení. Najednou jsem viděl jak Vanesska běží z koupelnu pryč na chodbu.,, Kam běžíš?" zavolal jsem na ní.,, Za babičkou" zařvala na mě ubrečeně a utekla.

Sedl jsem si na postel a dal si obličej do dlaní.,, Idiote" zavrčel jsem sám na sebe. V kapse mi najednou začal zvonit mobil. Povzdechl jsem si a vyndal ho. Bylo to neznáme číslo.

,,Justin Bieber halo?" ozval jsem se.,, Justine tady Tamara" slyšel jsem její hlas. Co to kurva?,, T-tamaro?" vydechl jsem překvapeně.,, Justine potřebuji tvoji pomoc" říkala smutně.,, Ne ale já ti pomoct nechci už mi nevolej" řekl jsem rychle a típl to. Tohle snad byl jenom sen ne? Ona mi po 9 měsících zavolá že potřebuje moji pomoc? Co to je za píčovinu? Tamaru už nemiluju asi ale už se asi nedokážu zamilovat. Ona mi strašně zlomila srdce že to žádná holka nedokáže napravit. Ani Kate. Nikdo to nedokáže.

Neznámé číslo- Justine potřebuji na chvíli někde bydlet. Já nemám žádné peníze. Pomoc mi prosím.

Přišla mi zpráva. Cože? Dělá si ze mě prdel?

Já-Jsem na Floridě. Dnes se vracíme. Budeš muset počkat před barákem.

Co jsem to teď napsal?

Neznáme číslo - děkuju ti moc. Budu tam čekat

Proč jsem to udělal? Když ji chceš pomoct tak to značí že ji pořád miluješ. Ozvalo se moje podvědomí. To je možný. Pořád k ní něco cítím.

********

Už sedíme v letadle a já na co jediný myslím je Tamara. Ona mi opravdu volala. Ona bude stát před barákem. Vanesska ji nemůže vidět. Pořád se mnou nemluví. Je na mě naštvaná. Tohle je fakt divný. Ona mi z ničeho nic zavolá a říká mi že chce pomoct. Co jako kurva udělala?

,,Mami? Nevezmeš si tak na týden Vanessku? Stejně se mnou nemluví" řekl jsem a podíval se na Vanessku která vedle mě neseděla a spala. Nechtěla vedle mě sedět.,, My pojedeme na chatu na týden a pár dní",, Fakt? Tam to má ráda tak byla by si moc hodná kdyby si si ji vzala",, Jasně že jo. Máme s tátou Vanessku rádi" usmála se mamka a já se taky usmál. Tak tohle by bylo. Vanesska prostě Tamaru nemůže vidět. Jen tak tak se z toho dostala a teď kdyby ji zase viděla tak by se na ní zase upnula a až by Tamara odešla tak by to Vanesska nezvládla. Vím že Tamara odejde. Ona nás nechce.

Najednou jsem viděl Kate jak něco říká nějaké holce. Byla v tom oblečení pro letušky tak krásná. Ona je ještě hezčí než byla Tamara. Když se trochu pootočila tak jsem viděl že měla falešný úsměv. Letušky se musí pořád usmívat i když je nějaký idiot zlomí. A ten idiot jsem teď já.

Najednou se Kate rozešla k záchodům. Zvedl jsem se a když už tam zalejzala tak jsem vlezl za ní, zamkl dveře a opřel ji o ně.,, Justine nech mě být" rozbrečela se.,, Kate promiň mi to. Moc mě to mrzí" zašeptal jsem.,, Nenávidím tě tak moc tě nenávidím" začala ještě víc brečet a já jí objal.,, Kate já se tak omlouvám. Prosím odpusť mi to" šeptal jsem ji do ucha.,, Já ti nedokážu opustit. Ty jsi pořád zamilovaný do Tamary. Kdyby se teď u tebe objevila tak budeš zase s ní. Tomu věřím. Mě si bral jenom jako kamarádku a já se do tebe zamilovala. Najdi si Tamaru a buďte šťastná rodina" problém je že Tamara už na mě čeká v Los Angeles. A vím že Tamara rodina nechce být.

,,Kate já tě chci jako kamarádku" zašeptal jsem zoufale.,, Ale já s tebou jako kamarádka nedokážu být" zašeptala, otevřel dveře a odešla. Zůstal jsem zlomený, sám. Proč se cítím tak divně? Bolí mě u srdce. Podobně jako když jsem ztratil Tamaru. Co to znamená?

*******

,,Vanessko tak ahoj" zamával jsem na ní.,, Čau" zamumlala naštvaně. Povzdechl jsem si. Už jsme v Los Angeles a Vanesska teď pojede s rodiči k nim domu a zítra jedou na chatu.

,,Užij si to" zašeptal jsem. Najednou jsem viděl jak se ke mě rozeběhla. Usmál jsem se, chytil ji a zatočil s ní.

,,Budeš mi chybět tati",, Ty mě taky princezno. Ale s babičkou a dědou si to užiješ. Já si musím jenom něco zařídit a pak už budeme spolu jenom my dva jo?",, Jo jen my dva" usmála se a dala mi pusu. Nenechám Tamaru se nám zase nasrat do života. To by Vanesska nezvládla.,, Tak jdi lásko. Budeme si volat jo?",, Tak jo ahoj" ještě mě objala a pak šla za mamkou a tátou.

Usmál jsem se a rozešel se ke svému autu. Ještě jsem viděl Kate jak objímá nějakého kluka ale ten Cameron to nebyl. Povzdechl jsem si a nasedl do auta a rozjel se ke mě domu.

Když jsem tam dojel tak jsem viděl nějakou osobu sedět na schodech u domu. No osoba která mě zlomila.

Vylezl jsem z auta a Tamara se na mě podívala. Dívali jsme se na sebe. Byla pořád stejná. Možná trochu hubenější. No byla hodně hubená. Taková nikdy nebyla. Ale ten její pohled na mě byl pořád stejný. Tak dlouho jsem ji neviděl. Najednou jsem cítil hřejivý pocit u mého srdce.

Tamara se usmála a rozběhla se ke mě. Objala mě a já jí taky objal.,, Justine chyběl si mi" šeptala. Nevěděl jsem co říct.,, Ty mě taky" vydechl jsem s úsměvem. Nechápu svoje pocity. Jednou ji nenávidím a teď ji zase miluju. Jsem zmatený ale jsem rád že mě teď objímá.



,,He is broken" ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat