16

3.6K 193 33
                                    

Justin

Ráno jsem se probudil na smích a hlasy z kuchyně. Přetočil jsem se na záda a povzdechl si. Potom jsem si promnul obličej a posadil se. Vstal jsem z postele a zamířil to rovnou do koupelny.

Stoupl jsem si před zrcadlo a začal se prohlížet. Vypadám jinak. Myslím to tak že vždy jsem vypadal tak zničeně a teď se mi zdá že jsem nějaký víc naplněný. Udělala to Kate? To jí jsem víc naplněný?

Pokroutil jsem hlavou a vlezl si do sprchy. Dal jsem si dlouhou, horkou sprchu. Celou dobu jsem myslel na Kate a na její úsměv. Bože ať to přestane. Proč pořád na ni myslím? Je to moje kamarádka nic jiného k ní necítím tak proč na ni pořád kurva myslím?!

Naštvaně jsem vypl sprchu a vylezl ven. Obmotal jsem si kolem pasu ručník a šel do pokoje. Nasadil jsem si nové boxerky, potom jsem si dal normální bílé tričko a tepláky. Vlasy jsem si nechal rozházené na všechny strany a šel jsem dolů do kuchyně.

Když jsem se tam pořád blížil cítil jsem krásnou vůni. Asi palačinky.

,,Ahoj" pozdravil jsem s úsměvem. Kate stála u plotny a dělala tam jak jsem říkal palačinky a Vanesska stála na židli u linky a palačinky zdobila.

,,Ahoj tati" vypískla Vanesska. Přešel jsem k ní a objal ji a dal jí pusu. Potom jsem se podíval na Kate a ta se jenom na mě podívala a kývla.

Povzdechl jsem si.,, Co to děláš miláčku?" stoupl jsem si vedla Vanessky a ona se uculila.

,,Kate dělá palačinky a já je zdobím. Koukej je tam šlehačka, jahody, kiwi, mandalinky. Jsou to ovocné palačinky" řekla šťastně.,, No tak to jo. Vypadá to naprosto úžasně bude i pro mě?",, Jasně plo tebe mám už čtyži" řekla.,, Hm tak to si dám" Usmál jsem se.

,,Tady máš" podala mi Kate talíř a já se na ni usmál a vzal si to.,, Řekla jsem Vanessce že bych s ní šla na hřiště hned pí snídani tak jestli ti to nevadí" řekla.,, Jasně že ne",, A chceš jít s náma tati?",, Ne zlatíčko já nemůžu. Musím dodělat práci ale příště spolu půjdeme",, Tak jo" řekla a dala mi pusu.

Sedli jsme si všichni ke stolu a začali jíst ty palačinky. Byly fakt výborné. Na to že to jakoby dělalo tříleté dítě je to fakt úžasný.

Když jsme dojedli tak jsem šel připravit Vanessku do jejího pokojíčku, No a pak holky odešly.

Vydal jsem se teda do svého pokoje a vzal si tam Macbook a v pracovně pokračoval s tím domem pro toho chlápka.

Najednou se ale ozval zvonek. Protočil jsem očima a vydal se dolů. Buď to jsou rodiče a nebo to jsou holky s tím že si něco zapomněly.

Otevřel jsem dveře a viděl že tam stojí Tamara.,, Tamaro co tu děláš?"

,,Chci s tebou mluvit",, Ale až zítra máme tu poslední schůzku. Potom už je soud takže s tebou teď mluvit nechci" řekl jsem s chtěl zavřít ale zastavila mě.,, Je to důležité" řekla prosebně a já si povzdechl a po chvíli přemýšlení ji pustil dovnitř.

,,Chceš něco k jídlu nebo k pití?",, Jo něco bych si dala" usmála se.,, No a co?",, Tebe" vydechla a hned se mi přilepila na rty. Bože Můj ty její rty jsem tak dlouho necítil. Má je úžasně měkké a sladké.

Po chvíli jsem si ale uvědomil co dělám za kravinu tak jsem se od ní odtáhl.,, Co to sakra děláš?" vyhrkl jsem.,, Já nevím ale já tě tak moc chci. Strašně si mi chyběl. Justine neříkej že já jsem ti nechyběla." zašeptala mi u rtů a znova mě políbila.,, Strašně moc si mi chyběla" Zamumlal jsem a chytil ji po zadkem a vyzvedl nahoru takže si okolo mě obmotala nohy. Opravdu mi chyběla. Zase se to vrátilo.

,,He is broken" ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat