34

2.9K 177 8
                                    

Ahoj holky omlouvám se že několik dní nebyla část ale nějak jsem neměla čas ale teď je tato část dlouhá takže jsem vám to tak trošku vynahradila. Snad se část bude líbit ❤

O týden a pár dní později

Justin

,,Tátí!" ozval se křik a do obýváku přiběhla Vanesska.

,,Zlato víš co jsem ti říkal o tom že nemáš běhat" řekl jsem jí přísně.,, No jo" zamumlala.,, Když budeš takhle běhat tak tě zase bude bolet bříško" posadil jsem si jí na klín.

,,Jo dobže " řekla.,, No a co potřebuješ?" zeptal jsem se jí a v tu dobu přišla do obýváku i Kate která dělala něco v kuchyni.

,,Chtěla bych napsat ten dopis Santovi. Vánoce jsou už za chvíli tak aby to Santa stihl" řekla. No jo Vánoce jsou už za necelé dva týdny.

,,No tak dobře to musíme napsat. Ale nechceš aby ti to tento rok napsala Kate?" řekl jsem.,, Jo od mamky to bude lepší. Ta píše lépe" řekla a Kate objala. Usmál jsem se. Pořád si s Kate nemůžeme zvyknout na to že ji Vanesska říká mamka. Ale mě to nevadí. Já jsem strašně rád. Jsme rodina.

Kate se na mě podívala a usmála se.,, Tak dobře já ti to napíšu a co tam teda chceš?" vzala si ze stolku papír a propisku.

,,No napiš tam. Milý Santo tak jsou zase Vánoce." Usmál jsem se a více se natáhl a pozoroval ty dvě moje lásky.

,,Pžála bych si novou panenku, aby Lucy a Vanesska měli kamarádku. Potom bych chtěla i nějakého velkého medvídka. Potom oblečky pro panenky. Nějaké krásné šatičky a tak a domeček pro panenky" zasmál jsem se.,, Zlato nechceš pro ty panenky nějak moc?" zasmál jsem se.,, Jo ale oni už nemůžou bydlet na zemi. Oni musí mít baráček jako máme my" řekla.,, No uvidíme co na to řekne Santa" uchechtl jsem se.

,,A poslední co si pžeju nejvíc je pejsek. Takový to krásný štěňátko a pak bude velký a bude se mnou bydlet v pokoji. Hodně si pžeju pejska. To bude všechno. Mám tě moc láda Santo a budu moc láda za každý dáleček" řekla šťastně.

,,Stihla si to? Vanesska to říkala docela rychle" řekl jsem Kate.,, Jo všechno tam je. A myslím že teď by bylo hezké kdyby si tam Santovi ještě něco namalovala" řekla.,, Jo to namaluju" řekla a sedla si ke stolku a začala malovat.

,,Pojď sem ke mě" Usmál jsem se na Kate a přitáhl si ji k sobě.,, Jsi úžasná mamka" Usmál jsem se na ni a políbil ji.

,,Jsem tak ráda že vás mám" objala mě a já se usmál a taky ji objal.

,,Tátí? Mami? Půjdeme někam ven?" ozvala se po chvíli Vanesska.,, Kam ven?" podíval jsem se na ni.

,,Já nevím já chci prostě ven" řekla a začala něco pečlivě vybarvovat.

,,Zlato víš co jsem ti říkal. Musíš být v klidu",, Já vím ale půjdeme někam na výlet a já budu jenom chodit. Nebudu běhat" řekla a udělala na mě ty svoje psí oči.

,,No tak dobře a kam chceš teda jít? Na hřiště nepůjdeme protože vím že by tě lákala ta skluzavka takže někam jinam" řekl jsem.,, Možský svět",, Co?" zasmál jsem se.,, Slíbil si mi že se tam jednou půjdeme podívat. A já chci teď. Plosím tati" prosila mě. Podíval jsem se na Kate.,, Můžeme jít" usmála se..

,,Jo mamka chce taky" řekla Vanesska.

,,Tak dobře jdi se převlíknout a půjdeme" řekl jsem a ona vypískla a postavila se.,, Ale neběhej" řekl jsem.,, Jojo" řekla a pomalu se rozešla do pokoje.

,,He is broken" ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat