31

2.9K 174 8
                                    

O dva týdny později

Justin

,,Bože" povzdechl jsem si a přehodil si přes sebe sako.,, Justine co se děje?" zasmála se Kate vedle mě a upravovala si vlasy.

,,Nic" zamumlal jsem a prohrábl si svoje vlasy.,, Ty jsi nervózní?" usmála se.,, No a co?" vyhrkl jsem.,, Ježiši to je roztomilý a vtipný" začala se smát.,, Nech toho. To není vtipný a už vůbec ne roztomilý" zamumlal jsem.

,,Mě to tak přijde. Justine ty jsi nervózní z toho že budeš večeřet s mými rodiči. Nemusíš z toho být vůbec nervózní" zasmála se.

,,Prostě se bojím, co když mě tvoje mamka nebude mít ráda a bude se senou scházet z donucení jenom kvůli tomu že já jsem otec jejího vnoučate? Co když se jí prostě nebudu líbit a..." nedořekl jsem to protože mě Kate políbila.

,,Justine klid" pohladila mě po tváři.,, Mého tátu znáš. Ten tě má rád a mamka je strašně úžasná. Bude tě mít hodně ráda, hlavně bude šťastná že já mám přítele a že prostě bude mít další vnouče. Ona tě bude mít ráda. Nemusíš se vůbec bát" řekla a já si povzdechl.,, Tak snad to bude tak jak říkáš" řekl jsem.,, Určitě jo" usmála se a dala mi ještě jednu pusu..

,,A teď pojď máme tam být za půl hodiny" řekla a já přikývl a rozešel se s ní dolů.

*******

Za dvacet minut jsme dojeli před barák jejích rodičů. Zhluboka jsem se nadechl a vydechl a pak jsem vystoupil.

,,Jdeme?" usmála se na mě Kate a já přikývl a šel s ní ke dveřím.

,,Zapomněla jsem si klíče takže musíme zazvonit" řekla a hned na to zazvonila.

Za chvilku se otevřely dveře a já viděl paní ve věku asi moji mamky takže to byla asi mamka Kate.

,,Ahoj Kate" usmála se a Kate objala.,, Ahoj mami" Kate se taky usmála.

,,Mami tohle je můj přítel Justin a Justine tohle je moje mamka Sam" řekla.,, Dobrý den" pozdravil jsem a usmál se..,,Ahoj Justine tak moc ráda tě poznávám" usmála se.,, Já vás taky. Konečně už vím po kom je Kate tak krásná" Usmál jsem se a políbil ji na hřbet ruky.

,,Děkuju moc. Tohle jsem už dlouho nezažila" zasmála se.,, Je úžasný že máš za přítele gentlemana" usmála se.,, Je skvělý" usmála se Kate a já si ji k sobě přitáhl.,, Jo Justine a tykej mi jsem Sam" řekla a já přikývl.

,,Tak pojďte dál" usmála se na nás a my jsme vešli dovnitř.,, Nemusíte se zouvat" mávla rukou a my jsme teda šli rovnou do jídelny asi.

,,Ahoj tati" usmála se Kate na Patricka.,, Ahoj zlato" taky se usmál a objal ji.,, Ahoj Justine",, Ahoj Patricku" taky jsem se s ním pozdravil.

,,Tak si sedněte. Budu podávat jídlo",, Pomůžu ti mami" řekla Kate.,, Ne zlato to je v pohodě" usmála se a Kate se teda posadila vedle mě.

,,Doufám že jíš steak s americkými brambory Justine" řekla Sam.,, Jasně že jo. Miluju steak" Usmál jsem se.,, Tak snad se mi povedl" zasmála se a položila předemě talíř.,, Věřím že jo" Usmál jsem se na ni.

Sam dala všem talíře a pak si také sedla.,, Tak dobrou chuť" usmála se Kate a my jsme začali jíst.

,,Je to výborné" řekl jsem. Bylo to fakt výborný.

,,To jsem ráda" usmála se Sam.

,,No a Justine co jinak děláš za práci?" zeptala se Sam.,, Architekt" řekl jsem.,, To je hezká práce. A ty jako navhrnuješ domy?",, No nejčastěji ty domy nebo nějaké budovy a občas i jenom nějaké místnosti",, A ty máš nějakou firmu? Nebo jak to funguje?",, No já pracuji v jedné firmě. Mám tam šéfa, No a lidi kteří chtějí něco navrhnout tak zavolají tomu šéfovi ten zavolá někoho ze zaměstnanců aby si to s tím zákazníkem domluvil. Takže si s ním domluví schůzku. Zákazník řekne architektovi jak to chce a tak. Já to pak navhrnu. Potom to zase ukážu tomu zákazníkovi, ten to odsouhlasí. Potom to dám ještě šéfovi aby zkontroloval drobnosti a když je to správně tak to pošle nějakým těm stavitelům a ti už to postaví. No a mě když se práce povede tak dostanu od toho zákazníka peníze který si domluvíme a potom samozřejmě dostávám i měsíční plat" řekl jsem.

,,A jsou za to dobré peníze?",, Jsou, a to skvělý peníze hlavně tím uživím rodinu",, Počkej Patrick mi říkal vlastně že máš už jednu dceru. A že byl tvůj právník"

,,Jo a jsem rád že zrovna Patrick byl můj právník. On mi to pomohl vyhrát",, A kolik je té dcerce?",, Tři roky",, Ježiši tak to je ještě malé zlato. To je nejlepší když je to takhle malý" usmála se.

,,A od vás její mamka odešla?",, Jo nechtěla Vanessku tak odešla a pak se vrátila s tím že ji chce zpátky tak jsme teda byli u soudu a já jsem to vyhrál" řekl jsem.

,,Máš nějakou její fotku?",, Jojo mám jich hodně",, Tak mi to po večeři ukážeš" usmála se.

,,No a teď k vám dvoum. Kde jste se poznali?",, Na Floridě" řekla Kate.,, To je jak si tam měla tu dovolenou ne?",, Jo tam jsem byl já na dovolené s Vanesskou a poznali jsme se tam"

,,Jsem ráda že sis Kate našla konečně přítele" usmála se Sam.,, Já jsem taky ráda že jsem Justina našla. Strašně ho miluju a vlastně něco by jsem vám měla říct" řekla.

,,Co se děje?",, Budete mít další vnouče" řekla Kate.,, Panebože to opravdu?" vyhrkla Sam.,, Jo jsem těhotná" usmála se.,, To je úžasný. Panebože gratuluji" postavila se a Kate objala a pak objala i mě.

,,Je to skvělý. Moc gratuluji" Usmál se Patrick a taky nás objal.

,,Já jsem tak šťastná. Justine už patříš do naší rodiny" usmála se Sam a já se taky usmál.


,,He is broken" ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat