20

3.6K 186 3
                                    

Justin

Pořád jsme s Kate leželi na gauči a občas si něco řekli.

,,Kate?" zamumlal jsem ji do vlasů protože u mě byla úplně natisklá ale mě to jako vůbec nevadilo.

,,Jo?" zašeptala.,, Vím že teď to asi nebude tak romantický ale chci se tě zeptat jestli se mnou budeš chodit teď už opravdu" řekl jsem. Cítil jsem že se zasmála a pak ke mě zvedla pohled.

,,To nebylo romantický že?" uchechtl jsem se.,, Ne ale mě to nevadí. Mě stačí že si to řekl ty" řekla a dala mi pusu.,, Takže to znamená jo?" usmál jsem se.,, Jo jasně že jo. Budu s tebou chodit a moc ráda" usmála se a já jí znova políbil.,, Miluju tě",, Taky tě miluju"

Kate si mi zase lehla na hruď a zívla si.,, Jsi unavená?",, Strašně moc" zamumlala.,, Tak spinkej já půjdu vařit",, A co vařit?" zamumlala už v polospánku.,, Něco pro mamku a Vanessku a i pro tebe. Ale teď spinkej" řekl jsem a pomalu se zvedl do sedu a pak se postavil.

,,Tak jo" zavřela oči.,, Nechceš přenést do postele?",, Ne chci být blízko tebe" řekla a já se zasmál.,, Tak jo" uchechtl jsem se a přikryl ji dekou a pak jsem odešel do kuchyně.

Vím že Vanesska v tý školce moc nejí, prý že ji to tam nechutná takže to dopadne tak že domu přijde úplně hladová. No a mamka tuším že taky nebude nic jíst takže prostě udělám oběd všem třem holkám.

Začal jsem dělat teda špagety. Twl já snad vařím pořád špagety. Ale prostě já tu mám vždy potřeby na špagety a nic jiného se mi vařit nechce takže se mi prostě nedivte. Špagety jsou moje oblíbené jídlo. Je to rychlé jídlo a prostě se mi to dělá dobře. Takže asi tak no.

Hodil jsem špagety do hrnce a začal je vařit a pak jsem začal dělat omáčku.

******

Asi za hodinu jsem to všechno měl hotové no a pak jsem si sedl ke stolu a začal dělat svoji práci na notebooku.

Trvalo mi to asi dvě hodiny a pak jsem zavřel notebook a z kuchyně pozoroval Kate jak krásně spí na gauči a je úplně zabalená do deky.

Po chvilce jsem poznal že se probouzí. Začala se vrtět a tak trošku protahovat.

Pomalu jsem se postavil a rozešel se za ní.

Klekl jsem si ke gauči a začal ji hladit po tváři.,, Uhm" zabručela a já se usmál.,, Dobré odpoledne" zašeptal jsem a dal jí pusu na nos.,, Jak dlouho jsem spala?",, No nějak přes tři hodiny to bude" řekl jsem a ona otevřela oči a přikývla.

,,Jinak jsi vyspinkaná?" zeptal jsem se a sedl si k ní na gauč a její nohy si položil na svoje.

,,Jojo jsem. Spí se mi tady docela dobře. Máte pohodlný gauč",, To říkají všichni ale já se třeba na tomhle gauči nevyspím. Bolí mě pak záda. Takže to bude asi mnou no...",, Jak jako všichni?" zamračila se a já jí začal hladit po noze.,, Klid. Žádná jiná holka ne. Neboj se. Spala tady mamka a spalo se jí dobře pak i kámoši se tady spalo dobře no a dokonce Vanesska řekla že chce tenhle gauč místo postele" řekl jsem a ona dva jsme se zasmáli.,, A dovolil si ji to?",, Jasně že ne. Ten gauč tu je pořád. Takže jsem jí řekl jestli chce spát na tomhle gauči tak bude muset spát tady dole sama a já bych byl nahoře. No a to hned obrátila" zasmál jsem se.,, To se ani nedivím. Tohle je tak velký barák. Bych se tu bála" řekla.,, Mě se to nezdá tak velký" pokrčil jsem rameny.,, No tak každý má jiný názor" zasmála se a já přikývl.

,,Víš že jsi fakt nádherná když se směješ?",, Ne to ne" zakroutila hlavou.,, Ale jo. Ty si nádherná i normálně ale když se směješ tak je to ještě hezčí" Usmál jsem se.

,,Líbí se mi ty tvoje lichotky" usmála se.,, Tak to jich se mnou budeš mít ještě hodně" uchechtl jsem se a ona se posadila a natáhla se ke mě.,, Opravdu tě miluju" zašeptala mi u rtů a já si ji rychle k sobě přitáhl na klín a políbil ji.

,,Já tě miluju ještě víc" kousl jsem ji jemně do rtu a pak jsme se začali znova líbat.

Přetočil jsem ji pod sebe a lehl si nad ní.

Naše líbání se stalo víc intenzivnější a když jsem ji chtěl sundat triko tak se ozvalo.

,,Tátí jsme doma!" rychle jsme se od sebe s Kate odtáhli a já se rychle postavil.

Vanesska vběhla do obýváku a hned na mě skočila.,, Ahoj" Usmál jsem se a dal jí pusu.,, Kate!" vypískla Vanesska a skočila i na Kate a protože ta to nečekala tak si zase sedla na gauč.,, Vanessko neubliž ji hlavně" řekl jsem a to už do obýváku přišla i mamka.

,,Ahoj mami" nervozně jsem se usmál a poškrábal se na zátylku.

,,Ahoj" usmála se a pak se nechápavě podívala na Kate.

,,Dobrý den" usmála se Kate.,, Ahoj ale já myslela že vás vztah jenom předstíráte" mamce jsme řekli že to předstíráme. Byla smutná ale teď už nebude.

,,No to jo ale teď fakt spolu chodíme. Takže mami teď ti fakt představuji moji přítelkyni Kate" řekl jsem.,, Panebože já jsem tak šťastná" vyhrkla a oba dva nás objala.

,,Musím tě pořádně poznat Kate. Strašně se k sobě hodíte. Co vy na to že by jste nakonec jeli s námi na chatu. I ty Kate a tam by jsme se my dvě poznali",, No já nevím mami jestli Kate...",, Moc ráda s vámi pojedu jestli vám to nebude vadit",, Vůbec mi to nebude vadit. Já budu moc ráda" usmála se.

,,Ale já nevím no...",, Justine no tak Kate chce jet tak pojedeme" řekla mamka a já si povzdechl.,, Dobře no" popravdě se mi tam vůbec nechce protože tam poblíž bydlí moje bývalá kamarádka která určitě jako vždy bude dělat problémy.




,,He is broken" ✔️Where stories live. Discover now