24

3K 171 20
                                    

Druhý den 

Justin 

,,Tak Vanessko hlavně si to tady tři dny beze mě užij" řekl jsem Vnaessce u dveří. ,,Neboj užiju" zazubila se a já se zasmál a položil jí na zem. ,, Ale počítej s tím že až přijedeš tak ve čtvrtek jdeš už do školky" řekl jsem jí. ,,No jo" povzdechla si. ,,Hele buď ráda prdko. Teď tři dny nejdeš tak na dva dny pak půjdeš" řekl jsem a ona přikývla. 

,,Děkuju mami že tady s ní ještě zůstaneš" ,, Prosímtě to neřeš. Mám dovolenou takže jsem ráda že tu s ní můžu být. Je to moje zlatíčko" usmála se mamka a já přikývl.

,,Vanessko tak nezlob a za pár dní se uvidíme" dal jsem ji pusu.,, Jo tak ahoj tati" zamávala.,, Ahoj Kate",, Ahoj" taky zamávala a pak jsme šli pryč a nastoupili do auta.

,,Jedeme?" podíval jsem se na Kate.,, Jo" kývla a já se rozjel.,, Musíme se sem ještě vrátit. Je to tu fakt krásné" řekla.,, Jasně že se sem vrátíme" Usmál jsem se a chytil ji za ruku.

*******

,,Půjdeš ještě ke mě?" zeptal jsem se Kate když jsme skoro byli u mě doma.,, No nevím. Musím za rodiči. Chceme někam jet",, Prosím jenom NS chvíli s tebou chci ještě být" řekl jsem jí prosebně.,, Když tak krásně prosíš" usmála se.,, Takže jo?" usmál jsem se.,, Jo" usmála se znova a já se celý rozzářil a za pár minut jsem zastavil před barákem..

,,Vystupovat má paní" otevřel jsem ji dveře a ona se zasmála.,, Děkuji můj pane" vystoupila a políbila mě.

Potom se ode mě odtáhla a přešla ke kufru. Pomohl jsem ji vytáhnout tašku kterou měla na chatě a potom jsem si vzal i svoje věci a šli jsme dovnitř.

Tašky jsme si položili do předsíně a Kate se rovnou rozešla do kuchyně.

Usmál jsem se a pomalu se za ní rozešel. Kate byla v kuchyni a pila vodu.

,,Nevadí že jsem si..."začala.,, Ne zlato to fakt ne. Teď je to i tvůj domov",, Co?" zasmála se.,, Prostě se tu chovej jako doma. Vůbec mi nevadí že jsi se napila vody" zasmál jsem se a chytil ji za boky.

,,Jsem tak ráda že tě mám" usmála se a já se taky usmál..,, To spíš já jsem rád. A hlavně se omlouvám za to jak jsem se choval před tím",, To nevadí už je to za námi" objala mě a já jí pevně chytil.

,,Miluju tě" zašeptal jsem a začal ji líbat na krku. Kate naklonila hlavu na stranu aby jsem měl lepší přístup..

Začal jsem ji dělat na krku cucflek a Kate občas zavzdychala.

Po chvíli jsem přestal a s úsměvem jsem se od ní odtáhl.,, Teď už každý kluk uvidí že si zadaná" Usmál jsem se a ona se taky usmála a políbila mě..

Chytil jsem ji za zadek a vyzvedl. Kate si kolem mě obmotala nohy a já se rozešel nahoru do mé ložnice.

Celou dobu jsme se líbali a když jsme byli v ložnici tak jsem ji položil na postel.

Sundal jsem ji rychle triko a začal ji polibky opečovávat hruď.

Po chvilce mi Kate taky sundala triko a začala mě hladit po hrudi a po břiše.,, Miluju tvoje břicho " zašeptala a já se zasmál.,, A já miluju tvoje tělo" taky jsem zašeptal a políbil ji na podbřišek. Sundal jsem ji podprsenku a začal ji líbat na prsou.

Kate nás najednou přetočila a já na ní jenom překvapeně koukal.

Kate se jenom usmála a začala mě líbat. Začal jsem s ní spolupracovat a chytil ji za zadek.

Kate se ke mě sklonila a začala mě líbat na krku a cítil jsem že mi taky dělá cucflek. Pevně jsem ji chytil za zadek a zaklonil hlavu.

,,A teď všechny holky budou vědět že jsi taky zadaný" zašeptala mi u rtů a já se usmál. Chtěl jsem ji políbit ale ona se posunula trochu dolů a začala mě líbat na hrudi.

Usmál jsem se a trochu zavzdychal když se ode mě otřela. Udělala to znovu a já jí zmáčkl zadek.,, Tohle nedělej jinak z tebe strhnu všechno oblečení a pomiluji tě"

Kate se usmála a znova se o mě otřela.,, Pomiluj mě" zašeptala mi do ucha a já nás rychle přetočil a sundal ji kalhoty rovnou i s kalhotkami.

Kate mi potom také sundala zbytek mého oblečení a já jí políbil a pak do ní pomalu vnikl.

Kate se prohnula v zádech a zavzdychala. Chytil jsem ji pevně za boky a začal pomalu přirážet.

,,Rychleji" chytila mě za ramena a já na povel se začal rychleji pohybovat. Nikdo v baráku nebyl tak jsme mohli vzdychat jak jsme chtěli.

Kate rukama přejela na moje záda a při každém mě škrábla.

,,Justine" zavzdychala a já jí začal líbat na krku.

Po chvíli jsem cítil že za chvíli budu.,, Kate" zaklonil jsem hlavu a udělal se do ní a Kate se udělala chvíli po mě.

,,Bože" zamumlal jsem a svalil se vedle ní.

,,To bylo skvělý" řekla Kate a já se usmál a přitáhl si ji k sobě.,, Bylo to mega skvělý" řekl jsem a políbil ji.

Začali jsme se zase líbat ale Kate začal zvonit mobil..

,,Promiň" smutně se na mě usmála a natáhla se na zem pro svoje kalhoty kde měla mobil ale mě to nevadilo. Viděl jsem její krásný zadeček..

Kate zvedla mobil a já jí jenom pozoroval. Tahle kráska je jenom moje..

,,Jo jasně mami" povzdechla si.,, Mohla bych tam být tak do půl hodiny" řekla a podívala se na mě.,, Justin mě odveze" řekla a já přikývl.

,,Cože? Jo aha tak dobře a kdy?" prohrábla si vlasy.,, Aha tak jo. Dobře tak já končím uvidíme se" řekla a típla to.

,,Co se děje?" zeptal jsem se když si rychle stoupla a začala se oblékat. Byla opravdu krásná jak tady pobíhala a hledala svoje oblečení.

,,Táta tu bude tak do pěti minut",, Já jsem myslel že tě odveze",, Ne jedeme rovnou pryč tak mě tu vyzvedne" řekla a já přikývl a pomalu se postavil. Natáhl jsem si boxerky a šel za Kate dolů..

,,To tady normálně chodíš jen v boxerkách?",, Když tu jsem sám tak jo" zasmál jsem se a pokrčil rameny.,, Tak to jo" se smíchem přikývla a políbila mě..,,Kdy se uvidíme?" oblízl jsem si rty a pousmál se.,, Ve středu?" zvedla obočí.,, Až? To je za tři dny a už tu bude Vanesska a nebudeme mít na sebe čas" řekl jsem jí ukňučeně.,, Tak když to stihnu tak přijdu zítra večer",, Tak jo" Usmál jsem se..,,Budu tě čekat" Usmál jsem se a políbil ji.

,,Dobře tak pa",, pa" zamávala a pak vyšla ven.

Usmál jsem se a rozešel se zase nahoru do pokoje.

Oblékl jsem si svoje triko a sebral si ze země kalhoty a když jsem je chtěl uklidit tak z nich něco vypadlo.

Byl to ten balíček kokainu. Koukal jsem na zem na ten balíček ve kterým byla ta sračka ale tak moc jsem to chtěl po té dlouhé době zase ochutnat.

Dereck měl pravdu. Někdy na to chuť zase dostanu a spadnu do toho znova.

Zvedl jsem ten balíček a přemýšlel co s tím udělám.,, Nemůžu. Justine ne" začal jsem se sám přemlouvat ať to znova nezkouším ale jako kdyby mě moje tělo neposlouchalo a já si nějaký obsah pytlíček sypal na stůl.

Nějakou kartičkou jsem si udělal lajnu a po dlouhé době si zase sňupl.

Byl to tak krásný pocit. Chybělo mi to. Cítil jsem se tak krásně. Úplně mě to naplnilo.



,,He is broken" ✔️Where stories live. Discover now