29. kapitola

1K 90 10
                                    

-----------------------------------------------------------
„Konečně tady” povzdechl si Dominik.
„Promiň. Nevěděl jsem, že mi Pepíno poleze do tašky” podíval jsem se na něj s omluvným pohledem a zmáčkl zvonek. Chvilku se nic nedělo, potom se dveře otevřely a v nich stála Monika.
„Konečně jste tady. Všichni čekají na ty největší pařiče” řekla. Bylo poznat, že už se trošku napila. My jen přikývli a obešli kolem ní dovnitř.
„No počkat, Adámek tady počká. Nemůžete přece zkazit překvapení” zastavila nás, když už jsme skoro vešli do místnosti, kde se to vše odehrává. Povzdechl jsem si a i s flaškou Whiskey jsem zůstal v předsíni.

Čekal jsem nejmíň deset minut než přišla Monika s tím, že už mužů jít dovnitř. Přikývl jsem, odrazil se od zdi a šel za ní do další místnosti, která byla plná lidí. Když jsem vešel, většina lidí se na mě podívalo. Včetně Elišky. Ta se tvářila velice překvapeně.
„Vše nejlepší Eli! Tady máš ode mě dárek” řekla a poukázala na mě.
„Jak už říkala tady Monika. Všechno nejlepší Eli” rozhodil jsem rukama a vykouzlil na své tváři úsměv.
„Děkuji” řekla stále překvapeně. Naštěstí se většina lidí od nás už odvrátila a věnovala se své skleničce nebo láhvi.
„Tady máš do sbírky” pověděl jsem a podal ji láhev. Přikývla a rovnou ji otevřela. Vzala ze stolku dvě čisté skleničky a nalila do nich trošku zlatavé tekutiny.
„Díky” vzal jsem si skleničku. Přiťukli jsme si a poté jsem obsah skleničky vylil do sebe. I se skleničkou jsem si šel sednout na gauč, kde už seděl Dominik i s děvčaty.

„Tak co Katí? Kdy to rozjedeme?” zeptal se po pár panacích Roman. Vstal jsem a přešel k HiFi věži.
„Klidně hned” odpověděl jsem a otočil knoflíkem na HiFi. Otočil jsem s tím poměrně hodně, tudíž to teď pořádně řvalo.
„Zeslab to! Přijdou sousedi!” zakřičela na mě Běta.
„Klídek! Aspoň tu bude více lidí!” zakřičel jsem nazpět a napil se ze skleničky. Má odpověď se Bětě asi nelíbila, protože se rozešla mím směrem. Chtěla tím knoflíkem otočit nazpět, ale já ji v tom bránil vlastním tělem.
„Dominiku! Pojď si ji chytit!” zakřičel jsem a dál bránil HiFi věž.
„Tak pojď zlato” řekl Dominik a přehodil si ji přes rameno.
„Pusť mě dolů!” křičela, když s ní Dominik kráčel ke gauči, kde se posadil a ji si dal na klín. Pevně si obmotal ruce okolo jejího pasu, aby mi už na tu HiFi věž nesahala.

-----------------------------------------------------------
O hodinu později
-----------------------------------------------------------

Tady to pořádně žije. Většina lidí je už opilích. Lezou po sobě, nebo spolu tančí a někteří jedinci se opíjí stále více. Eliška před chvíli zmizela u sebe v pokoji, protože ji někdo volal. S obtíží jsem vstal. Teď je správný okamžik dát jí druhou část mého dárku. Opileckou chůzí jsem se vydal ke dveřím, které vedou do Eliščiného pokoje. Bez klepání jsem vešel dovnitř. Stála u okna s telefonem a dívala se ven. Potichu jsem zavřel a nejlépe, jak jsem jen mohl, jsem přešel k ní a obmotal si ruce okolo jejího pasu. Trošku nadskočila, ale potom se jí na tváři rozlil úsměv.
„Ještě jsem ti nedal zbytek dárku” zašeptal jsem. Otočila se čelem ke mě a položila telefon na parapet.
„A copak to je?” řekla zvědavě. Trošku jsem odstoupil a nešikovně zalovil v kapse. Vytáhl jsem delší černou krabičku a podal jí Elišce. Ta si ji pomalu převzala a otevřela. Objevil se ji v obličeji údiv.
„To jsi nemusel” řekla a přejela prsty po řetízku.
„Ale já chtěl” pověděl jsem a hřbetem ruky ji přejel po tváři. Zadívali jsme se navzájem do očí. Její oči jsou překrásné. Chtěl bych se v nich topit celé dny a noci. Pomalu jsem se začal přibližovat, dokud se naše rty nespojili.

Sjel jsem rukou přes její krk až k jejímu pasu, za který jsem ji chytil a přitáhl si ji blíž k sobě. Ona se odtáhla. Nechápavě jsem se na ni podíval. Otočila se a položila krabičku i s řetízkem na parapet, který měla za sebou. Poté se na mě znovu podívala a spojila naše rty. Začal jsem s nimi pomalu hýbat a ona opakovala každý můj pohyb. Její ruce putovali po mé hrudi víš, dokud si je neobmotala okolo mého krku. Přejel jsem jazykem přes její spodní ret a tím jsem si žádal o povolení ke vstupu. Ústa více rozevřela a já jazykem vplul do jejích úst. Své ruce jsem z jejích boků přemístil na její pozadí, které jsem lehce zmáčknul a poté nadzvedl. Eliška si bez váhání obmotala okolo mého pasu nohy. Pomalu i s ní v náručí jsem přešel k posteli, kde jsem ji posadil. Své ruce jsem opět přemístil, tentokrát na lem jejího trika a přetáhl jej. Naskytl se mi pohled na skoro nahou hruď Elišky. Ještě překážela podprsenka, která tu stejně za chvíli nebude. Než jsem stačil něco dalšího zaregistrovat přetáhla mi Eliška tričko přes hlavu. Víc jsem se k ní nahnul, což ji donutilo si lehnout. Skousl jsem ji spodní ret. Oddělil jsem se od jejich rtů a špičkou jazyka ochutnával chuť její kůže, než jsem dojel na její krk. Začal jsem jí tam dávat lehké polibky, které se potom změnili v lehké skousávání kůže. Když jsem byl se svojí prací hotový, vytvořil jsem si cestičku z polibků až k jejímu pupíku, kde jsem lehce zkousnul, načež z Elišky vyšel vzdych. Znovu jsem špičkou jazyka jel po její kůži směrem nahoru, dokud jsem se nesetkal s jejími rty. Spojil jsem naše rty a rukama jezdil po jejím hebkém bříšku. Cítil jsem jak mělce dýchá. Své ruce jsem opět přesunul na její zadek, který jsem nadzvedl. Naše rozkroky narazily do sebe, načež jsme oba vzdychli.

„Katí, slyšel jsem-” do místnosti vtrhl Dominik s těmito slovy, ale jakmile nás uviděl, zmkl. Rychle jsem vstal a už skoro v potmě jsme hledal své tričko.
„Cože jsi slyšel?” zeptal jsem se a přetáhl si přes hlavu své tričko, které jsem právě našel. Eliška už byla oblečená a seděla na posteli.
„Slyšel jsem, že jsi dostal Sáru” řekne a stále mě sleduje pohledem.
„Katí, ty jsi fakt přefikl Sáru?” vletěl do pokoje Matěj.
„Nemyslím si, že je vhodné to teď řešit” pokroutil jsem hlavou a podíval se na Elišku, která mě zabíjela pohledem.
„Kurva. Iggy nelhal” zatlemil se Matěj, zatímco Dominik pořád těkal pohledem ze mě na Elišku. Eliška se zvedla a prošla kolem nich do obýváku. Plácl jsem se rukou do čela a šel také do obýváku naházet do sebe co nejvíce panáků.

-----------------------------------------------------------

Jak sami vidíte 😅 Stihl jsem to napsat ještě dnes 😅
A také už teď víte, že u mě budou takové ty chvilky delší 😅
Snad jste si to užili 💞

Zamiloval jsem se ? [POZASTAVENO]Kde žijí příběhy. Začni objevovat