1.nap

3K 178 51
                                    

Kos: miután kijöttél a 'dobozból', elkezdted méregetni a fiúkat, hogy melyikük a legdominánsabb, mivel az Te akartál lenni. Hiszen neked senki sem parancsolhat.

Bika: miután kijöttél a 'dobozból', vártad, hogy melyikük fog téged körbevezetni, mivel tudni akartad, mi merre van.

Ikrek: miután kijöttél a 'dobozból', véletlenül elestél valaki lábában, és neki estél egy magas, szőkés hajú fiúnak, aki ha nem kapott volna el, akkor már a sártengerben pancsikolnál.

Rák: miután kijöttél a 'dobozból', gyanakvóan néztél körbe először a srácokon, aztán pedig a Tisztáson, s magadban feltetted a kérdést: Kik ezek? (Hol a rákban vagyok?😂😂)

Oroszlán: miután kijöttél a 'dobozból', eltökélten jegyezted meg, hogy elég szépfiú van a tisztáson ahhoz, hogy elegendő pasid legyen 1 évben.

Szűz: miután kijöttél a 'dobozból', magad köré fontad a karod, és rémüt fejjel vetted észre, hogy csak te vagy az egyedüli lány.

Mérleg: miután kijöttél a 'dobozból', észre vetted, hogy mindenki szemügyre vesz téged.

Skorpió: miután kijöttél a 'dobozból', elkezdted játszani az eszed, és csavargattad a hajadat az ujjaddal.

Nyilas: miután kijöttél a 'dobozból', elkezdtél futni, ahogyan a lábad bírta, ugyanis a fegyvereknél láttál egy íjat, nyilakkal, amiket fel is kaptál, és rászegeztél a többiekre.

Bak: miután kijöttél a 'dobozból', azon gondolkodtál, hogy hogy a francba kerültél erre a helyre, majd elöntött egy kis pánik, ami hamar el is tűnt, mivel megláttál egy fiút, aki megtetszett neked. A nap további részében őt bámultad.

Vízöntő: miután kijöttél a 'dobozból', utat csináltál magadnak és elsétáltál az erdőbe. Először csak néztek téged, aztán elkezdtek követni a többiek.

Halak: miután kijöttél a 'dobozból', pánikrohamot kaptál, hogy hol vagy, azután hisztirohamot, mert a nevedre sem emlékeztél, aztán elkezdtél mosolyogni, hogy nem vagy egyedül ezen a helyen.




The Maze Runner ~ horoszkóp [BEFEJEZETT] Where stories live. Discover now