Mire emlékszel a Tisztás előtti életedből?

863 74 46
                                    

Kos: Semmire, még a nevedre sem. És ez az őrületbe kerget téged.

Bika: Arra, hogy a szüleid élnek, és a Veszett-nél dolgoznak. Ők kérték meg, hogy küldjenek fel téged a Tisztásra.

Ikrek: Arra, hogy a barátodat/barátnődet is felküldték a Tisztásra, csak nem tudod, ki az. De van egy sejtésed.

Rák: Emlékszel az egész életedre, azokra, amik a Tisztás előtt voltak, és ez nem segített abban, hogy megnyugodj akár egy percre is, miközben tudod, mi is történik a világoddal.

Oroszlán: Emlékszel arra, hogy már kiskorodban elragadott téged a Veszett a családodtól.

Szűz: Emlékszel, hogy téged nem is szerettek volna felküldeni, de te mégis menni szerettél volna, hogy boldog öntudatlanságban élj a falak között, amik megvédenek a buggyantaktól. Így hát felküldtek. Minél több tesztalany, annál több és sikeresebb vizsgálat.

Mérleg: Emlékszel, hogy egyszer hallottad beszélni Jansont és Avát arról, hogy tökéletes tesztalanyok lesztek a Tiszttársaiddal. Akkor még ezt nem értetted, de most már kezded érteni, ez mit is akar jelenteni igazából. Ez egy teszt.

Skorpió: A Veszett-nek dolgoztál, és többször is el akartad árulni őket, ami egyszer sikerült; azon nyomban felküldtek a Tisztásra.

Nyilas: Emlékszel arra, hogy az egész életed harcból és menekülésből állt, míg el nem kapott a Veszett, hogy bezárjanak egy labirintusba, ahol újra kezdetét vehette a harc, és a menekülés. Szóval alig változott valami, maximum csak az, hogy nem buggyantak, hanem siratók elől kell futkosnod.

Bak: Arra emlékszel, hogy a Tisztás előtt mindened megvolt, de miután felküldtek, ez semmivé foszlott. Semmid és senkid nincs.

Vízöntő: A Veszett-nek dolgoztál, és emlékszel arra, hogy a gyerekeket milyen kínok között küldték fel a Tisztásra. Végül téged is utánuk küldtek.

Halak: Emlékszel, miközben történtek a procedúrák, hogy sikeresen felküldjenek a Tisztásra, majdnem meghaltál, pontosabban megfulladtál, mert bezártak egy vízzel teli tartályba.

A nap kérdése🌚:

Thomesa vagy Trenda?

The Maze Runner ~ horoszkóp [BEFEJEZETT] Where stories live. Discover now