A várva várt Q&A

1.1K 63 71
                                    

Kérdéseket feltette: Wileyfox_HUN

A film cselekményéhez kapcsolódó kérdések:

Tomicica: Mit gondoltál/éreztél, mikor meglőttek? Mióta vágytál a csókra Teresával (tudom, hogy vágytál rá, no kamu)? Hogyan változott a véleményed a részek során Ava Paige-ről? "Jobb" volt Newtiet mellkason szúrni, mint agyon lőni?

T: Amikor meglőttek, először el sem akartam hinni. Már közel voltunk a kijutáshoz, de persze Patkányember akkor kúszott ki a csatornából és rontott el mindent... Na jó, minek is halogatom tovább, igen, vágytam rá. Elég rég óta, de ez maradjon köztünk. Ava Paige? Amikor még a VESZETT-nél dolgoztam, akkor nagyon kedvesnek tartottam, de miután beküldött minket az Útvesztőbe, azután meg a Perzseltföldre, akkor megutáltam. Hogy tehette ezt? Hogy tudja szemrebbenés nélkül végignézni azt, ahogy a szerinte az "új és immunis" generáció tagjai sorban halnak meg csakis a kis gyógymódért? A gyógymódért, ami nem is létezik... Newt... Még mindig úgy hiányzik. Soha nem fogom megbocsájtani magamnak azt, amit tettem vele, még akkor is, ha ő kérte meg, és ha így jobb neki. Mellkason szúrni volt talán a "jobb", de nem tudom miért... Talán azért, mert abban a harcban ő is besegített abba, hogy meghaljon, a kés által.

Newtie: Pontosan hogy is fertőződtél meg? Milyen volt rátámadni Tommy boira, miközben magadon kívül voltál?

N: Azt magam sem tudom hogyan, talán akkor, amikor Tommy, Serpenyő és én bementünk a buggyantakkal teli alagútba. Hogy milyen volt rátámadni Tommy boira? Már nem is emlékszem, csak arra, hogy mérges voltam, és hogy kezdtem elveszíteni a fejem. Ami meg megmaradt bennem, az az, hogy szörnyű volt rátámadni, és pedig azért, mert akkor már nem is nagyon én irányítottam a testemet, hanem a megfertőződött agyam.

Minho boii: Mennyire sértette az önbecsülésed, hogy nem magadtól jutottál ki a VESZETT-bázisról, hanem a többieknek kellett megmentenie téged? Adtak a VESZETT-nél elegendő hajzselét?😏 Neked is fájt, ami Newtie-val történt?

M: Meg kell mondjam, hogy most nem annyira sértette az önbecsülésemet, mert egyrészt ki voltam szolgáltatva, másrészt fáradt voltam a sok teszt miatt, és még hajzselét sem adtak. Kész rémálom volt, de hát a barátok ezért vannak, nem? Hogy kihúzzák egymást a plottyos helyzetekből és hogy támogassák egymást. Egyáltalán nem adtak hajzselét, meg is értem, hogy miért rossz ott mindenki haja... Nekem fájt a legjobban, ami vele történt. Ő volt a legjobb barátom! 3 évi barátságot nem lehet csak úgy eltörölni az emlékezetedből...

Teresa: Mostmár ugye belátod, hogy semmi értelme nem volt? Milyen volt látni Tommy-t a tetőtéren (részben miattad) szenvedni? Ha tudtad, hogy Newt beteg, miért nem készítettél neki gyógyszert? Miért nem ugrottál fel arra a nyomorult Bergre?

T: Mindennek van értelme az életben. Fájdalmas volt Tomot nézni, ahogyan szenved, de örülök, hogy életben van. Meg tudtam menteni az életét, és most boldogan élhet a szigeten. Tudom, hogy lelkileg nincs jól, de a barátai majd betapasztják a sebeit. Új életet kezdhet. Készítettem volna neki gyógyszert, csak ahhoz Tom vére kellett volna. Newt az elborult stádiumban volt, és ha abból a gyógyszerből adtam volna neki, amit más immunisból nyertünk volna ki, az olyan lett volna, mintha vizet öntenénk a tűzre. Neki Tom vére kell, és nem másé. A Bergre azért nem ugrottam fel, mert nem értem volna el. Nekem csak az volt a fontos, hogy Tom életben maradjon.

Brenda: Tudtad, hogy Thomas és Teresa csókolóztak? Mennyire voltál féltékeny Teresára?

B: Igen, tudtam. Arra a kis ribire soha az életben nem leszek féltékeny, hisz olyan baromságokat tett, amit még a pokolban sem bocsájtanak meg! Égjen csak el a tűzben.

Serpenyő: A Menedékben is főztél ragut? 😏

S: Bárcsak főzhettem volna, de azok az egyenruhás bököttek nem engedték! Mindig ők főztek ránk, de az olyan mértékben rossz volt, hogy senki sem ette meg. Ha Serpenyő főztét megkóstolták volna, akkor rájöttek volna, hogy mi a jó az életben!

Kérdéseket feltette: VivienDC

Thominewt: Ha aszondom én küldtem magam elhiszitek, hogy jó fej vagyok? :3

M: Ha te küldted fel magad, akkor a VESZETT-nél dolgoztál. Máshogy meg hogy a plottyba tudtad volna ezt tenni?

N: Biztos jó fej vagy. De az már kérdéses, hogy hogyan jöttél fel hozzánk.

T: Ha azért jössz, hogy újabb teszteket végezzen rajtunk a VESZETT, akkor vissza is küldheted magad!

Newtmas: Milyen ízű volt Gally folyadékja?

N: Azt magam sem tudom...

T: Plotty íze volt.

Minho: Mi volt a legfurább dolog, amit Newtot láttál csinálni a tisztáson (fura, nem szomorú!!!)?

M: Az volt a legfurább, hogy amikor először megkóstólta Gally löttyét. És ez miért? Azért, mert ízlett neki első ízére...

Teresa: Ha fejbevernelek egy kalapáccsal engedni fogod?

T: Természetesen nem.

Thomas: Nagyon cuki voltál a filmbeeen 😍(Tudom hogy nem kérdés de nah😂)

T: Köszi... *elpirul*

Filmes Newt: Woow mikor írtad a levelet? Nagyon bőgtem rajta. Olyan szinten remegtem, hogy ki se tudtam nyitni a zsepis zacsit 😔❤❤❤❤

F. N: Az egyik este a szállásunkon, amikor már mindenki aludt. Aznap este tudtam már, hogy mi a plotty történik velem, és amíg megvolt az ép eszem, addig kellett megírnom ezt Tommynak. Miután megírtam, akkor döntöttem el, hogy másnap reggel megmondom neki, hogy mi történt. Nekem is fájt, főleg leírni azokat a kedves emlékeimet, amiket tudtam, hogy el fogok veszíteni...

Thominewt: Tudtok olyat mondani, amibe Minho belepirul? (͡° ͜ʖ ͡°)

N és T: *vigyorogva összenéznek*

M: *rázza a fejét*

N: Egyszer az egyik tábortüzes estén Minho túl sok Gally-féle löttyöt ivott, és ketten elmentünk beszélgetni... és Minho a szájával le akarta húzni rólam a pólót.

M. Ez nem igaz! *elpirul*

N: Aztán én félrelöktem, majd beájult egy bokorba.

T: *nevet* Biztos be volt tépve.

Nagyon köszönöm a kérdéseket💙 A Tiszttársak már várják az újakat😄

A nap kérdése🌚:

Ava Paige vagy Janson, a Patkányember?

The Maze Runner ~ horoszkóp [BEFEJEZETT] Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang