Q&A

1.5K 63 33
                                    

Kérdéseket feltette: Wileyfox_HUN

Tomicica: Belemennél egykét kísérletbe? Nem fájna, meg semmi, sőt...😏😏😏😏

T: Ha nagyon muszáj, és ha nem a VESZETT tagja vagy... Akkor szívesen vállalom.🌚🌚

Kérdéseket feltette: VivienDC

Minmin: Fhú, ez nagyon dark kérdés lesz, de... Mi a legszomorúbb élményed AZ ÚTVESZTŐBEN eltöltött időben? Newt kis akcióján kívül... *kínosan nevet*

M: Pont a Newtos esetet mondtam volna, de akkor mást mondok: az volt a legszomorúbb élményem AZ ÚTVESZTŐBEN, amikor én, a futárok elöljárójaként, rájöttem 3 évnyi Útvesztő-térképezés után, hogy nincs kiút. 

Tommy: TOMMY. TE. TE HÜLYE BÖKÖTT. Meséld már el nekem, hogy hogy szerethetted Teresát azok után, amit tett veled?

T: Tudod, még amikor az Útvesztőt terveztem, és amikor még a VESZETT-nél dolgoztam, akkor nagyon jó volt vele a kapcsolatom, akkor tudtunk telepatikusan beszélgetni, és nagyon jó barátok voltunk... A múlt nem hagy nyugodni, talán akkor nem szeretném, ha nem emlékeznék azokra a szép évekre, amikor még nem volt köztünk semmi baj, amikor még... barátok voltunk. Nem tudom nem szeretni, bármit is tett azóta.

Tommy: Kérlek ne ölj meg, de... Mi volt az első gondolat ami végigfutott az agyadon, miután meghúztad a ravaszt?

T: Az volt az első gondolatom, hogy ezek után már nem lesz semmi se, ami elfeledtetné velem ezt a szörnyű tettet. Megölni a legjobb barátodat? Aki mindvégig kiállt mellettem? ... Csak az nyugtat, hogy Newtnak így jobb. Sokkal jobb.

Brenda: Volt bármi lelkiismeretfurdalásod miután először megláttad Tommyt a Perzseltföld után? (Könyvesek tudják, hogy Brenda igazából a VESZETT által lett odaküldve, végig a VESZETT embere volt.)

B: Ó, persze hogy volt, nagyon sokszor. Talán túl sokszor is. De nem változtathatjuk meg azt, amit már elkövettünk. Az az egyetlen jó benne, hogy ezáltal ismertem meg Tommyékat és vergődtem a csapatukhoz.

Newtie: Kire vagy a legmérgesebb?

N: Senkire. Kire lennék? Ja, tudom. Talán Teresára, de már látom, hogy nem kell mérgesnek lennem miatta, mert a végén kimentette Tommyt a bajból. Szóval már senkire. 

Newtie: Tudod... Volt egy kutyád és egy húgod mielőtt beküldtek... Emlékszel rájuk?

N: Bárcsak emlékeznék rájuk. Pár emlékfoszlány mindig is üldöz velük kapcsolatban, de már minek kell emlékezni rájuk, ha már... nincs értelme.

Thominewt: Emlékeztek rám mielőtt beküldtek? Mert én rátok igen *lennyface* ÉS NEM TOMMY, EZ NEM EGY ÚJABB TESZT. Chill bro!

M: Miért, te ki vagy, bökött?

N: Minho, ő egy lány! Legyél már udvariasabb. 

T: Nem emlékszünk rád, szóval... Kivele, ki küldött?

Teresa: Normális választ várok Teresa. Milyen érzés volt látni, amint Tommy összetörik? Amiért le kellett lőnie Newtot? A legjobb barátját? Csak azért, mert szerinted van gyógymód? Hm? Törődtél te egy kicsit is Newttal? Feltételezem végig tudtad, hogy nem immunis... Miért hagytad, hogy megtörténjen? Miért?

T: A VESZETT mindvégig az orrunknál vezetett minket, beleértve engem is. Tommyval ott dolgoztunk az Útvesztő előtt is, de azokat az érzéseket, amelyeket ott egymás irán tápláltunk, azt mind kitörölték az emlékezetünkből. Legalábbis akkor így volt, amikor az Útvesztőbe küldtek. Annyit tudtunk, hogy ismertük egymást. Aztán a Perzseltföldön jött csak a java. Eszembe jutott egy emlék, amikor az anyámat be kellett zárnom, mert buggyant lett! És ezt mind kiskoromban! Persze, hogy másokon akartam segíteni akkor, hogy ez ne történjen meg velük. Ezért mentem a VESZETT-el. Aztán már amikor náluk dolgoztam újra, akkor az elején még manipuláltak, de a végén rá kellett jönnöm, hogy úgy se tehetünk semmit a veszettség, a kór ellen. Becsaptak. Minden ember követ el hibákat. De a végén végül jót tettem: megmentettem Tomot a haláltól, így új életet tudott kezdeni szeretteivel. 

Köszönöm a kérdéseket, várom az újakat!💜

A Halálkúráról, a filmről a véleményem: Nagyon jó volt. Olyan sok érzelem volt benne, főleg annál a bizonyos Newtos résznél, hogy csak na. Azóta is érzek magamban egy kis ürességet, hisz már több mint 2 éve erre a filmre vártam. Lenyűgöző volt, sok mondanivalóval. Ha még nem láttátok, akkor rohanjatok a moziba, nehogy lemaradjatok róla, mert ezt nem lehet kihagyni!😍😭

The Maze Runner ~ horoszkóp [BEFEJEZETT] Where stories live. Discover now