Capitolul 9

1.1K 56 1
                                    

"Nu mai trebuie sa plang"

Trebuie sa ma pregatesc pentru ce va urma, chiar daca imi va fi greu. Trebuie sa fiu mai puternica decat am fost vreodata. Stiu ca nu imi va fi usor, mai ales cu Frederico, e un baiat imposibil atunci cand isi propune ceva. Asa ca nu se va termina atat de repede.

-Esti ok Hazel? Ma intreaba Amber atunci cand ma pudrez putin pe fata pentru a nu se observa cearcanele din cauza orelor nedormite.

-Da Amber, nu ma mai intreba astfel ma voi supara pe tine.. Ma uit la ea si incerc sa zambesc.

-Ok, daca ai nevoie de ceva stii unde sa ma gasesti, am plecat, o zi buna!

-La fel si tie, ai grija!

Dupa ce inchide usa oftez usurata, dar nu stiu de ce.. Ar trebui sa-i povestesc, am venit dimineata plangand in camera fara sa ii dau vreo explicatie. Doar m-a lasat sa plang pe umarul ei si sa suspin pana cand aproape ca nu mai puteam respira. Nu mai trebuie sa plang, asftel le voi arata ca sunt slaba si ca pot face tot ce isi doreste cu mine, dar nu! Nu este asa! Inchid din nou apelul de la Kat. Nu ma simt in stare sa vorbesc cu nimeni. De ce fix eu din toata lumea asta am ajuns in situatia asta? In fine, trebuie sa ma duc la ore,nu am de gand sa lipsesc din cauza neplacerilor vietii mele.

Orele trec greu, foarte greu. Nu ma simt in stare sa retin vreo ceva din clasa. Abia daca am retinut numele noilor mei profesori. Trebuie sa imi revin astfel va trebui sa le dau explicatii al lor mei si nu mai de asta imi arde mine.

Ma intorc in campus, in camera de camin, cand dau sa deschid usa observ ca e deschisa. A scapat si Amber inseamna.. Cand deschid usa, patul lui Amber este gol, deschid usa mai larg si ma uit spre patul meu si sincer mai bine nu ma mai uitam.

-Cum indraznesti sa vii aici? Ma rastesc la el.

-Draga Hazel, nu ti-a fost dor de mine? Se ridica de pe pat si se apropie de mine cu bratele deschise.

-Esti nebun Frederico, cum sa-l pui pe Fulger sa ma cucereasca? Ma abtin sa nu-l pocnesc.

-Am vrut sa vezi de ce sunt in stare dupa ce mai umilita la o scoala intreaga.. Tipa, incepe cearta.

-Nu a fost vina mea! Ti-am spus ca nu eram pregatita!

-Aaa, da, si aseara cu Fulger ai fost pregatita! Incremenesc cand il aud.

-De .. de unde stii?

-Oare?

-Pleaca, nu vreau sa te mai vad. Aproape imi dau lacrimile, curand va afla toata lumea ce s-a intamplat intre mine si Fulger.

-Acum plec pentru ca stiu ca nu ti-e bine, dar ai face bine sa nu ma mai pacalesti si de data asta.

-Ok, doar pleaca!

-Ok..

A plecat, se uita la mine cu ochi rugatori sa-i spun sa se intoarca, dar nu, nu dupa ce am trait in seara aceea.

-Ma bucur ca mergem toti la petrecere, cine ar fi crezut ca vom iesi in 4 in mai putin timp decat ne-am fi asteptat? Kat radiaza de fericire. Acum este impreuna cu Victor si e mai fericita decat ar fi fost vreodata.

-Crede-ma sunt atat de entuziasmata de tot ce se intampla.. In acea perioada eram fericita cu el..

-Sunteti gata? Intra in camera si ma ia in brate.

-Da, iubitule, haide. Il sarut scurt pe buze, dar el e mai lacom si isi doreste mai mult.

-Ei, haide amigo, sa mergem, pierdem toata distractia.

-Victor, hai sa fim seriosi, eram si noi intr-un moment intim.

-O sa aveti mai tarziu. Ne face cu ochiul.

Ma tinea strans de mana, ma lua in brate, ma saruta de fiecare data cand avea ocazia. Radiam de fericire, toata lumea ne vedeau ca si cuplul perfect care nu ne-am fi desparti vreodata. Dar nu a fost asa. Dupa dansurile interminabile i-am lasat balta si m-am pus pe canapeaua inchiriata. Eram incaltata cu platforme si ma dureau picioarele ingrozitor.

-Hei. Vad o fata asezandu-se langa mine.

-Hei. Nu o cunosteam.

-Iarta-ma, stiu ca nu ma cunosti, dar vreau sa iti arat ceva. Imi intinde un plic.

Iau plicul, dar mai spune ceva.

-Sa stii ca sunt adevarate, fara photoshop, fara absolut nimic.

-Ok, dar ce este?

-Uite-te, scuza-ma.

Si pleaca. Ma uit la Frederico, dansa cu o fata, nu o cunosteam. Ma uit la plic si il deschid. Dau de niste poze, cu Frederico si inca o fata, fata cu care dansa. Sunt in mai multe ipostaze, intime si mai putin intime, nu pot sa cred! De asta nu a insistat pe subiectul de a ne culca impreuna pentru ca avea sa il satisfaca atunci cand nu eram eu cu el, Lacrimile imi inunda lacrimile, tremurand ma mai uit la poze, toate erau cu ei. Cum a putut? Ma uit spre ringul de dans cu intentia de a ma duce la el, dar nu il mai vad. Ma ridic uitandu-ma prin club, nu-l vedeam. Am intrebat-o pe Kat daca l-a vazut. Nu! L-am intrebat pe Victor, Paul si Sebi, nimic! Ma duc la WC sigur e acolo cu tarfulita lui. Intru pe hol dau acolo de alte cupluri care se sarutau si aproape si-o trageau in vazul lumii. Plec mai departe si pana la urma dau de ei. Asa cum mi-am imaginat, ea lipita de un perete, el o saruta cu foc si o atingea prin toate locurile posibile.

-Frederico!! Se opresc amandoi de indata ce ma aude.

-Haz, ce.. nu e ceea ce pare.. Se apropie de mine.

-Atunci ce ar putea fi? Si ii arunc pozele in fata..

-Ce sunt astea? Se uita in jos la ele.

-Dovezile ca ma inseli de foarte mult timp!

-Te rog, lasa-ma... 

-Nu Frederico. Las lacrimile sa imi cada pe obraji. Pana aici a fost, nu-ti mai poti bate joc de mine..

-Hazel..

Tipa dupa mine cand ies din WC, vine spre mine, dar nu ma mai prinde pentru ca deja eram plecata cu Kat si Victor spre casa..

Acesta a fost momentul in care am pus punct relatiei mele cu Frederico, cel care a fost primul meu iubit si l-am iubit mai mult decat as fi dorit in acel moment! Baiatul pe care il credeam sufletul meu pereche, acum e doar cel mai mare dusman al meu, pe langa Fulger..

Dragoste fulgeratoare (Lightning love)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang