Ziua 1

202 15 4
                                    

* Notă *


Nu vreau ca această carte să ofenseze pe cineva, iar aici mă refer strict la problemele între fandom-uri. Fiecare shipuiește ce vrea și vreau să știți că nu am intenția să jignesc pe nimeni în acestă carte, de aceea fac tot posibilul să-mi arăt aprecierea față de fiecare personaj. Și ca să nu se supere nimeni, aici vor fi mai mult ship-uri, ci nu doar ZERRIE pentru că am nevoie și de celelalte ( Alerrie și Zigi) pentru a dezvolta firul acțiunii. 
Mulțumesc pentru înțelegere! Lectură plăcută! 

*

Despărțirea într-o relație poate fi foarte dureroasă și dificilă. Perrie și Zayn au simțit-o pe propria piele.

Deși pare extrem de dureros să treci peste persoana pe care cândva ai iubit-o și ți-ai fi dat viața pentru ea, nu e imposibil.

Cu amintiri dureroase și cu încercări, Zayn și Perrie încearcă să de-a uitării tot ce au clădit împreună timp de patru ani.

All rights reserved @RebecaOMoore

*

(PERRIE)


Dragă jurnalule,


    A trecut parcă o veșnicie de atunci, dar momentul e bine întipărit în mintea mea bolnavă, plină de scenarii care mai de care îngrozitoare. A trecut o săptămână și credeam că va trece, dar nu a fost deloc așa. Mă simt din ce în ce mai goală, ca și cum, atunci când a plecat ,mi-ai aspirat sufletul și cu el cu tot, inima.

Nu mă simt capabilă să fac nimic. O apăsare e persistentă în pieptul meu de fiecare dată când mă gândesc la el. 

Aș vrea să compun, să scriu toate sentimentele mele într-o melodie liniștitoare cu versuri pline de durere, totuși finuțe și trecute de două ori prin firul gândirii, pentru a masca suferința care mocnește în interiorul meu.

Însă nu pot.

Nu mai am cuvinte. Sunt mult prea multe. Durerea e așa de mare încât nu o pot descrie în ceva cât de cât frumos. Durerea mă acaparează de fiecare dată când mă gândesc că nu o să îl mai pot vedea, nu o să îl mai pot atinge, nu o să îi mai pot auzi vocea, decât în filmările noastre sau la un televizor sau radio. 

Nu credeam că se va termina așa. Nu credeam că poate să pună capăt așa de ușor. Poate e vina mea. Poate l-am tratat greșit. Poate am făcut ceva greșit. Poate am fost mai rece și mai îndepărtată, însă știu că iubirea mea pentru el era din ce în ce mai mare.

Mesajul lui mi-a sfâșiat inima și a dat cu tot corpul meu de pământ, vibrând la fiecare cuvânt scris de el.

FLASHBACK

Era o zi liniștitoare de toamnă. 

Însă nu totul era liniștitor, deoarece o stare de mâhnire și agitație mă cuprindea știind că nu l-am văzut pe el.

Eram în aeroport și ne pregăteam să mergem spre hotelul unde eram cazate. Stăteam și așteptam să vină mașina noastră după noi, jucându-mă cu inelul de pe degetul meu inelar. Mereu făceam asta când eram într-o situație de stres sau pur și simplu mă plictiseam. Îmi amintea de el și de ziua în care m-a cerut. A fost totul mult prea frumos.

Totuși ce mi-a atras atenția a fost bâzâitul telefonului meu, care mă anunța că am primit un mesaj nou. L-am deschis și inima mi-a stat în loc când am văzut numele lui pe ecran.

" Perrie, vreau să știi că te iubesc enorm și mereu o voi face. Nu voiam să pun capăt în felul acesta, dar sper că mă poți înțelege. Va fi greu pentru tine, cum îmi va fi și mie, dar vreau să ne despărțim. Îmi pare rău! Nu e vina ta, sunt doar eu! "

Am citit mesajul cu sufletul la gură, iar când l-am citit de aproximativ dpuă ori un nod imens mi s-a pus în gât și stomacul mi s-a întors pe dos. 

Eram panicată, asta era starea mea. Nu știam cum să reacționez, nu știam ce să cred, nu știam nimic. Poate știam doar un gând. Acel gând care m-a făcut să izbucnesc haotic într-un plâns isteric care le-a atras atenția fetelor: S-a despărțit de mine!

Jade, Jesy și Leigh au venit în grabă la mine și m-au strâns în brațe, întrebându-mă dacă sunt bine și ce s-a întâmplat.

Chiar...ce s-a întâmplat?

Plângeam. Doar asta puteam face. Știam că nu aveam să mă opresc și că nimeni nu îmi va putea lua amărăciunea ce s-a așternut pe inima și sufletul meu odată cu plecarea lui din viața mea. El, care a luat fericirea și iubirea din ele ,și în locul lor mi-a adus amărăciunea, dorul și durerea..

END OF FLASHBACK

Am crezut că iubirea noastră se va termina la sfârșitul veacurilor noastre și că o să avem un viitor minunat împreună, dar se pare că am crezut imposibilul. 

Nu știu cum o duci, nici el nu știe cum o duc eu, însă tot ceea ce știu este că parcă totul este mult pe mult pentru mine...

Another Love - ZerrieKde žijí příběhy. Začni objevovat