Mulțumiri

55 6 7
                                    

uhm...voi începe spunând că mi-am terminat prima carte. yaay!

Ideea poveștii a început acum multe luni bune de la o simpla melodie pe care am ascultat-o într-o seară, și anume „Another Love" - exact numele cărții - de Tom Odell. Mi-au plăcut versurile și povestea lor, felul în care unul dintre otp-urile mele - adică zerrie - s-a regăsit în ea.

Mi-am încercat norocul asupra unei povești care a mers pe baza unei descrieri a anumitor gânduri și puțină narațiune acolo unde mai trebuia completat câte ceva. Câteva dintre momentele acestei cărți s-au petrecut și în realitate, deci inspirație și de acolo îmi vine.

Am vrut să creez prima oară o poveste din care se poate extrage câte ceva. Din cartea mea sper că s-a putut înțelege mesajul: oricine poate trece peste o despărțire. Indiferent de cum este, nu e un capăt de lume. Cred că Zayn și Perrie reprezintă un model pentru noi pentru faptul că ei au trecut peste o relație de patru ani și acum și-au găsit din nou fericirea.

Nu știu ce se va alege în continuare de această carte, dar mulțumesc tuturor celor care mi-au apreciat munca indiferent prin ce mod.

Uhm...that's all, i guess.
100% voi începe o altă poveste, așa că vă aștept și acolo :)
Thanks y'all ❤

Update: am creat o nouă carte, aka "Hades" pe care o puteți găsi pe profilul meu.

Another Love - ZerrieUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum