Ziua 7

54 8 3
                                    

(PERRIE)

Dragă jurnalule,

Au trecut multe zile de atunci...și în sfârșit mă simt vie. 

Niciodată nu credeam că o relație poate dă doară atât de tare. Asta credeam înainte să mă cuplez cu el și înainte să ne căsătorim. Acum câteva luni credeam că niciodată nu voi mai putea trece peste și că de fiecare dată când voi încerca să ies cu altcineva, mă voi simți vinovată și voi termina ducându-mă acasă cu ochii lăcrimați și cu câteva înjurături pe buze. 

Însă acum totul e diferit...el e diferit. Și nu mă refer la Zayn Malik...mă refer la Alex. 

La o persoană are mi-a șters lucrurile greșite din cap și mi-a dovedit că pot trece peste toate. Un băiat cu care mă simt din nou în largul meu și de care nu m-aș mai despărți vreodată. E atât de diferit. E atât de real și de copleșitor. E ca și cum am fost înghețată pentru un timp, apoi a venit cineva să mă dezghețe. 

El e probabil cel mai atent băiat pe care l-am cunoscut. Cel care m-a făcut să râs ieri, alaltăieri, luna trecută și acum două ore la telefon. Cel cu care adorm în gând și cel cu care mă trezesc. El e cel care-mi fura nopțile.

M-a dus într-o vacanță la mare. Locul pe care-l iubesc și-l voi iubi. Locul meu preferat. 

Dar parcă nici marea nu mai e la fel...

FLASHBACK

  — Zayn! Jur, locul ăsta e minunat! Cum de ți-a venit idea?  

L-am privit cu ochii mari pe el privind carea albăstruie și valurile domoale care ne atingeau picioarele în treacăt. Eram noi doi pe plajă cu un cer luminos, cu un aer cald și cu iubirea-n suflet. 

  — Știam că îți place marea. 

 — Nu-mi amintesc să-ți fi spus asta, i-am replicat. 

El s-a întors spre mine și mi-a cuprins obrazul în căușul palmei lui, privindu-mă drăgăstos. 

  —  Tu nu, dar ochii tăi îmi aduc mereu aminte de asta...de mare. 

M-am lăsat purtată de sensul cuvintelor lui și parcă cădeam în gol. Era ceva atât de rafinat în vorbele lui, ceva ce îmi dădea o stare de bine. Oare eu reușeam să-i aduc asta? Oare el înțelegea cât de mult înseamnă pentru mine? 

Atunci când m-a sărutat, și-a întărit și mai mult vorbele care încă au rămas în mintea mea. Atunci, acolo, scăpam de temeri și de griji. Mă lăsam purtată doar de dragostea lui, căci știam că aveam să ajungem departe.

Doar eu și el.

END OF FLASHBACK

Nu mai vreau să mă mai gândesc la ce a trecut. Nu vreau să am regrete și gânduri lăuntrice care încă nu vor să treacă peste.

Viața îmi merge mai bine ca niciodată, iar sentimentele mele pentru Alex cresc pe zi ce trece. Este mai mult decăt perfect. Sunt mai mult decæt fericită.

Sunt îndrăgostită.

Another Love - ZerrieWhere stories live. Discover now