* 03.01.2017

3.2K 119 4
                                    

Měli jsme sraz hned po škole u fontány na náměstí. Hrozně moc jsem se těšila. Nic mi nemohlo zkazit náladu. Ani vědění, že budeme psát test a já budu muset klukům dát opsat všechno co vím. Jinak by mě čekal trest.

Určitě budu mít z testu áčko. Někdo do mě vrazil. "Proč si nám nedala opsat ten test?" Bručel George. Úplně jsem na to zapomněla. A do prdele. Během testu jsem tak usilovně myslela na moje "rande" že jsem úplně zapomněla poslat klukům test. To bude zase bolet. Kéž bych neměla pravdu. Ovšem jediný co mě mrzelo, bylo že jsem nestihla schůzku.

Začal mi brnět zadek. Konečně jsem vytáhla mobil z kapsy. Bylo to hodně namáhavé a bolestivé. Skoro jsem se nemohla pohnout. Zvedla jsem hovor, aniž bych se podívala kdo volá. "Halo Sereno? Kde jsi?" Rozezněl se Tomasův hlas po prázdné chodbě. "Ležím na chodbě ve škole." Odpověděla jsem polohlasně. Na víc si nevzpomínám. Usnula jsem vyčerpáním.

Tomas:
"Sereno? Proč ležíš na podlaze? Haloo? Sereno slyšíš mě?" Do prdele. Muselo se jí něco stát. Zastrčil jsem si mobil do kapsy a rozeběhl se k její škole. Naštěstí jsem znal heslo ke vchodu. Jejich učitel Smoke není zrovna zapálený do bezpečí školy.

Vběhl jsem na chodbu a zaposlouchal se. Nedaleko jsem slyšel slabě oddychovat člověka. To musí být ona. Utíkal jsem směrem k ní. Ležela na zemi a skoro se nehýbala. "Sereno?" Lehce jsem ji pohladil po vlasech. Byla tak kouzelná. Její nevinnost mě okouzlila hned, ale ta její povaha je nepřekonatelná.

Serena:
"Sereno?" Uslyšela jsem znovu. Najednou mi došlo, že to není jen ve snu. Pomalu jsem rozevřela oči. Tomas se nade mnou nakláněl. "Konečně jsi vzhůru. Vezmu tě domů ano?" Nemůže mě přeci nést domů a po svých taky nedojdu. "Ne." Vydechla jsem stěží. "Žádné odmlouvání. Teď tě zvednu ano? A nemysli si, že máš na výběr."

Už jsem se nezmohla na nic. Jen jsem přikývla. Opatrně mě zvedal ze země, ale to už jsem opět upadala do říše snů. Když jsem se vzbudila, nebyla jsem ve své posteli. Vlastně to nebyl ani můj pokoj.

Další kapitolka. Moc se omlouvám, škola je škola 🙈 Slibuji, ale že zítra bude na sto procent další 😘
Teri 💟

Army love ✔Where stories live. Discover now