* 06.01.2017

2.9K 114 6
                                    

Nemohla jsem usnout. Neustále jsem si přehrávala noc u Tomase. Po mém zmlácení mě vzal k sobě domů. Ráno mi přinesl snídani do postele i s růžičkou. Celý den jsme si popovídali. Už jsem ani tolik nekoktala. Zvyšuje mi sebevědomí. Pomohl mi i na záchod a zpátky.

Celý den mi nosil jídlo a pití. Cítila jsem se tak trapně. Prý mu to nevadilo, že se o mě stará. Na noc jsem ho přemluvila, aby si lehl ke mně a nespal na gauči nebo na zemi. "Smím ti dát pusu na dobrou noc?" Byla jsem z toho celá nesvá. Tiše jsem šeptla "Ano" a čekala co udělá. Chytil mě za bradu a políbil mě na čelo. Druhý den ráno mě dovedl před dům a slíbil mi, že se brzy uvidíme.

To jsem ale nečekala, že odjíždí na čtyři měsíce pryč. Blbý výcvik. Přesvědčila jsem ho, aby jsme si skypovali. Každý den. Konečně jsem se před ním nestyděla. Viděla jsem ho strhaného. Byl unavený a vysílený. Chtěla jsem se o něj postarat, jako se on staral o mě.

Zase jsem se zasnila. Ke konci přednášky jsem se podívala na tabuli a zděsila se. Byla celá popsaná. Musela jsem zajít za profesorem. "Dobrý den pane Boogey. O vaši přednášku jsem moc nestíhala psát. Mohl byste mi dát podklady? Nechci mít mezery ve vzdělání." Na pana Boogeyho se stačilo hezky usmát a svolil ke všemu.

Dal mi podklady a odhopsal si s dobrou náladou pryč. Strčila jsem si papíry do kabelky a vyšla jsem ke své skříňce. "Mysli na ten zítřejší test, nebo dopadneš špatně." Pohrozili mi u skříňky kluci. Moc jsem je nevnímala. Měl mi volat Tomas a já se nechtěla zdržovat s imbecilníma klukama.

Milá Seri,
Jak se máš? Už se na tebe opravdu moc těším. Promiň, dneska ti nezavolám. Máme tří denní túru. Hned jak dorazíme do tábora tak ti zavolám. Chybí mi tvé nádherné oči. Doufám, že se brzy uvidíme.

Tvůj zamilovaný Tomas xoxo

Další kapitolka 😀 jak jsem slíbila 😉 snad se líbila, jinak mi můžete dát vědět jak si tento příběh vede 😎 Teri💟

Army love ✔Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon