* 13.02.2017

2.8K 112 8
                                    

Nevím co mám dělat. Tak moc se těším, až se Tomas vrátí. Chybí mi naše dlouhé konverzace o ničem. Opravdu se snaží. Jde na mě pomalu. I tak mám strach. Že budu opuštěná. Zamilovanost je mrcha. Bolí to.

Jsem ráda, že je Tomas tak hodný. Můj bývalí přítel Maxim mě mlátil. Byl velmi dominantní a nesnesl žádný odpor. Párkrát mě chtěl i znásilnit. Ne jednou se mu to podařilo. Od té doby bylo moje sebevědomí na bodě mrazu. Dokud se neobjevil Tomas.

"Slečno Coopervá? Vaše odpověď?" Ptal se mě profesor Boogey. Na co se sakra ptá. "Omluvte mě prosím pane Boogey, ale na co jste se ptal? Nezachytila jsem vaši otázku." Sladce jsem se usmála a profesorův naštvaný obličej povolil. "Jaký máte názor na spisovatele George Orwella a jeho tvorbu?" Musím říct, že se mi ulevilo. Nedávno jsem od něho četla knihu.

"Podle mého se jeho knihy a eseje netýkají jen politiky, ale komentují život své doby a zabývají se sociálními tématy. Proslavil se romány Farma zvířat a 1984. Mě spíše zaujalo dílo Farma zvířat..." ozval se zvonek. To jsem měla, ale štěstí. "Dobrá, zajímavý názor, slečno Cooperová. Dnes máte áčko. Budeme pokračovat příští přednášku. Děkuji za pozornost." Uff tak to jsem opravdu nečekala. Profesor Boogey odešel z místnosti bez dalších komentářů.

Vzala jsem si své věci a vydala se ke své skříňce. Otevřela jsem dvířka a chtěla jsem tam hodit učebnice. Někdo mi vhodil do skříňky dopis. Vydala jsem ho a hodila učebnice dovnitř. Zabouchla jsem a šla si sednout do parku. Trochu jsem se bála co v tom dopise bude stát.

Došla jsem do parku a sedla si na lavičku, na kterou není vidět. Pomalu jsem otevřela dopis.

Moje milá Seri,
Chybí mi tvé nádherné oči. Tvůj smysl pro humor, když se uvolníš. Teda i tvoje koktaní je roztomilé. Jednou mi řekneš co se stalo. Brzy se vrátím. Vracím se dřív se svým otcem. Rád by tě poznal. Ovšem půjdeme na to pomalu. Proto mám pro tebe připravené překvapení. Protáhni si hlavičku a přemýšlej.

Tvůj velký Tomas.

Po tváři mi stekla slza. To je můj brouček. Jen by mě zajímalo kdo mi ten dopis hodil do skříňky. Nejspíš nějaký jeho kamarád. Počkat. Tomasův otec mě chce poznat? To snad ne. Tomasův otec je generál. To nebude dobré. Co když se mu nebudu líbit? Ach jo.

Další kapitolka je tu!! 🙃 líbí? Mno to doufám 😂😂

Army love ✔Where stories live. Discover now