Jeg er Julia....

1K 4 0
                                    



solen skinner, det er sommer. fuglene skraber oppe på vores tag. jeg sidder i mit vindue som jeg plejer, om to dage finder jeg ud af om jeg er kommet ind på mit ønske studie. et helt år med dans og sang, et helt år hvor jeg kan være mig selv og  hvor jeg kan ud leve min drøm, drømmen om at kunne leve af at lave de ting jeg elsker, nemlig at synge og danse.

Da jeg først fik muligheden for at søge ind på  Norsk akademi of dance and music vidste jeg ikke helt om jeg ville.

Det er jo et helt år hvor jeg skal hengive mig til dans og musik, og hvor jeg skulle rejse væk fra min familie.

Jeg vidste ikke om jeg ville kunne klare mig uden dem, vi er meget tætte i vores familie, og jeg kan fortælle mine forældre alt. Men efter en lang snak frem og tilbage med mine forældre, fandt vi frem til at jeg skulle ansøge om en plads. Det var simpelthen en for god chance til at lade gå tabt. det er et rigtigt godt springbræt den her skole, der er nemlig mange jobs at få efter det første år på skolen, og vælger man at tage videre er der endnu flere muligheder. Mange internationale kunstner benytter dansere fra netop den skole.

Jeg hedder forresten Julia, jeg er 15 år gammel og bor sammen med min Mor Tuva, min far Olai, Min søster Ida på 12 år og Min bror Isak på 17 år. vi bor i Mosjøen, en by oppe i nord Norge. her er Ca 10.000 indbyggere, Mosjøen er kendt for dens store industri inden for aluminium, og er meget stolte af den med god grund for de er meget dygtige til det. Mosjøen har også sin egen national park, med natur der strækker sig fra fjord til bjerge, det er helt unikt og kan ikke beskrives men skal opleves. vi har også en lille lufthavn, ja eller en flyvplads er det nok nærmere. men vi kan da komme til og fra Mosjøen både med tog, bus, færge og fly.

Jeg skal ikke rigtig noget idag, ja altså ikke ud over min daglige træning på to timer i eftermiddag.  og en løbetur om Ca tyve minutter. Jeg elsker at sidde her i vinduet og kigge ud over Mosjøen, og vefsnfjord.  det er så smukt, Jeg vil savne det hvis jeg skal flytte til Oslo. tænk at bytte det her ud med Oslo der er så larmende og travl.

jeg er født og opvokset her i Mosjøen, her er alle mine venner og hele min familie.

jeg er født og opvokset her i Mosjøen, her er alle mine venner og hele min familie

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.




Hej Allesammen, jeg er pt ved at rette lidt i denne historie.....

Jeg har allerede afkortet nogen af de meget lange afsnit og delt dem i 2 og nogle i 3.

Jeg håber i vil læse videre..... Og jeg håber i vil skrive nogle kommentar.

Og husk VOTE på den her historie.....

All or Nothing Marcus And Martinus...(AFSLUTTET) NR 2 I FANFICTIONTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang