Camp #4,

233 2 0
                                    


klokken er 17, om to timer skal jeg være sammen med Marcus, bare ham og mig. Nå ja og robocop 1 og 2. gad vide hvem der tager med, det ender nok med det er Magne og Kenneth.

jeg forsøger at holde koncentrationen på det der foregår, men det er svært. Ella  puffer til mig, Hey hvor er du henne idag.?? jeg smiler ikke nogen steder. Hun smiler, okay så siger vi det.  Godt tak så er vi færdig for idag, få hvilet . Det er ved at være rigtig fedt , lyder det oppe fra vores coach ...

Jeg sætter mig ned og finder min mobil, Marcus har skrevet,

Glæder mig til at se dig snart, kan næsten ikke vente. jeg vil være ham der ikke kan lade være med at smile.

Jeg kan mærke jeg smiler, Ella sætter sig ved siden af mig.

Jeg høre dig og Macci boy skal på date idag, jeg smiler og nikker. Sødt smiler hun, hvad skal i?

Jeg ved det faktisk ikke, han henter mig kl 19. så jeg skal også til og op i bad. hun smiler, hyg jer søde, hun giver mig et kram. hun er blevet som en storesøster for mig, hun passer på mig, og hjælper mig hvis der er noget jeg ikke lige ved, eller kan finde ud af.  Det er rigtig rart at have en god ven man kan stole på.

Jeg ved slet ikke hvad jeg skal have på, griner jeg. Ella smiler, i know! noget slotty, det ville han elske. Helt nedringet og kort. Ej vel Ella det kan jeg da ikke. Hvorfor ikke, du har jo en Gude smuk krop søde, kom nu går jeg med op og kigger hvad du har.

Hey jeres værelse er meget større end vores, og rodet.  ja, i know Marcus er et rodehoved. Ella griner, nå lad mig se hvad du har med at kjoler. Jeg kigger i min kuffert, der er faktisk ikke rigtig noget der kan bruges.

Kom siger Ella, efter vi har rodet hele min taske igennem uden held. hun hiver mig med ud på gangen, kom så ser vi hvad vi andre har at arbejde med.

vi ender på Ellas værelse og sammen med de andre tøser, alle har en masse kjoler med som jeg prøver. det er rigtig hyggeligt, og tiden går så jeg har faktisk travlt efterhånden. det ender med en stram sort kort kjole, lidt for nedringet kjole efter min mening, men de andre mener Marcus vil elske den.

godt hop i bad, så skal jeg hjælpe dig med hår og makeup griner Ella.  da jeg er færdig ligner jeg en million. Ella har lånt mig et par høje stilletter, jeg elsker dem jeg bliver en del højere med dem på.

Stil dig ud så vi kan se dig,  wow siger de, ja det skal nok gør ham Macci boy blød i knæene. griner Ella.

Så er det bare at vente på han henter dig, jeg kigger på mobilen, klokken er faktisk 19:08 og Marcus har skrevet. flere gange

Jeg venter på dig i lobbyen, kom ned når du er klar. hvilket var for 15 min siden.

jeg er stadig ham der venter, søde....?

hvis du ikke snart kommer ned, henter jeg dig....

Jeg smiler,  og skynder mig at svare,

Jeg er på vej, ses om lidt.

en sms kommer hurtigt igen....okay ses søde,

Jeg samler mine ting og går mod elevatoren, jeg skal lige hente min jakke og taske på værelset. jeg låser mig ind og hurtigt finder mine ting og går mod elevatoren. jeg er spændt på hvad Marcus siger til den forvandling de andre piger har lavet. 

jeg  kaster et sidste blik på mig selv i elevatoren, kjolen smøger sig helt tæt til min krop, den sidder så tæt at den nærmet er malet på min krop. og så er den meget nedringet foran og uden ryg bagpå. jeg ser godt ud hvis jeg selv skal sige det, men om det er for meget kan jo så diskuteres. Jeg håber bare Marcus kan li det.

Jeg tager jakken på men lader den stå åben, retter lidt på min læbestift. også åbner døren, jeg træder ud og kigger lige ind i Marcus øjne,  han giver mig elevator blikket og bider sig i læben. Okay jeg tror han har godkendt det, jeg går hen mod ham og han trækker mig ind i et kys. hvor ser du dejlig ud visker han i mit øre, jeg rødmer lidt kan jeg mærke. han smiler, skal vi gå Bae?

Han tager min hånd og vi går mod udgangen. udenfor står Kenneth og Magne, de hjælper os ind i bilen der holder og venter. Marcus kigger på mig igen, han smiler. Jeg kan godt li den kjole der, jeg smiler, ja det mente Ella også du ville.  Han griner, nå så det er Ellas værk. Ja hun mente ikke jeg kunne komme i noget af mit eget tøj, da det ikke var slotty nok. Han griner, Ja det er typisk Ella, men hun har nu gjort det godt. Du ser fantastisk ud søde... jeg smiler og kigger ned, han ligger to fingre neden under min hage og løfter den så jeg ser ind i hans øjne Hey søde ikke blive genert, du ser skide godt ud. han kysser mig...


Marcus hvad skal vi.??? Han kigger på mig og smiler, det er en hemmelighed, bare vent og se søde.  Jeg læner mig ind til ham, føler mig heldig. Jeg har den bedste kæreste...


han ligger armen om mig og tager min hånd i den anden. vi sidder sammen uden og sige noget, bare sammen ham og mig, nå ja og de der to robocops der sidder foran. men det er som om de slet ikke er der, Der er kun Marcus og Mig.


bilen stopper, og døren bliver åbnet på Marcus side. han går ud også åbner min dør. en hånd rækker frem  for hjælper mig ud .....


wow...... jeg kan næsten ikke tro mine egne øjne.....


Marcus.... det er......



___________________________________

endnu et kapitel blev til..... håber også i kan lide det, er faktisk lidt vild med det selv.


smid gerne en kommentar, og vote der skal også snart komme noget dram tænker jeg. måske nogen har gode ideer.????


tak for i læser med hilsen Mali.....





All or Nothing Marcus And Martinus...(AFSLUTTET) NR 2 I FANFICTIONWhere stories live. Discover now