Hard to get.

340 2 0
                                    



Det var en rigtig hyggelig morgen mad, Jeg finder ud af ham Agnes har haft med hjemme hedder Kristian, han er 19 år og 2. års elev. 

Mia og Josefine har siddet på nåle den sidste time for at spørge mig omkring Marcus. Men uden de når at udfritte mig, skynder jeg mig ud af døren sammen med Marcus, han bliver hentet henne ved NAODAM, de skal i Studio idag og i morgen. Han tager min hånd da vi kommer ned på gaden, jeg kigger op på ham. Jeg må vel godt holde dig i hånden, griner han. jeg sukker, så lad gå. jeg smiler, du er sku for mærkelig Julia griner han. vi når ikke at snakke om så meget så er vi ved min skole. ved indgangen står hans far og bror. jeg forsøger at give slip på hans hånd, han kigger på mig og smiler. så let slipper du ikke søde griner han. vi når hen til dem og jeg kan se hans bror smiler og sender et blik til ham, men jeg kan ikke helt tyde det. Hej igen, Julia siger Kjell-Erik og rækker hånden ud, Marcus slipper mig så jeg kan sige ordentlig hej. Hej smiler hans bror, er det hånden  kram eller ingen ting griner han. nå pyt du får sku et kram griner han endnu mere og trækker mig ind i et kram. hvad er der med de to drenge og kropskontakt.  De er ihvertfald ikke bange for berøring. 

Nå Marcus skal vi se at komme afsted smiler hans far. Ja gå bare over i bilen jeg kommer om lidt smiler han. hans far nikker og han og Martinus går. Nå søde ring til mig når din undervisning er færdig. eller du bare har lyst til at tale med mig, eller du har fortrudt at du afviser mig. 

For fanden du tager det godt nok tungt Marcus. er du ikke vant til at piger er hard to get? næ faktisk ikke smiler han og blinker . Jeg smiler, vi ses Marcus- Du kan ringe hvis du har lyst, eller savner mig. han hiver mig ind i et kram, jeg trækker mig. han kysser mig på panden, vi ses søde, lad os lige se om vi ikke kan ses inden jeg tager hjem igen ik. 

Jo lad os det, du ved hvor jeg bor hvis du keder dig igen blinker jeg. 

ses søde smiler han og løber over mod bilen. jeg går hjem ad igen, vi har jo først undervisning om et par timer. Jeg ved udmærket godt at jeg står til det helt store forhør når jeg kommer hjem, men der er jo ikke noget at snakke om. 


Men seriøst Mia, der skete intet mellem os. Vi sov i samme seng som i at vi sov hele natten, så stod jeg op og løb 6 km, gik i bad lavede te til os vækkede ham og så lavede jeg morgenmad til jer allesammen. end off story. 

Men Julia han holdte da om dig i køkkenet, ja men der er ikke sket mere end det. 

HAR HAN INGEN GANG KYSSET DIG, skriger Josefine nærmest. Jo smiler jeg, se så er der også sket noget griner hun fornøjet. På panden og på skulderen griner jeg.

Ej for fanden Julia, det kan du altså ikke mene, du har selveste Marcus Gunnarsen i din seng og spilder du chancen.  

jeg smiler, men jeg skal jo så også lige på tour med ham i over 3 mrd, så hvis det går galt er det altså ikke fedt.  Agnes kommer over og ligger armen om mig. Jeg kan godt forstå hvad det er du mener søde. Men sig mig var du på intet tidspunkt lige ved at kysse ham. 

Jeg smiler, hele tiden alle mine lyster skreg da på at jeg skulle lade mig overgive mig. og tro mig, det var vist heller ikke med hans gode vilje at jeg fik lov at afvise hans meget omhyggelig forsøg på at forføre mig. 

JEG VIDSTE DET, skriger Mia. du spillede hard to get, damn jeg gad godt havde været en flue på væggen da du afviste selveste Marcus Gunnarsen, drengen med øjne som smelter alle pige hjerter. 

All or Nothing Marcus And Martinus...(AFSLUTTET) NR 2 I FANFICTIONDonde viven las historias. Descúbrelo ahora