Hvad er vi????

135 0 0
                                    

Men Marcus..... jeg stopper og rejser mig, jeg går hen til vinduet. Der er mørkt udenfor, gadelygterne oplyser alligevel gaden fint.
Der går flere pige rundt nede foran hotellet. Jeg mærker hans arme om mig, men hvad Julia? Jeg ved det ikke, jeg kan ikke finde ud af noget som helst.
Jeg ligger mit hoved tilbage på ham. Han kysser min pande,
Men skal vi være sammen eller ikke? Jeg sukker, og lukker mine øjne. Jeg ved det ikke, jeg ved det simpelthen ikke Marcus.
Jeg drejer mig og kigger op i hans øjne, han smiler. Du gør mig sku skør frk Nelson, jeg smiler Marcus jeg.... jeg går i stå og kigger ned, jeg træder et stridt tilbage og læner mig op ad vægen.
Marcus læner sig ind mod mig og ligger sin pande på min. Smukke vi tager det bare stille og roligt, jeg har ventet på dig en gang før smiler han...
jeg ligger en hånd på hans nakke og nusser hans hår.

Jeg har så meget lyst til at kysse ham nu. Jeg bider mig i læben, og trækker ham mod mig, vores læber rammer hinanden. Han bliver lidt forskrækket først, men kysser med, han ligger sine hænder under min numse og løfter mig op. Jeg ligge mine ben om ham, kysset bliver mere intenst jeg ikke lyst til at slippe ham igen....
han bryder kysset og kigger på mig. Julia... du gør mig så forvirret, jeg hopper ned på gulvet igen. Han vender sig og går over til sengen, og sætter sig, han kigger op på mig.
jeg kan ikke finde ud af det her Julia, er vi sammen eller vi ikke??. Elsker du mig eller gør du ikke.??
Hvad skal vi? hvad er vi....??? jeg har har brug for at vide noget.
Jeg går over til ham og stopper lige foran ham, jeg køre en hånd igennem hans hår.
Marcus jeg ved det ikke lige nu, kan vi ikke bare være lidt mere end venner? Han ryster på hovedet, Julia jeg kan ikke, jeg troede jeg kunne men så kyssende du mig. Han kigger ned, Marcus søde... han kigger op han har tåre i øjene. Julia jeg er ked af det, enten er vi sammen ellers er vi ikke. Han trækker mig ind til sig. Jeg sætter mig ned på hans skød, men Marcus jeg kan ikke.
Ssh Julia, ikke nu. Lad os bare lige sidde her og nyde det lidt.
Han kigger op på mig og smiler, jeg kysser hans næse. Han skær en grimasse, og ligger en hånd på min kind.
Julia jeg elsker dig så meget, men jeg kan bare ikke have dig halvt. Jeg kysser hans læber, og Marcus kysser med. Han lader sin hånd glide stille ned af min krop og ned på mine hofter, jeg kan mærke vi begge bliver tændt. Jeg har lyst til han, lyst til at mærke ham tæt på mig. Jeg hiver min bluse over hovedet, Marcus kigger på mig og smiler, det behøver du ikke smukke. Jeg smiler, Marcus jeg har så meget lyst til dig, jeg vil gerne. Han kysser mit bryst, og åbner min bh. Jeg tager fat om kanten på hans hoodie, og trækker den af.  Han kigger op på mig, er du sikker Julia, jeg nikker please Marcus...
hahaha så du tigger frk Nelson. Mmmmh det kan du tro Hr. Gunnarsen.
Jeg stiller mig op og tager mine jeans af, de kan bare ikke tages af siddende. Marcus smiler jeg står foran ham kun i trusser. Kan du lide udsigten Hr. Gunnarsen? Mmmh den er fantastisk, jeg sætter mig på gulvet foran ham åbner knappen i hans bukser og trækker dem af. Jeg skubber ham let ned i sengen og kysser hans bare over krop.
Jeg bevæger mig ned af og stopper ved kanten på hans boxershorts. Jeg kigger op på ham og smiler, jeg blinker da jeg hiver dem af, og smider dem på gulvet.
Jeg tager ham forsigtigt i munden, og et støn undslipper hans læber.
Jeg fortsætter, og leger med ham. Jeg bliver selv tændt af det kan jeg mærke.

Fuck Julia det er godt, jeg slipper ham og kravler op på hans skød. Jeg rammer i bund med det samme og endnu et støn kommer fra ham. Han ligger sig ned og mine hofter vugger frem og tilbage, jeg fortsætter lidt, så smiler han sætter sig op.
Han drejer mig om på alle 4, og klasker mig hårdt i røven. Jeg stønner da hans hånd rammer mig, hvad vil du have Frk. Nelson?
Dig Hr gunnarsen, Marcus dig.
—————————————

Vi ligger i sengen totalt krøllet ind i hinanden. Vi har bare ligget her i flere timer, puttet grinet og snakket sammen. Jeg regner med at du bliver her i nat Julia, jeg drejer mig om på maven så jeg kan kigge op på ham, jeg smiler nå så det gør du. Mmmh også efter i morgen , det er jo samling.
Nå ja så det må jo være undskyldningen for at jeg skal blive, han smiler og trækker mig ind til Sig, smukke blir du, ikke?
Jeg nikker jo jeg kunne ikke forstille mig at skulle gå nu. Men jeg mangler jo lidt min kuffert, han griner. Ja det kan jeg godt se, Mon ikke vi lige kan køre efter den i morgen, ellers skriv til Magne, det kan være han kan køre hen efter den, han har en nøgle ik? Jo, det har han. Jeg Finder min mobil og skriver til Magne.

Hej Magne, kan jeg få dig til at hente min kuffert i lejligheden, jeg bliver på grand i nat. Også er der jo samling i morgen.

Han svare med det samme,

Jo, selvfølgelig kan jeg Det Julia. Køre med det samme.

Tak Magne....

Jeg kigger på uret, klokken er 23:45, jeg smiler 15 min til min sang kommer ud.
Hvad smiler du af smukke?
Jeg kysser ham og putter mig ind til ham, min sang kommer om 15 minutter. Mmmh det vidste jeg godt, jeg tænkte på vi lige kunne høre den når den kommer ud.
Lad os det, jeg når ikke at høre den for jeg falder i søvn, men jeg er i hans arme, Marcus arme.... tryg....
men jeg ved stadig ikke om vi er sammen igen....

—————————————
Så kom der endnu et afsnit. Beklager det er kommet så sent....
hvad siger i, skal de finde sammen igen?
xoxo mali

All or Nothing Marcus And Martinus...(AFSLUTTET) NR 2 I FANFICTIONWhere stories live. Discover now