Starving......

224 2 0
                                    


Jeg sidder allerede på NAODAM, jeg stod meget tidligt op og går herover uden Magne var med, ja jeg ved jeg er slem. Ej jeg smed en seddel til ham om hvor han kunne finde mig. Ikke at han var helt med på at jeg gjore det, men han skal nok komme sig over det. Jeg kunne bare mærke jeg havde brug for at komme ud med noget mere her til morgen. Jeg har drømt om en bestemt sang hele natten, og måtte skrive den ned for ikke at glemme den.  Nu har jeg sat musik på den og  jeg er faktisk lidt vild med den selv, den minder mig så meget om Marcus. Måske den også er lidt skrevet til ham..... jeg kigger ned på mit node papir, og tager en tår af den latte som Magne har taget med til mig, mere sur var han heller ikke end han lige smuttede forbi og købte kaffe.

jeg beslutter mig for at sende en del af sangen til  Marcus på sms, altså ikke sang eller noget, bare noget af teksten. jeg tager mobilen og sender ham omkvædet.


I didn't know that I was starving till i tasted you, Don't need no butterflies when you give med the entire zoo,  By the way, by the way, you do Things to my body, I didn't know that I was starving till I tasted you......

jeg pakker mine ting samme, jeg har time om 20 min og skal også nå at klæde om. jeg ligger min e node papir ind i en lille mappe, og smiler, nu er der tre sange. Ikke færdige sange men rå ufærdige sange klar til at arbejde videre med. Jeg har overvejet om vi ikke skal have et klaver hjemme i lejligheden, det kan ikke gå at jeg skal over til NAODAM og spille hver gang jeg mangler et klaver. ja eller jeg kunne også bare blive lidt bedre til at spille på den der guitar, så er det lidt nemmer at have med.


min mobil ringer og jeg tager den, Godmorgen Julia min smukke søde dejlige kæreste, jeg griner, der er nok nogen der er i et godt humør her til morgen. han griner i den anden ende.

Julia, hvad var det for noget du lige skrev,  Bare lige noget jeg har leget lidt med,  er det okay. ? han trykker på facetime,  jeg smiler da han popper op på skærmen, Hej Macciboy han smiler sit fantastiske smil helt op til begge øre. Hej smukke. men Julia, hvad mener du med om det er okay, har du lavet det der? jeg nikker, ja, jeg kunne ikke sove og hoppede over morgen løb. han smiler, droppede du morgen løb for at synge, jeg smiler, ja det gjore jeg rent faktisk og jeg gik også uden Magne HELT hen til NAODAM alene, han griner, du er sku skør søde. jeg smiler, Jeps men det er dig der gør mig skør, han griner hey det er min replik.

nå men hvad siger du til det, han smiler. det er godt julia har du mere? jeg nikker ja altså musikken og tekst er færdigt, men det er meget råt lige nu. han smiler, Julia du er virkelig dygtigt. jeg går ud af døren og begynder at gå imod omklædning, Marcus jeg bliver nød til at smutte, jeg skal til at klæde om.

han smiler, og? jeg kan altså ikke tage dig med ind på facetime i pigernes omklædning. han griner, ej come on Julia. jeg smiler. Vi snakkes macciboy. held og lykke med testen idag. han smiler, det skal nok gå men tak smukke. Jeg elsker dig, Jeg elsker også dig Julia.... han smiler og jeg ligger på. Jeg har travlt nu, og skal skynde mig for at nå det inden timen begynder.

jeg når lige at sætte mig i salen inden Felix kommer ind. Agnes kommer over til mig, Hvor var du søde. Jeg havde en lidt desperat robocop her til morgen.

Jeg smiler, jeg havde bare lige en ting jeg skulle. Hun smiler, flere sange. jeg nikker der var bare den der sang som kørte rundt i mit hoved hele natten. og jeg måtte bare ud med den. hun smiler endnu mere, nu er du begyndt og kan ikke stoppe igen. jeg ryster på hovedet, og mere når vi ikke at sige inden Felix kalder os ud på gulvet, og vi begynder dagens program.

efter Felix time er jeg helt høj, det var så fedt den fedeste dans vi skulle lærer. Han er så dygtig, jeg skal have sang og er faktisk lidt nervøs for hvordan min lærer vil tage imod det jeg har lavet.

Jeg går mod sang lokalet, og smiler over Magne der bare trisser efter mig, Jeg kigger lidt rundt, der er ikke andre end os på gangen.

Magne. han vender sig mod mig og smiler, ja eller det er nok så meget sagt for han er ikke den store smiler. han laver en grimasse der nok mere eller mindre minder om et smil vil man sige, Magne er det ikke kedeligt at følge mig her på skolen, han fortrækker ikke en mine og kigger fortsat på mig. Jeg begynder og grine, du er  altid så alvorlig Magne, slap lidt af. han smiler lidt, Julia jeg er jo på arbejde, det tænker jeg ikke på.

jeg sætter mig ned i sofaen han plejer at sidde i, hvorfor er det nu du er med mig på skolen? han kigger på mig med et blik jeg ikke kan tyde. Jamen hvad skulle du gøre uden robocop? jeg flækker af grin, og et lille grin slipper hans læber.

han kigger på mig, tjo jeg kan godt se det måske er lidt overdrevet at jeg er med her. og jeg tænker også det kun lige er den her uge jeg er med på skolen. Jeg mener at teamet ville lige se hvor stort et hipe der var omkring dig inden de smed dig ud på dybt vand.

Altså om jeg kunne svømme selv, så heller have armvinger og bælte på. han griner, ja netop

min lærer åbner døren, og smiler. godt Julia er du klar, jeg smiler til Magne der sætter sig i sofaen. og går ind i løvens hule.....


_____________________________________

WOW tak for 1.5K læsere......

tak for i læser med det betyder så meget for mig..... tak allesammen.

xoxo




All or Nothing Marcus And Martinus...(AFSLUTTET) NR 2 I FANFICTIONWhere stories live. Discover now