som 10.000 Sommerfugle.....

314 1 0
                                    


Han smiler okay det der var værd at vente på. jeg smiler og lukker mine øjne, jeg mærker de titusinder sommerfugle der flagre rundt i min mave. 

Han ligger sig ned ved siden af mig, jeg drejer mig så jeg kan se ind i hans øjne. de smukke dybe brune øjne der kan få mig til at smelte på et split sekund. Du ved godt man siger alt godt kommer til den der venter ik griner jeg. han ligger sin hånd på min hofte og trækker mig ind til ham, så vil jeg gerne vide hvad der kommer hvis jeg venter endnu mere. du kan få det her, jeg kysser ham på hans kind. Er vi nu tilbage til det igen griner han. jeg rejser mig og blinker til ham, Jeg tager lige et bad.

Jeg går ind og henter noget rent tøj, jeg beslutter mig for mit sorte Calvin Klein undertøjs sæt og en over size hvid T-shirt ud over. Da jeg kommer ud af badet kan jeg høre der er liv i lejligheden, Agnes kommer hen imod mig. Er du okay søde, hun giver mig et kram. Ja der er ikke sket noget. Jeg har det helt fint. Hvad laver i smiler jeg.... vi ser bare film mig og tøserne, vil du se med, eller vil du bare sove??

Jeg smiler, Marcus er her så jeg tror bare jeg går ind til ham. hun smiler, Julia jeg håber det er okay jeg skrev til ham. jeg smiler Agnes det er helt i orden... helt i orden. det er jeg glad for søde vi ses i morgen, hun blinker til mig. hyg jer. 

haha for fanden Agnes, men det skal vi nok. Jeg vender om og går mod mit værelse. da jeg kommer ind er Marcus faldet i søvn, han ligger under dynen og hans tøj ligger ved siden af. jeg slukker lyset i loftet og tænder en lille lampe ved min seng. smider min t-shirt og kravler under dynen til ham... jeg ligger mig på siden og kigger ned på ham, han vågner og smiler til mig. nå endelig. Jeg skulle også lige tørre mit hår, jeg hader at sove med vådt hår.

Jeg mærker en hånd på min ryg... Han smiler, det er rart det her. 

jeg smile ja det er det faktisk, det kunne man godt blive forvant til

Så er det godt vi skal på tour sammen, så kan jeg sove med dig hver dag. 

hmmm det tror jeg ikke er en god ide Marcus. han kigger overrasket på mig, hvorfor. Jamen jeg er jo på arbejde, hvad vil de andre ikke tro. 

Bah det er der da ingen der siger noget til. Du skulle se Martinus dengang Emilia var med, der var de sammen hele tiden, og ingen sagde noget. Så Julia det skal du ikke være bange for, han lader sin hånd køre ned ad min ryg og den lander på min røv og han giver den et klem og begynder at grine. 

for fanden Marcus, du sku skør. ja men det er dig der gør mig skør, han rejser sig hurtigt op og sætter sig  på mig, tager mine hænder over hovedet og holder dem fast med den ene hånd. og kilder mig med den anden.

Ej Marcus stop hviner jeg, gad vide hvad de andre tror der sker her inde. Marcus stop ej det er bare ikke fair det der.... 

han slipper mine hænder og kigger ned på mig. det var ikke meget tøj du har på. Hvad mener du, griner jeg. kun undertøj, det er faktisk lidt frækt søde. det har jeg faktisk ikke tænkt over griner jeg det kunne jeg faktisk også på at have på til træning. 

han laver store øjne, damn Hvis du træner i undertøj så vil jeg gerne komme og kigge på. Marcus så er det jo ikke undertøj, så har jeg jo trusser på under mine hot pants. 

Du har da heller ikke meget tøj på. Nej men jeg har sku ikke tænkt mig at danse rundt i bokseshorts. åh lad vær, jeg tror der er mange der vil elske at se det. jeg gad da godt se det smiler jeg. så kan jeg give dig en privat time en dag blinker han.

han ligger sig hen over mig, hans ansigt er over mit. jeg kan se ind i hans smukke chokolade brune øjne, jeg kunne bruge flere timer på at kigge ind i dem, jeg ligger en hånd på hans kind. han smiler hvad tænker du på søde, siger han og smiler... 

ikke noget jeg bliver bare lige lidt væk i dine øjne, han smiler endnu mere, det der er altså totalt fløde at sige. jeg smiler ja jeg ved det godt, men det var jeg altså. 

du sød Julia, Han Kysser mig.. 

Jeg er faktisk lidt sulten smiler han. Det er jeg også, hvad vil du have. Hvad har i? tja mange ting, eller mange sjove ting ville du nok sige griner jeg  

men jeg tror faktisk der er fryse pizza og så kan jeg enten lave toast eller en sandwich til os. Jeg kunne også bare spise dig griner han og ligger sig ned oven på mig. han bider mig blidt i skulderen. jeg griner nej det tror jeg så ikke du har lyst til Marcus. han kysser mig op ad halsen og finder mine læber, jeg falder ind i kysset. jeg bøjer mine ben op lægger mine arme om ham og trækker ham tættere ind til mig. vores kys bliver mere intenst og jeg kan mærke hvor meget min krop skriger på mere, men det er bare alt for tidligt. jeg bryder kysset og kigger på ham. Jeg tror altså vi skal få det der mad,nu. han smiler og ligger sin hånd på min kind. Ja lad os det, han rejser sig og hiver mig op.

Jeg samler min t-shirt op og hiver den over hovedet. han tager et par shorts op af sin taske. jeg griner. nååå så du havde pakket så du kunne sove her. Ja jeg tænkte du kunne ikke blive ved med at afvise mig, ellers så måtte jeg jo tage det der gæste værelse.

jeg går over og ligger mine arme om ham. han er et godt hoved højere end mig, jeg kysser ham på hans bryst. Jeg er glad for du bliver Marcus, han ligger to fingre under min hage og løfter den op. jeg skal stå på tær for at kunne kysse ham, Marcus for fanden altså, stop med at være så høj. ej Julia det kan man da ikke sige, jo men jeg kan ikke kysse dig hvis du er så høj. han løfter mig op, jeg ligger mine ben omkring ham og griner, nu kan du nå smiler han. jeg kysser ham og mærker han smutter en hånd ind under min t-shirt.... jeg bryder kysset og kysser hans næse,

Nu er det det mad vi skal have lavet. Men det var jo dig der startede, jeg mærker hans hånd på min røv. Jeg slipper og hopper ned, han klapper mig i røven, okay men så skal det også være pizza. Det er helt fint jeg kunne faktisk godt spise sådan en fedtet pepperoni pizza.han smiler og hiver sin hoodie over hovedet det er næsten en skam, men han ser nu også ret cute ud med sin hætte på. Julia du stirre søde. jeg kigger op, hvad.? tag et billede søde, det vare længer. Ja det kunne være jeg skulle gøre det griner jeg og går ud af døren, han kommer løbende bagved mig og ligger armen om mig, smil søde siger han og holder sin mobil op foran os. EJ vel Marcus, du tog ikke lige et billede af mig uden makeup og i nattøj. jo, det gjore jeg så kan jeg altid huske hvordan du ser ud uden alt det der stads du kommer i ansigtet. du er meget smukkere uden. Ej vel Marcus, smiler jeg og kigger væk, Jeg mærker varmen i mine kinder.

Jeg kan høre de andre stadig er i stuen, jeg går hen og tager en pizza ud af fryseren og kommer den i ovnen. han kommer hen til mig bagfra, og ligger armene om mig. rødmede du lige søde, jeg griner ja det tror jeg. jeg vender mig om så jeg kan se ham. Men det er altså rigtig du er meget smukkere sådan her. Igen mærker jeg mine kinder brænde, ej Marcus stop nu. han løfter mig op på køkkenbordet stiller sig mellem mine ben og kysser mig. jeg ligger mine arme om hans hals. og vores kys bliver mere intens, jeg kan fornemme ud af øjenkrogen at pigerne er kommet ud i køkkenet, jeg trækker mig og ja rigtig nok så stå alle tre piger og kigger. Ja tak, så er showet overstået griner jeg. Marcus smiler og kysser mig hurtigt, jeg kommer lige om lidt søde. han blinker til pigerne kan jeg se. 

All or Nothing Marcus And Martinus...(AFSLUTTET) NR 2 I FANFICTIONWhere stories live. Discover now