Intorcerea la scoala

6K 168 26
                                    

Lore p.o.v

Hei eu sunt Lore nu sunt o fată obișnuită ci sunt un vârcolac și nu unul oarecare ci sunt fica celui mai de temut vârcolac. Acum sa vă spun si despre mine sunt o fata de 18 ani destul de înaltă c-am 1.70 , am părul albastru cu niște șuvițe albe (nu sunt vopsită așa m-am născut) , ochii îi am roșii ca ai unui alpha chiar dacă mă transform sau rămân în formă umană, pe lupoaica mea o cheamă Delera atunci când mă transform la ochiul stâng îmi apare o semilună mov iar atunci când mă enervez ochii mi se schimbă în negru iar semiluna mi se face roșie.
Mă trezesc din starea de visare când o aud pe mama strigând:
M: -LORE!! Trezește-te!! Azi incepe școala. Zice mama putin nervoasă (puțin mai mult 😈😂)
E: -Da mamă, m-am trezit nu trebuie să te enervezi. După ce termin merg sa îmi fac rutina de dimineață, fac un duș mă schimb în niște blugi negri, un tricou pe care scrie " I'm a demon" un rolling cu glugă niște cizme (militărești) negre imi iau ghiozdanul si merg spre garaj sa imi iau puiuțul meu un Lamborghini negru tunat până la maxim pentru curse da... îmi plac cursele și sunt cea mai bună îi întrec pe toți.
Merg cu viteză spre noua școală că ne-am mutat de curând... trag frâna de mână și fac un drift de toată frumusețea pe poarta școli apoi parchez tot printr-un drift, toată lumea se uita să vadă cine conduce iar când am coborât toți băieții au rămas cu gura căscată. Merg spre intrarea in școală dar o fată blondă cu ochi albaștri mă trage de mână este îmbrăcată cu o fustă până sub fund și o bustieră arata mai mult a c***a si spune ceva:
Fata: Vai, vai o nouă elevă la mine în școală se pare că mai are și fițe. Apoi încercă să îmi tragă o palmă dar io prind si io strâng cu putere și îi spun:
Eu: Dacă te prind că mai ridici mână la mine o să rămai fără ea înțeles dezbrăcat-o.
Fata: D...da. Apoi o arunc pe jos la câțiva metri distanță și plec. Mă îndrept spre biroul directorului pentru a-mi lua orarul si cheia de la dulap.
D: Bună ziua domnișoară Moon.
Eu: Bună ziua domnule director am venit după orar și cheia de la dulap spun eu cu o plictiseală în glas.
D: Poftiți domnișoară sper să aveți o ședere plăcută în școala mea.
Eu: Desigur... spun eu cu un zâmbet fals. Merg spre dulapul meu să-mi iau cărțile dar dau iar de târfa aceea care iar face pe îngâmfata cu mine si încercă să îmi pună piedică dar mă feresc, ea se enervează foarte tare o puteam auzi cum înjură vine la mine si mă prinde de par si imi spune:
Tarfa: Heii!! să știi că o să mi-o plătești eu fac parte din haita Blood drăguță si cred că o să o iei pe coajă ( este fiica perechii alpha) .Eu mă enervez o iau de gât și o izbesc de perete arătându-i colții și ochii roșii care strălucesc mai mult decât de obicei cu semiluna mov si îi spun sufocând-o :
Eu: Nu te pune cu mine fetițo nu mă interesează din ce haită faci parte o să ți-o distrug bucată cu bucată dacă nu mă lași în pace și să știi că dacă se mai întâmplă odată te fac fărâme și pe tine și pe harta ta!! AI ÎNȚELES!!!!. Dă din cap aprobator și o las să plece , toate privirile sunt asupra mea . Nu imi place când cineva se holbează la mine așa că plec spre clasă până ajung doamna deja era in clasă.
Eu:Bună ziua îmi cer scuze că am întârziat sunt eleva nouă!
Profa: Bună ziua nu este nimic. Vino în fața clasei și prezintăte.
Eu: Hei eu sunt Lore Moon îmi plac nonculorile alb , negru si albastru și aș prefera să nu încercați să mă enervați că stau prost cu nervii și nu aș vrea să omor pe cineva din prima zi. Spun eu cu un zâmbet de posedată pe față toată lumea de uita la mine  dar băieții se uitau insistent zici că mă dezbracă din priviri. Dupa ce se termină orele (p.s toți din liceu sunt vârcolaci si alte minuni) merg spre mașină să plec dar mă lovesc de o fată mai mică cu un an decât mine avea în jur de 1.60 cu părul castaniu si ochi verzi incepu să tremure când mă văzu.
Fata: Î...Îmi...Îmi pare rău! Nu am v..vru..vrut.
Eu: Hei nu te teme nu iti fac nimic ok, si îi ridic bărbia deoarece privea în jos și îi zâmbesc . Ea se bucură și îmi zice pe o voce de copil mic.
Ana: Hei! Eu sunt Ana ai...ai vrea să fim prietene?😯. Zâmbesc și dau afirmativ din cap.
Eu:Eu sunt Lore. Îi spun eu mai pe scurt că mă grăbeam. Vrei să te duc acasă?
Ana: Dacă vrei?! O iau de mână și o trag după mine îi arăt Lamborghini-ul și îi spun să se așeze pe scaunul din dreapta .
Eu: Unde stai? O intreb puțin curioasă să știu din ce haită face parte.
Ana: D..din haita supremă sunt sora alpha-ului suprem . Zice si lasă capul in jos. Eu mă enervez puțin dar nu o arat prea mult și pornesc (nu suport acea haită) când ajung gardienii mă împiedică să intru dar când o văd pe Ana mă lasă să trec.
Eu: Ahhrr! Am ajuns. Spun eu scăpându-mi un mârâit.
Ana: Am auzit că nu-ți place haita asta îmi pare rău.
Eu: Nu este nimic doar suntem prietene. Ne coborâm și când vreau să merg un pas sunt înconjurată de gardieni .Eu încep sa mârâit dar nimic. Simt un alpha că se aproprie dar o aud si pe Ana strigând la el că "Adam las-o în pace este prietena mea ma adus acasă" dar el nu zice mimic . O aud pe Delera ca spune :
Este aici îl simt
Pe cine
Pe sufletul nostru pereche
Nu nu nu nu se poate
Ba daaa...
Nu se poate nu vreau un suflet pereche care să mă facă slabă.
Adam: Măi măi pe cine avem noi aici o fetiță din haita Moon . Eu mă enervez și îl iau pe sus cu ajutorul vântului și îl arunc în cel mai apropiat pom. Apoi mă lupt cu toți soldații îi dobor apoi merg la Ana care sângera din vina zgârieturi de la așa-zisul Adam mă enervez și mai tare și merg la el și îi spun ținându-l de gât.
Eu: Cum poți să îți rănești propria soră. Aghrr!!
Adam: Este sora mea îi fac ce vreau . Spune el si râde ca un psihopat. După ce isi lasă link-ul deschis lupul său îi spune că eu sunt perechea lui (știu asta deoarece am multe puteri în afară de controlarea apei, vântului, pământului, aerului, focului, luminii, și întunericului)
Adam: Tu...ttu ești perechea mea. Eu il privesc cu puțină dragoate apoi imi iau rămas bun de la  Ana si mă urc în mașină și plec. Îl văd că fuge după mașină dar se oprește si cade în genunchi......

____________________________________________________________________________

Restul va fi în următorul capitol...

Luna SupremaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum