Rege al rogue?

1.9K 71 3
                                    

Mda dupa ce am discutat despre armata si o intelegere de pace intre haita mea si vampiri sa auzit un stigat afara si cand am iesit am vazut cum niste rogue ataca vampiri.
Eu: Ce cautati aici de atacati vampiri!?!
?: Tu cine mai esti de ai curajul sa apari in fata noastra. Asta a fost ultima picatura si eu cu Deni ne-am ridicat in aer si iam impietrit sa nu mai poata sa faca vreun pas apoi am coborat jos ca nu poti sus bine ca ai aparut si tu acum Delera si mie mia fost dor de tine.
Eu&D: Cum aveti tupeul sa va aratati in fata celor mai puternici varcolaci din intraga lume ai sa va comportati ca si cum nu am putea sa va omoram dintr-o pocnitura de deget.
?: Scuzatine majestate nu am ssti..ssstiut!. (Acum va intrebati dece nu iam omorat pe loc .. pai regele a spus ca mai intai sa vedem ce au vrut de la noi asa ca am fost putin foarte putin ascultatoare si iam facut pe plac sa se creada si el important😊🕇)
Di: Cu ce ocazie neplacuta ati venit la mine in regat!?!?
?: Pai regele rogue Mark va declarat razboi.
Eu&D: De cand si pana cand rogue ai dreptul la un rege?!!!!
?: El sa auto declarat rege al rogue de pe acest taram.
Eu&D: Dune in acest moment la acest asa zis Mark!!
?: Cu mare placere oricum este prea crud cu noi nu ne lasa sa mancam zile bune din cauza ca sotia lui Esmeralda a fost ucisa de un Alpha si ne pedepseste din cauza ca nu am fost in stare sa o aparam.
Eu: ( eram pe drum catre Mark) Cum te cheama si dece ai fost alungat?
Z: Zein si am fost alingat deoarece Alpha-ul din haita in care am fost m-a alungat fiindca fiica lui imi era suflet pereche si intro zi a fost ucisa de cineva si m-a pus intr-o ipostaza de a arata ca eu am fost cel care a uciso😟.
E&D: Sti cine a fost ucigasul?!
Z: Da este chiar Mark!😡.
Eu: Si cum poti rezista ca cel care tia ucis perechea te conduce.
Z: Nu am cum sa aleg daca incerci sa pleci de sub regia lui te schinjuie si chinurile pe care le va suporta un"tradator" sunt groaznice.... Am ajuns....
____________________________________________________________________________

Hei mia fost dor de voi si imi cer mii de scuze ca nu am mai postat dar am avut simulariel ca sunt aVIII-a A si sunt sub chinurile scolii .Dar partea buna este ca am postat dupa un car de luni😁❤💜❤💜💗💜❤💜💗💜❤

Luna SupremaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum