Ursitoarea

1.7K 65 2
                                    

Eu: Se pare ca tatal meu a facut o greseala cand te-a lasat in viata asa ca hai sa o reparam👿😈. Imi apar ghearele iar ochii mi se schimba in rosu.
Mark: Va rog Alpha iertare.
Eu: Eu nu sunt ca tatal meu nu iert niste senili tradatori. Astea find zise ii retez capul si ii scot imina apoi ii dau foc.
Z: Noi ce facem acum?
E: O sa iau la mine in haita.
??: Dar nu este interzis o sa provoci un razboi.
Eu&D: Noua nu ne declara nimeni razboi suntem cele mai puternice fiinte de pe pamant. O batranica vine din spatele multimii:
T: Eu sunt Teodora daca intradevar sunteti cele mai puternice finte combinativa puterile si faceti locul acesta un camp cu flori.
Eu&D: Atat de usor!. In 2 secunde locul acela se transforma intr-o campie plina cu flori si un copac batran care avea o scorbura in interiorul sau acesta fiind plin de flori iar frunzele verzi abea de se observau de flori.
T: Se pare ca intradevar tu(arata spre mine) esti Loredana fiica celui mai puternic varcolac din toate timpurile si celei mai mari si puternice razboinice iar tu (arata spre Deni) esti Denisa fica celui mai de temut varco-assasin si celei mai frumoase si puternice vrajitoare care a adus teroare pe acest tinut.
Eu&D: De unde ne cunosti asa de bine si cum ai aflat de parintii nostrii?
T: Scumpele mele eu am fost una din vrajitoarele care vau ursit.
Eu&D: Si ce ne-ai ursit?
T: Tie Lore ti-am oferit darul de a fi puternica si de temut pana la capat sa fi rapida ca un ghepard si agila ca o pantera dar sa lovesti ca un sarpe drept la tinta dar ca orice dar trabuie sa aiba si un ghinion ti-am mai oferit darul de a primii iubirea sufletului pereche ca pe un drog care totusi chiar daca nu il vrei ai nevoie de el deoarece esti dependenta de el esti pur si simplu un spatiu gol fara el. Iar tu Deni ti-am oferit lafel ca lui Lore dar neavand voie sa va dau acelasi ghinion tie ti-am oferit ca sa-ti iubesti prerechea pana la capat sa iti fie drog sa fi dependenta de el dar o sa ai certuri si greutati din cauza minciunilor care ti le spune dar la final sa traiti fericiti pana la capat.
Eu&D: Wooow ce tare. Dar dece ai fost data afara din haita atata timp cat esti jumatate vrajitoare si jumatate varcolac?.
T: Dupa ce v-am ursit si parinti vostri au aflat ca v-am pus si ghinionul cu iubirea m-au alungat.
E: Am o intebare perechii mele tot tu i-ai ursit?
T: Da.
E: Vreau sa stiu ce!?
T:Lui i-am ursit ... .

Asta este o poveste pentru alta data! Va pup iar pana la capitolul urmator va urez rabdare si calm deoarece sunt in vacanta pwp ceau♡♡😘😘😘💖♡♡

Luna SupremaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum