Reîntâlnirea

3.7K 126 6
                                    

Ajunsă acasă mama și tata erau furioși, și îngrijorați:
T: Domnișoară ne-am făcut griji de ce ai întârziat?!! Spune tata pe un ton de Alpha.
M: Lore scumpo unde ai fost ne-am făcut griji pentru tine?!
E: Mi-am făcut o prietenă, și am dus-o acasă la ea , dar... când am ajuns am aflat că este sora Alpha-ului Suprem Adam și... și se pare că este .... su... sufletul meu pereche! Spun eu pe un ton care zici că nici nu sunt eu, urăsc când mă simt slabă, nu suport acest sentiment.
M: Nu este nimica, că ți-ai întâlnit sufletul pereche. Mereu vei fi fetița noastra . Cu astea fiind zise mă ia în brațe protector și mă sărută pe frunte.
T: Arghhhh.... . Numai pe el îl puteau da zeii fix pe dujmanul nostru ce-l mai mare. Zice tata fiind în stare sa îi zboare capul in acest moment... .
B(beta): Alpha ... Alpha-ul Suprem a v..venit !!
T: Cee!!!! Îl omor cu mâna mea !!! Arghhh
E: Lasă tată că mă descurc eu cu el ! Ii spun tatei cu un zâmbet malefic... .Ies afară și o observ pe Ana coborând dintr-un Bugatti . Ana îmi sare în brațe și îmi spune.
A: Scuză-mă că i-am spus unde stai dar mi-a spus că mă închide în temniță!😔. O iau în brațe și îi spun să se liniștească.
E: Nu este nimic îl rezolv eu! Ii spun și ea zâmbește cu lacrimi in ochi îi șterg lacrimile. Ce, nu înseamnă că dacă sunt rea nu am și compasiune pentru prieteni.
A: Mul...mulțumesc! Și incepu iar să plângă.
E: Tu pentru ce veniși la mine pe teritoriu!! Ii spun cu dezgust.
A: Vrei nu vrei ești a mea! Țipă la mine iar apoi îi văd ochii transformați în roșu ca să mă intimideze.
E: Hopaa... cățelușul s-a enervat! Zic eu apoi îmi ridic mâna și îl închid într-o cușcă de lumină și întuneric. Mă uit la el cum încearcă să rupă cușca apoi observ că se calmează din câte se pare a fost condus de lupul său interior.
A: S..Scuze nu mai puteam prelua controlul. A spune el trist și cade in genunchi si mai apoi să își pună mâinile la ochi. Off de ce trebuie să fiu așa de bună câteodată.
E: Off... Hei ridicăte că te faci de râs. Anulez cușca și cu ajutorul vântului îl ridic și îi iau mâinile de la ochi .
A: De ce ai făcut asta?!
E: Ce să fac?!
A: M-ai ajutat după ce ți-am făcut rău!?
E: Uneori mai am și o urmă de bunătate în suflet. Dintr-o dată simț un miros familiar era al lui LUCIFER!!
E: Unchiuleee.... . Îi sar în brațe și îi spun. Ce te aduce pe aici?! spun plină de entuziasm. Apoi văd fața Annei și a lui Adam  plină de uimire și frică.
L: Ei cine sunt și ce caută aici!!!. Și arată cu degetul spre cei doi frați.
E: A da.. . Ea este prietena mea Anna (dă mâna cu ea și îi zâmbește cu un zâmbet fals zici că o înghite) iar el este Adam așa-zisul meu suflet pereche (când aude de suflet pereche în jurul lui Adam apar flăcări albastre mai exact flăcările iadului)
L: Nu are ce cauta aici nu ne este prieten și nici nu ne va fiii!!! Țipă unchiul meu la el si mărește flăcările .
E: Unchiule oprește-te nu ne va face rău atâta timp cât îl am la degetul mic.  Îi spun la ureche să nu ne audă ceilalți. Văzând că nu se oprește le opresc eu cu ajutorul puterilor mele.
E: Unchiule calmează-te nu se va mai întâmpla ca în trecut. Apoi el se liniștește dar era mai plin de ură ca înainte.
A:L...Lu...Lucifer e... este .... u... un..... unchiul tău . Spune ea cu teamă.
E: Da și să nu-ți fie frică de el este un om/demon bun la suflet voi nu îl cunoașteți. El ma învățat să lupt împreună cu demonii pe care îi conduce. După ce aude că el ma antrenet rămâne și mai șocată.
A: Eu tot nu înțeleg ce s-a întâmplat în trecut de ne urâți. Spune trist Adam.
E: Off ... Acum câțiva ani Lucifer era îndrăgostit de o fată care avea in jur de 20 de ani îndrăgostit fiind și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie fata a acceptat și aceasta i-a dăruit un băiat acel băiat era mai mic cu 3 ani ca mine iar când a împlinit 5 ani a fost ucis de tatăl tău fără milă.
A: Îmi pare rău... . Și lăsă capul în jos
E: Nu este nimic nu aveai de unde să ști tu asta. Iar noi restul nu vă suportăm deoarece tatăl tău încearcă să ne ia din teritoriu și mereu pierdea dar într-o zi la otrăvit pe tata si apoi s-a luptat cu el până la băgat în comă a trișat doar pentru un amărât de pământ de atunci tata si restul haitelor nu vă mai suportă că sunteți o haită de trișori...
A:Imi pare extrem de rau pentru ce a facut tata..

____________________________________________________________________________

Sper să vă placă cartea și îmi cer scuze că nu postez mai repede dar sunt în clasa a 8 a și îmi este puțin cam greu să scriu.
Sper să vă placă și vă MULȚUMESC ENORM că mi-ați citit cartea, pentru mine înseamnă extrem de mult fiind prima carte pe care am scris-o.

Luna SupremaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum