Un pas inainte pentru Adam

2.3K 77 9
                                    

(P.o.v) Lore

Dupa diatractia de iesi eu impreuna cu Deni mergem la moll deoarece vrem sa ne distram putin si in plus sa ne mai luam si niste haine noi.
E: Denii!! Strig eu ca descreierata zici ca sunt de la casa de nebuni😂😂
D: Ce arde fata de strigi asa!!
E: Am de gand sa mergem undeva sa ne distram si sa facem niste cumparaturi deci mergem la
E&D: La molll!!. Ce imi place cand vorbin in acelasi timp😂😂.
Dupa pregatirile noaste eu ma imbrac cu un tricou negru cu un lup alb care seamana forte bine cu Delera doar ca ochii sunt diferiti , o pereche de blugi negri si o geaca de piele neagra parul il am decat prind iar adidasi pe care iam ales sunt negri. Dupa.ce ies din camera dau de Deni care era imbracata lafel ca mine doar ca lupul de pe tricou era mov ca lupui ei (Demonica) .
E: Vezi ca nu degeaba suntem surori de cruce . Spun eu cu gandul ca de obicei ne imbracam si ne purtam la fel+ca ne mai completam propozitiile si ca vorbim in acelasi timp dar asta este.😄
D: Ne sta bine ca surori😁
E: Facem o intrecere cu motorul.
D: Mai intrebi . Eu imi iau un motorul asta: doar ca in loc de verdele ala era negru iar deni acelasi motor doar ca in loc de verde era mov metalizat.

Ne intrecem si este egalitate deoarece suntem lafel de bune la condus si amandoua avem orgoliu nimic nu ne sta in cale.
Acestea fiind spune ajungem la mol si ghiciti cu cine ne intalnim fix cu preaiubitul meu Adam (cred ca va pronsarati de srcasmul meu nu😆)
Ad (Adam): Hei fetelor ce faceti.
E&D: Interesat?!
Ad: Deveniti infricosatoare cand vorbiti simultan😯.
E&D: Stim!! Si asa incepem amandoua sa radem de ce fata facu.
Ad: Lore astea sunt pentru tine. Imi ofere un buchet gigantic de trandafiri negri cu mov erai superbi . Deni si cu mine eram surprinse de gestul lui si intrub fel in inima mea inghetata a inceput un mic coltisor sa se topeasca .
E: Sunt superbi!. Ai favut un pas inainte de a ajunge unde doreai dar mai ai de lucru. Adam era fericit din cap pana in picioare el ma strange in brate apoi pleaca iau un trandafir mov si il dau lui Deni deoarece ea iubeste movul(asa arata trandafirul mov)

 Adam era fericit din cap pana in picioare el ma strange in brate apoi pleaca iau un trandafir mov si il dau lui Deni deoarece ea iubeste movul(asa arata trandafirul mov)

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

____________________________________________________________________________

Stiu ca a fost cam scurt acest capitol dar nu am foarte mult timp la dispozitie sa mai scriu foarte mult asa ca scriu si eu cateva idei fugitiv sper ca va placut iar tie Deni sa sti ca capitolul asta a fost pentru tine mai mult ca stiu ca esti fana infocata a movului deci trandafirul sa zicem ca este pentru tine😘😘.

Luna SupremaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum