Cicatricea....

1.5K 53 8
                                    

Eu: Totul a inceput acum 13 ani. Aveam doar 5 ani cand ... (oftez lung) haita noastra a fost atacata de rogue.....
  Acum 13 ani:
,,Eram in living impreuna cu mama, tata si fratele meu mai mic avea doar 4 ani atunci. Dintr-o data in casa intra beta-ul plin de sange alarmandu-ne ca suntem atacati de rogue. Tatal meu ne-a ascuns pe mine si fratele meu si ne-a spus ca orice ar fii sa nu iesim afara.
Am stat acolo in intuneric ore pana cand am auzit stricatul mamei si al tatei de durere si nu am putut rezista si am iesit afara nu era nimeni i-am spus fratelui meu sa ramana acolo cat timp eu ies afara ca sa vad ce se intampla el sa ramana acolo in siguranta cand sa inchid usa am fost prinsi si dusi conducatorului lor acolo unde era toata haita plina de sange si multi morti cand am vazut-o pe mama la pamant si intr-o balta plina de sange si cu un cutit de argint in abdomen care ii ardea carnea am inceput sa plang si i-am spus fratelui meu sa inchida ochii tata era la legat cu lanturi de argint care il tinea la pamant secandu-l de puteri.
Eu am fost aruncata la picioarele liderului si a inceput sa ma schinjuiasca cu un cutit de argint si cu un bici in fata parintilor mei (mama era constienta si vedea tot) apoi a luat un cutit mai mare si ma taiat atat de adanc pe spate de la gat pana fund adancind cutitul din ce in ce mai mult. Tata si mama urlau de durere sa ma lase in pace s-a plictisit de mine si ma lasat sa cad pe jos apoi sa intors catre fratele meu si ia taiat capul dintr-o lovitura.
Mama cu tata urlau atat de tare de durerea pe care au simtit-o in acel moment si plangand in hohote.
  Eu pur si simplu ma uitam cu ochii plimi de lacrimi la corpul neinsufletit al fratelui meu si dint-o data un urlet atat de puternic de lup s-a auzit venind de la mine aceea a fost ziua in care mi sau activat puterile cu toate ranile pe care le aveam si cu sangele pierdut m-am ridicat in picioare si ochii mei s-au facut rosi cu megru si o flacara albastra a inconjurat haita mea nearzandui eu fii d in exteriorul cercului de foc m-am ridicat  in aer si le-am retezat capul la tosi inafara de lider pe el l-am schinjuit pana a murit in chinuri.
  Dupa aceea focul a disparut latlnturile tatei s-au au disparut iar eu m-am scufundat intr-un abis negru..."

__________________________________________________________________________________

Oare ce s-a intamplat in continuare?
Asta o sa aflati in alt capitol pana atunci.
   Va multumesc pentru suport am ajuns iar in topuri dupa o perioada de stagnare sunteti cei mai tari!!❤

    Va multumesc pentru suport am ajuns iar in topuri dupa o perioada de stagnare sunteti cei mai tari!!❤❤

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Luna SupremaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum