O nuu....

1.7K 66 18
                                    

Eu: Trebuie sa ajung imediat la el. Cum adica sa nu mai manance, nu as putea iubi pe nimeni altcineva inafara de el chiar daca nu am aratat-o. Sunt cel mai rau suflet pereche din lume.
D: Esti bine sau derilezi nu credeam ca o sa te vad vreodata in stadiul de a te invinovati.
Eu: Cred ca incep sa inebunesc jurr.. am nevoie sa il vad si sa ii dau una. Cum naiba sa nu mananci cat de prost sa fii.
T: Sa stii ca balul a fost creat doar pentru a te despartii de sufletul tau pereche. A te slabii si a te putea regele sa te faca a lui chiar daca nu da cu subanteles vrea razbunare, sange, vrea ca Adam sa sufere pentru ca i-a omorat soti insarcinata. Dar nu asta este adevarul crima i-a fost inscenat de o copie.
Eu: Uuuu.... asta o sa fie interesant.
Di: Ati terminat doamnelor?
Eu: Nu ma lua pe mine cu doamna netrebnicule cum sa nu iti crezi propriul prieten cand iti spune ca nu el ti-a ucis sotia?!!
Di: Nu este adevarat i-am vazut fata cand a iesit pe geamn!
Eu: A fost o copie!!
Di: Balul este amanat!!. Cereti iertare pentru ca nu l-am crezut pe Adam. Puteti pleca acum balul nu mai exista🙁
Eu: Ieii il pot vedea pe Adam😁
D: Mai usor indragostito!!😂😂
Eu: ,,fac o fraja de teleportare" pe Deni o teleporteaza la Harry iar pe mine in haita Suprema.
  Dau buzna la ei in casa toata lumea era trista din cauza Lui .
  Eram imbracata asa:

  Eram imbracata asa:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

A: Lore ai venit. Spune ea cu fericire si putina tristete in glas.
Eu: Spunele la toti sa nu ne deranjeze ok?
A: Da. Chitae ia.
Urc pe scari si ajung in capatul holului la u usa neagra din stejar. Nu ma sinchisesc sa bocan la usa intru direct si dau de o camera sfasiata plina de mizerie totul era cu susul in jos ura era prina de sgarieturi draperiile erau sfariate dea dreptul . Intru inauntru si il vad stand in pat cu spatele la mine ma aproprii si dau sa il ating ezit prima oara dar pana la urma îi ating umarul si se intoarce instant avea ochii rosi de la somn . Cand ma vede vrea sa spuna ceva dar îi pun degetul pe buze si îi spun:
Eu: Dute si fa-ti un dus pana curat eu pe aici ok?. Tot ce face este sa de a din cap afirmativ si intra in baie. In acest timp pun putina muzica si ma apuc de facut curat prin camera inai te de toate ichid usa cu cheia sa nu am surprize. Dupa ce  aproape terminam aud usa de la baie deschizandu-se si vad un Aidem gol pusca doar cu un prosop in jurul taliei.
A: Am uitat sa imi iau hainele cu mine. Spune  frecandusi ceafa. Zambesc atunci cand ii vad abdomenul bine facut plin de patratele. Ma mir ca nu spune nimic cred ca ii este frica ca o sa plec daca scoate un cuvant.
Eu: dute si ia niste haine ma intorc imediat ok?. El doar da din cap. Dula asta merg la parter cu directia bucatarie sa ii iau ceva de mancare iau multa si o pun pe o tava care am facuto sa pluteasca sa imi fie mai usor sa o iau sus. Toata lumea se uita ciudat la mine cand vad tava plutind in aer care pe deasupra este si plina de mancare nu ii iau in seama si merg sus. Cand intru el inca nu iesise din dresing. Pun macarea frumos pe pat si astept vine spre mi e se aseaza pe pat si spune.
A: Nu mie foame vreau doar sa stau cu tine. Mi-a fost dor de tine spune el privindu-ma in ochi lupoaica mea era in culmea fericirii cand ii simte lupul aproape de ea.
Eu: Atunci te hranesc cu mana mea spun eu razand. Are un efect asupra mea pe care nu credeam vreodata ca poate cineva sa il aibe.
Stau si ii dau ca la un copil mic sa mănance.
       ,,Dupa cateva ore bune''
Eu: S-a facut noapte ar trebui sa plec. Dau sa ma ridic dar ma prinde de mana spunand
A: Te rog stai peste noapte la mine.
Eu: Bine. Merg sa imi fac un dus dupa mergem sa mancam ok?
A: Perfect. Spune el radiind de fericire
Intrua dus si stau cateva mi ute in apa calda care imi lovea pielea plina de cicatrici unele mai usoare altele mai grave ma dau cu gel de dus pe corp iar mana mea ajunge la cicatricea carea mi-a marcat viata o cicatrice adanca pe spate care tine de la gat pana aproape de fund a foat cea mai nenorocita zi din viata mea o zi neagra care mi-a marcat viata. Termin dusul si ies intrun prosop amintindu-mi ca eu nu am hai e aici asa ca imi vine o idee care imi place merg la el in dresig si iau o pereche de boxeri si un tricou negru care imi sta cu o palma sub fund.
  Cobor la parter si il vad in bucatarie gatind ceva merg incet ca o pantera si il iau in brate pe la spate. Tresare putin apoi se intoarce si ramane surprins cand ma vede in tricoul lui, ma saruta lung pe buze si imi spune.
A: Iti sta extrem de bine si sexi cu tricoul meu pe tine iubire.
Eu: Stiam deja asta iubire. Ii spun si ii fac cu ochiul apoi ii mai dau un sarut scurt pe buze si ma uita la ce a gati.
    - Mmmm ai facut clative vleau vleau spun intinzand mana spre farfurie dar imi da cu spatulapeste mana.
A: Nu ai voie inca mai am cateva de facut.
Eu: Laule ii spun si ma pun pe scaun la masa bostumflata
A: Am terminat. Spune el venind cu o farfurie plina cu clatite si atuce niste dulceata sipreferata mea Nutella.
Eu: Stiai cat de mult te iubesc! Spun eu si dupa ma apuca rasul de fatuca draguta pe care o avea.
Dupa ce termin de mancat clatitele impreuna cu el mergem sus ne punem in pat aveam de gand sa il marchez in seara asta mapun peste el si incep sa ii sarut zona unde urma sa ii fac marcajul                  
il musc pe ureche si ma duc iara la lucul unde va fii marcajul meu pe el o sa fie o seara lunga imi infig colti usor apoi mai adanc pana la os dupa ce imi termin marcajul ii limg locul unde zace frumos marcajul meu pentru a se vindeca mai repede.
Apoi il vad ca se rasuceste si el se pune deasupra mea pentru a ma marca si el repeta aceleasi lucruri si continuam cu o noapte de dragoste.
Dimineata ma trezesc cu degetul lui Aiden atingand cicatricea uriasa de pe spatele meu intrebandu-ma:
A: Te doare?
Eu: Nu... a trecut mult timp de la incident..... . Spun eu cu putina tristete in glas.
A: Ai foarte multe cicatrice dar niciuna nu este atat de adanca si grava ca aceasta. Spune patruland cu degetul de jos pana sus cicatricea.... . Ce s-a intamplat?
Eu: E... e o poveate lunga. Spun eu scotand un oftat.
A: Imi poti spune se s-a intamplat?
Eu: Totul a inceput acum 13 ani cand aveam 5 ani........

__________________________________________________________________________________

Sper ca sunteti multumiti chiar daca nu am mai postat de mult astazi am scris cu toata inima pentru voi sper sa va placa. Pana la urmao sa va omor cu suspansul.

Oare ce i s-a intamplat Lorei acum 13 ani de ia marcat viata si ce este cu aceea cicatrice pe pe spatele meu?

Am o intrebare pentru voi cum vreti sa postez:
1. Sa postez rar dar cu capitole lungi
2. Sa postez des dar cu capitole scurte

                        Voi alegeti!!

Luna SupremaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum