Capitolul 12 - Ce urata esti, frumoaso!

1.2K 69 20
                                    

Nu am nici un chef de cafea, vreau sa scap cat mai repede de sceneta asta si sa ma bucur de restul zilei cu Bezea. Am baut cafeaua cu vodka, el mi-a zis ca imi da forte noi, sa imi imaginez ca e un elixir al curajului. Asa am facut...penibil fiind. 

 - Hai sa mergem, sa te dai iarasi cu ruj sau ce folositi voi fetele.

 - Bine, si tu sa nu mai folosesti parfumul ala ieftin, mai bine te dai cu pronto lemn curat, miroase mai bine.

  - Daca nu taci te sarut, spuse el cu o fata foarte serioasa, eu rabufnesc in ras si ii spun:

  - Daca ma saruti te dau cu capul de parbriz.

Radem amandoi, iar eu in acelasi timp tremur de frica, si mi-e cald, probabil de la vodka. La terasa se zareste un barbat, chel, cu barba imbracat parca dintr-un tomberon, cu haine oribile asa ca si el. Pot sa jur ca daca ma concetrez mai bine vad in spatele lui toate mizeriile facute si pacatele adorate. Se ridica de pe scaun, da "noroc" cu Bezea si mie imi spune zambind ironic:

 - Tu de unde ai mai iesit domnisoara? Esti urata cu draci, dar tot te-as proba o data. 

 - Off, am venit de acolo unde tu probabil o sa ajungi, stii, este un taram unde oamenii ca tine s-ar simti strasnic de bine.

 - Bine ma Bezea, zise el, ai adus o fata numa' buna. E urata dar frumoasa, tate are, cur nu prea, sex anal faci?

  - Stai, stai, stai, ai zis ca pe ea o vrei pentru aia speciali nu? 

Cat timp am...discutat am razuit cu unghia toata vopseaua de pe scaun, imi imaginez cum ii strapung pielea si sufletul asa cum si ei mi-au facut mie, cum poate fi cineva atat de intunecat? Cata ura poate emana! Oare ce sunt "aia speciali" ? Imi fac un gram de curaj si il intreb cu non-salanta:

 - Ce e special? Pentru ca nu stiu daca observi, eu deja sunt speciala, ce poate fi mai special ca mine?

 - Vai de mine drace, dar intepata mai esti, hai cu mine pana in baie sa vezi ce special sunt eu. Glumesc, nu te-as fute nici pe bani, aia speciali sunt barbati care vor sa fie umiliti, batuti si alte cacaturi din astea, ar trebui sa stii nu? Doar si tu esti la fel. 

Bezea rade fortat, si scapa tigara din mana, se simtea prost, dar nu mai prost ca mine. 

 -Bun asa Egor, atunci cum facem? 

 - Ma, mie imi place gagica, pare destul de nebunatica, sefu' sigur o vrea, nu prea avem fete ca asta, maine te sun si iti spun cand o luam. Sa fie clar ca daca scoateti o vorba, daca ciripiti ceva la misto, pe ea o fut pana moare si pe tine te dau la leii din Spania, stii tu care. 

Mi se ridica parul in varful capului si simt ca o sa vomit in secunda doi.

 - Stai frate linistit, doar ma stii, nu vorbim despre afaceri decat cu tine. Atunci ne auzim maine la un telefon, ti-am zis eu ca e buna panarama. 

 - Da, e buna ce sa zic, hai pa, te sun maine, si tu fa, ai grija ce faci ca ti-am zis cum sta treaba. 

S-a ridicat de la masa si m-a... mangaiat cred, pe obraz. Cand ajung acasa imi flambez obrazul. Bezea a tresarit cand m-a atins, si m-am simtit protejata. 

 - Daca il omor acum discret ce are? Il omor si terminam dracu tot cacatu' asta, nici nu isi da seama cand o fac, dureaza putin si e de durata de ce trebuie sa mai trecem prin asta? 

  - Bezea! zic eu tragandu-l de maneca, gata! A trecut!  E ok da? Sunt bine, nu s-a intamplat nimic, la dracu, tu tre' sa ma calmezi pe mine nu?

  - Aaaah, imi pare atat de rau, sunt un prost, un mare prost, dar m-am enervat, si recunosc. mi-e frica! Daca patesti ceva eu... eu cum mai invat sa iubesc?

  - Ok, dute si-l omoara, e mai bine decat sa vorbesti in dodii. 

Spuneam eu in timp ce radeam si ma sprijineam cu mainile de genunchi.

  - Da... cred ca am baut prea mult, incep sa spun prostii, megem acasa sau vrei sa mergem prin oras?

  - Vreau acasa sa imi flambez obrazul, sa fac un dus, sa ma demachiez cu buretele de vase si detergent pentru aragaz. 

Bezea rade isteric, s-a mai calmat si acum ma simt mai bine, parca  o parte mica din fumul negru s-a pierdut printre oameni, Am plecat spre casa, pe drum radem si ne aducem aminte de obrazniciile pe care le faceam cand eram copii, ce vremuri linistite si frumoase. 

Usa e incuiata, inseamna ca mama e inca la munca. Acasa e oaza mea de liniste, cel putin era pana cand ii suna telefonul lui Bezea.

  - Alo, ce e? Cum adica acum? Da' e in tara? Vai sa-mi bag p....! Da, da, ajungem, dureaza ca pana in Iasi mai e de mers nu? Te sun cand ajung.

Ce a fost asta? Nu am inteles nimic.

 - Bezea ce e ? Ce s-a intamplat?

---------------------------------------------------------------------------------------------

 Cam atat am avut azi in cap, sper sa va placa si scuze pentru intarziere, cred ca nu mai aveam chef de scris, insa am vazut mesajele voastre si m-am simtit datoare, asa ca there you go. Va multumesc tuturor ca imi cititi povestea, si ca ma incurajati sa mai scriu, uneori ne pierdem in necazurile de zi cu zi si uitam sa ne relaxam. Va pup!

Vreau sa fiu urataWhere stories live. Discover now