Έξι (6)

2.9K 297 58
                                    

victorsives  💕💕

Hazırladığım yiyecekleri ve suları çantama yerleştirip odaya girdim. Carlos'un kılıcını da belimdeki kılıfa sokup çantayı omzuma aldım.

Herkesin uyuduğuna emin olduktan sonra daha fazla vakit kaybetmeden evden çıktım. Karanlıkta beni kimsenin göremeyeceğini bildiğim için evlerin arkasına gitmekle uğraşmayıp ormanlık alana doğru yürümeye başladım.

Tellere ulaştığımda daha önceden açtığım aralıktan geçip etrafa baktım. Ağaçların yaprakları ay ışığını engellediği için ormanın içi karanlık ve korkutucu görünüyordu. Oraya gidersem geri dönme ihtimalimin çok düşük olduğunu biliyordum, yine de gitmek zorundaydım.

Kimsenin cesaret edip peşimden gelemeyeceğini biliyordum, umarım Ally de beni şaşırtıp gelmeye kalkmazdı.

Derin bir nefes alıp meşaleyi ileriye doğru tuttum. Etrafa kısa bir göz gezdirip yürümeye devam ettim. İşaret koyduğum ağaçları bulduktan sonra çalıların arkasına geçtim.

Güvenli gözüken bir yer bulup yere oturdum ve çantayı ağacın dibine yasladım. Cebimdeki çakıyla toprakta çukur kazıp meşalenin sapını yere sabitledim.

Medusa'nın tapınağına gece gidemezdim. Oradan sağsalim kurtulmak istiyorsam en azından meşalesiz önümü görebiliyor olmam gerekiyordu.

Derin bir nefes alıp sırtımı ağaca yasladım. Dizlerimi kendime çekip kafamı koydum. Dün yaşanan olaydan sonra hiç kimsenin cesaret edip bu ormana giremeyeceğini biliyordum. Bu yüzden rahatça uyuyabilirdim.

~~~~~~~~~
Aniden gelen sesle kafamı kaldırıp etrafa baktım. Bir kurt sürüsü olmalıydı. Sesleri çok yakından geliyordu. Dikkatlice ormanın derinliklerine bakıp sönmüş olan meşaleyi yerinden çıkarttım. Meşaleyi çalıların altına attıktan sonra ayağa kalktım.

"Camila!"

Carlos'a ait olduğunu düşündüğüm ses kurtların susmasına sebep olmuştu..

"Camila, lütfen geri dön!"

Ally de yanındaydı.

Ağaçların arasından hışırtı sesleri gelmeye başladığında yutkundum. Bağırmaya devam ettikleri sürece hayvanları kendilerine çekeceklerdi.

"Camila sana 10 saniye veriyoruz. Eğer geri dönmezsen biz içeri gireceğiz!"

Çok yakından bir kükreme sesi geldiğinde korkuyla olduğum yere sindim.

Carlos ve Ally'nin bu saatte ormana girmeyeceğini biliyordum.

"10!"

Sırtımı ağaca yaslayıp yavaşça sol tarafa baktım.

"9!"

Gördüğüm şeyle nefes alışverişlerim hızlanırken yutkunarak gözlerimi kapattım.

"8!"

Tekrar gözlerimi açıp aynı yere baktım.

"7!"

Ağaçların tepesinde iki hayvan vardı. Ne olduklarını bilmiyordum. Köpek gibi gözüküyorlardı ama tüysüz ve kanatlıydılar.

"İçeri girmeyeceğimizi düşündüğünü biliyoruz ama yanılıyorsun! Annem babamdan sonra seni de kaybetmenin acısını kaldıramaz!"

İki tüysüz yaratık aynı anda arkalarına baktığında kaşlarımı çattım. Biraz daha öne çıkıp neye baktıklarını görmeye çalıştım.

The Curse of Medusa // Camren (gxg)Where stories live. Discover now