Hoofdstuk 8

118 5 2
                                    

Pov. Fenna
Ik wordt wakker van een schreeuw. En zit meteen recht overeind. "Ah eindelijk ben je wakker. Het is tijd we gaan naar de nieuwe plaats." Fenna knikt alleen en als Huub haar losmaakt doet ze helemaal niks. Ze loopt rustig met hem mee naar een busje. In het busje ziet ze Evert al zitten. Ze schrikt als ze hem ziet. Hij heeft een blauw oog een bloedneus en een paar flinke schrammen op zijn gezicht. "Wat heb je met hem gedaan." Fluistert ze met tranen in haar ogen. "Ik heb hem een lesje geleerd, want hij wilde niet mee werken." Verteld Huub grijnzend aan haar. Vlak voor het busje laat hij Fenna stoppen. Net op het moment dat Evert naar buiten kijkt geeft Huub een flinke klap in het gezicht van Fenna. Deze wordt vervolgd door een trap tegen haar benen. Fenna zakt meteen door haar benen heen en begint te huilen. Huub trekt zich er niks van aan en trekt haar aan haar haren omhoog en klemt haar vast tegen zijn lichaam aan en stopt een flinke prop in haar mond. Daar overheen gaat weer een stuk tape. Daarna vindt hij het wel mooi. Hij trekt de deur van het busje open en gooit haar naar binnen. Zodra ze neervalt hoort hij wat kraken en hoort hij hoe ze probeert te schreeuwen van pijn.. Hij gooit de deur dicht en gaat zelf achter het stuur zitten. Met een glimlach op zijn gezicht rijd hij weg. Achterin ligt Fenna te huilen. Ze heeft moeite met ademen door die fikse prop in haar mond. Ze draait zich weg van Evert en probeert zo rustig te blijven. Erg makkelijk is dit niet want ze vergaat van de pijn in haar schouder. Vlak voor Huub haar het busje in gooide heeft hij haar armen nog  vastgebonden. Ze kan niks maar ze hoorde haar schouder kraken en weet zeker dat er wat gebroken is. Opeens hoort ze de zachte stem van Evert. "Fen alsjeblieft sluit me niet buiten. Jij kan hier niks aan doen." Met veel pijn en moeite draait Fenna zich dan uiteindelijk toch naar Evert toe.

Pov. Liselotte
"Bram! Bram!!" Roept ze hard. Bram komt hijgend aanrennen. "Wat is er Lies?" Vraagt hij zwaar hijgend. Hij ziet hoe serieus ze kijkt dus maakt hij geen grappen. Ze draait haar laptop scherm naar hem toe en hij ziet een tekst staan.

Geachte politie

Ik wil heel graag een melding maken. Ik liep in het bos met mijn hond toen ik ineens op een open plek uit kwam. Wat ik daar zag vondt ik best schokkend. Ik zag een busje staan met daarin een blonde man. Maar buiten het busje stond een man. Hij sloeg een blonde vrouw flink hard in het gezicht en vervolgens hard tegen haar benen waardoor ze er doorheen zakte. De vrouw was blond en best wel mager en werd nadat ze vastgebonden was in de bus gegooid. Ik heb het kenteken van de bus op geschreven. Het kenteken is: KP-XZ-19
Ik hoop dat jullie hier wat mee kunnen. Groetjes Anoniem.

Geschokt kijkt Bram zijn collega aan. "Zou hij het over Evert en Fenna hebben denk je?" Vraagt hij zachtjes aan Liselotte.. Nadenkend kijkt Liselotte hem aan en zegt dan. "Ik heb geen idee maar als dat zo is moeten we zo snel mogelijk dat busje vinden!!" Bram knikt instemmend en dan gaan ze allebei aan de slag.

Heyy allemaal. Hier is weer een nieuw deeltje van mijn boek. Ik heb best weinig inspiratie voor dit boek maar wil hem wel graag afmaken. Maar ik zal dus alleen schrijven als ik inspiratie heb.😅😅

Moordvrouw: De ontvoeringWhere stories live. Discover now