Hoofdstuk 9

68 2 1
                                    

Pov. Liselotte

"Bram!! Kom eens ik heb wat denk ik." Liselotte hoort wat gestommel en niet veel later verschijnt Bram naast haar. "Vertel" Is het enige wat hij zegt. Liselotte knikt en vertelt haar theorie aan Bram. Wanneer ze uitgesproken is horen ze van achter een stem. "We weten niks zeker jongens dus ik wil dat jullie echt voorzichtig zijn en altijd met zeker 2 man ergens heen gaan." Vertelt Carla met een serieus gezicht aan het tweetal. Ze kijkt de 2 even aan en gaat dan verder. "We weten allemaal dat Evert toen ook alleen op pad is gegaan en dat hij daardoor nu weg is.." Ze kijken elkaar alle drie treurig aan. Dan loopt Carla weer terug richting haar kantoor. "Dus wat wordt het plan?" Vraagt Bram. Lieselotte kijkt hem aan en haalt haar schouders op. Beide slaken een diepe zucht totdat ineens de computer van Lieselotte begint te piepen. "Ik heb een melding binnen Bram. Ze hebben een uitgebrand busje aangetroffen op een parkeerplaats. En ze denken dat het de bus is die wij zoeken. Bram knikt en pakt zijn jas. Dan lopen ze samen naar zijn auto en rijden ze naar de PD.

Pov. Verteller
Ondertussen zijn Fenna en Evert samen met Huub aangekomen bij de nieuwe schuilplaats. Evert maakt zich grote zorgen om Fenna. Hij hoorde heus wel hoe er iets flink hard kraakte toen Fenna in het busje werd gegooid. Na alles wat zij heeft meegemaakt gunde hij het haar dat dit makkelijk ging maar nu staat ze daar tegen een muur vastgebonden met een waarschijnlijk gebroken schouder.. Huub is meteen weer vertrokken na dat hij Fenna stevig vastzet had tegen de muur en Evert op een stoel had vastgebonden. Fenna heeft nog niks gezegd of gedaan. Ze is zo bang en heeft zoveel pijn overal en eigenlijk wil ze alleen maar huilen, maar ze houd zich groot. Groter dan dat ze zich voelt. Niemand weet waar zij en Evert zijn dus ze heeft de hoop maar opgegeven dat ze hier nog uitkomt. En dan houd Fenna het niet meer. Onder toeziend oog van Evert begint ze te snikken. En Evert? Die moet machteloos toe kijken..

Wauw eindelijk weer een deeltje.. Niet zo heel interessant ofzo maar jaa. Ik heb echt zo weinig inspiratie hiervoor dus langer als waarschijnlijk 12 delen zal het niet worden. Maar ik ben wel bezig met een ander boek. Daarvoor ben ik nu veel aan het schrijven zodat ik wat voorraden heb. Ik weet niet wanneer deel 10 gaat komen maar ik ga me best doen hem zo snel mogelijk te plaatsen

Moordvrouw: De ontvoeringDonde viven las historias. Descúbrelo ahora