Minik Bir Not. (ÖNEMLİ)

1.7K 105 36
                                    

Bu bölümü lütfen okuyun.

Selam! Farkındayım, 1. Kitapta da böyle gereksiz bölümler atıyordum. Tekrar özür dilerim bunun sebebiyle.

Kitaplarım, çok çalınıyor. Ve ben nedenini bilmiyorum. Hayır yani, ortada şu an çalınan bir kitabım yok fakat kısa süre önce aynısı yapıldı. Çalan kişi ile konuştum ve kitabı sildi.

Farkındaysanız "Giriş" adlı bölümde, kitaba benzer şeyler yapılmasın diye uyarmıştım sizi.

Bir baktım bazıları, "Fairy Tail Burçlar", "Tokyo Ghoul Burçlar", "Attack on Titan Burçlar" gibi kitaplar çıkarmaya başlıyor. Ve diğer Animelerden de.

Hayır, kızmıyorum. Tek sorun şu, emek harcadığım ve saatlerce burda yazmaya çalıştığım bölümleri çalıntı yapıyorsunuz. Kitap başlıklarınız benimki ile tıpa tıp aynı, yani çoğunun.

Belki bu söylediklerimi itici bulanlar vardır ama çok fazla takıntım var, üzgünüm. Ciddiyim, başlığı bile aynı yapmayı pek hoş bulmuyorum.

Ne zaman böyle şeyleri yapmayı bırakacaksınız bilmiyorum da.

Bazı okuyucularım şöyle hatta, ilk başta geliyor kitaplarımı okuyorlar ve cidden onlara saygı duyuyorum, seviyorum, hoş yorumlar yapıp oy veriyorlar, tatlı buluyorum onları. Sonra bir bakıyorum, kitabımın aynısını yapmış. Vay be.

Okuyucularıma kaba davranmaktan aşırı korkuyorum, sadece bu durumlar biraz sinirimi bozuyor. Eğer söylediklerim size kaba geldiyse, üstünüze alınmayın lütfen.

Kitaba benzer (!) bir şey yapın, sadece her şeyi aynı yapmayın. Mesela başlık, başlığa sembol falan koymalar, bölüm çalıntıları, istemiyorum.

Anlatmaktan cidden bıktım. Umarım beni anlarsınız.

(Sanırım artık böyle normal bölüm olmayan bölümler atmam kitaba. Atmamak için çabalıyorum, Rahatsızsanız söyleyebilirsiniz.)

-MasochisticKitten___

[Diabolik Lovers] Burçlar 2 ✿Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin