Burcuna göre kiminle Manyak Ruslar gibi dans edersin?

866 63 97
                                    

BBBEEEENNNN GGGEEEELLLLLDDDDDİİİİİİİİMMMMMMMMMMM♡

KOÇ;
Kanato ile beraber dans edersin, ama salonda yaptığınız için dans ederken Teddy aniden elinden kayar ve beklendiği gibi şömineye girerek yanar.

BOĞA;
Azusa ile beraber dans edersin, dans etmek istemeyip yorgun olduğu için zorla ayağa kalkarak sıkıntıdan yavaşca dans ederken, o sırada sen de bazı eşyaların üstüne çıkıp dans ederek elindeki sopayı sallıyorsundur.

İKİZLER;
Laito ile beraber dans edersin, fakat böyle dans etmek istemediği için sana kırmızı uzun bir elbise giydirir ve kendisi de takım elbise giyerek seninle Tango yapar.

YENGEÇ;
Ruki ile beraber dans edersin, senin karşında dans edip umursamadan sadece kitapla ilgilendiği için sen en sonunda elindeki sopayla kitabı uzak bir tarafa fırlatırsın ve almaya gitmek istemediği için sıkıntıyla öylesine dans etmeye devam eder.

ASLAN;
Shin ile beraber dans edersin, dans ederken sürekli senin önüne geçip bilerek seni gıcık etmek için yüzüne doğru kuyruğunu sallar, sen onun tüylerini yüzünden hapşırmaya devam ederken bu sırada çaktırmadan daha da sinirini bozmak için evdeki bazı kırılgan şeyleri yere atar.

BAŞAK;
Reiji ile beraber dans edersin, kitap okumakla ilgilendiği için o sırada sana da eğleniyormuş gibi sahte bir gülüş atıyordur ama seninde sinirlerin bozulduğu için en sonunda kitabı elinden alıp onun yüzüne fırlatırsın.

TERAZİ;
Carla ile beraber dans edersin, seni zorla saatler boyunca ayakta tuttuğu için tamamen bitkin bir halde dans etmeye devam ediyorsundur ama aklına koltuğun üstündeki yastıklar gelince yastığı ona fırlatıp onu kemirmesiyle oyalanmasını sağlayıp kaçarsın.

AKREP;
Kou ile beraber dans edersin, dans etmeden önce odasından başka bir yerden aldığı kedi kulaklarını eline geçirip kendi kafasına takar ve sen onu sinir olmuşcasına izlerken en sonunda pes edip sen de kendini kaybedersin ve ikiniz de gece saatlerinde herkes uyurken "Neko" diye bağırmaya başlarsınız.

YAY;
Subaru ile beraber dans edersin, tabii onun yaptığı tek şey sadece koltukta oturup seni izlemektir çünkü dans etmek istemediğini söyleyip duruyor ve sana yastık fırlatıyordur. Aranızdaki şey böyle gittikce sonucu ise yastık savaşı ile biter.

OĞLAK;
Yuuma ile beraber dans edersin, dans ederken birbirinize domates fırlatmak için meydan okumuşsunuzdur bu yüzden elindeki domatesleri onun sana yaptığı gibi yüzüne fırlatmak yerine bilerek yeni almış olduğu kazağın üstüne fırlatırsın, sonucunun ne olduğu zaten belli.

KOVA;
Ayato ile beraber dans edersin, o karşında dans ederken sen ise onun ağzına binlerce Takoyaki dolduruyorsundur, ağzında 10 Takoyaki birden dolunca sonucunda hepsini yere püskürtür ama yemek istediği için hepsini yerden alarak dans etmeyi bırakır ve seni umursamadan gidip başka bir yerde yemeye devam eder.

BALIK;
Shuu ile beraber dans edersin, tabii aslında seni normal bir dansa kaldırmasını kesinlikle bekleme çünkü mutlaka klasik müzik açacaktır, sonuçta çok hareket etmeyi sevmediğinden kendi kemanıyla bazı parçalar çalarak senin masumca dans etmeni izler ve sakin bir dans ortamı oluşturursunuz.

※.;,゜☆

Y/N; Kou.. ama onu bunu geçin, bölüm adı ve tepkiler birbirinden farklı oldu resmen aq ne biçim bir yazarım ben

Bir dahaki bölüm;
"Burcuna göre kim seni ormanda ölmek üzereyken bulduğu zaman ne yapar?"

[Diabolik Lovers] Burçlar 2 ✿जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें