Burcuna göre spor salonunda kiminle, ne yaparsın?

1K 78 61
                                    

Çok geç kaldım ama yeni yılınız kutlu olsun, ♡ sizi çok özledim :")

KOÇ;
Shuu ile beraber gidersin, tabii spor yaparken dinlediği müzik sayesinde uyuya kaldığı için bir spor aletinin içinde kalır ve hayatta çıkamaz.

BOĞA;
Carla ile beraber gidersin, kendisi bir kurt olduğu için pek spor yapmayı bilmiyordur o yüzden sana belli etmeden iyi olduğunu söyleyip çaktırmadan ara sıra yardım istiyordur.

İKİZLER;
Ayato ile beraber gidersin, kendisi çoğu şeyi yapabilmekte iyi olduğu için bazı insanların önünde biraz havaya girer ve bir şeyi başarınca sürekli "İşte bendeniz!" diye bağırır.

YENGEÇ;
Kou ile beraber gidersin, o da çoğu kişi gibi spor aletlerini çok iyi kullanabiliyordur ama bazen senden de sinsice yardım istiyordur, bir şey yaparken zorlanırken ise "Neko-chan!" diye sahte bir şekilde ağlıyordur.

ASLAN;
Kanato ile beraber gidersin, elinden Teddy'i bırakmaya korktuğu için öylece oturup sadece senin spor yaptığını izler fakat sürekli bir hata yaptığın zaman sana korkunç bakışlar atar ve bağırır.

BAŞAK;
Reiji ile beraber gidersin, ikiniz de sadece normal kişiler gibi spor yaptığınız için çok dikkat çekmezsiniz, tabii bazen sana bir şeyi kullanmayı bilmediğin zaman bağırabilir.

TERAZİ;
Subaru ile beraber gidersin, sen bu sefer ondan biraz ürktüğün için öylece durup spor yapamazsın ama o aslında seni bile umursamadan öylece spor yapmaya devam ediyordur.

AKREP;
Ruki ile beraber gidersin, elleriyle bazı aletleri kaldırmaya çalışırken diğer eliyle ise ara verip bazen kitap okuduğu için odaklanamıyordur, bu yüzden onun için bazı şeyleri sen yapmak zorunda kalırsın.

YAY;
Azusa ile beraber gidersin, durgun olup böyle işlerle uğraşmayı pek istemediği için öylece bir yere oturur ve seni izler. Bazen de seni izlerken tuhaf şekilde sırıtıyor, ayrıca yorgun bir şekilde bakıp gülümsüyordur fakat daha sonra en sonunda bundan korktuğun için onun kafasına bir su şişesi fırlatırsın.

OĞLAK;
Shin ile beraber gidersin, hiçbir şey bilmeyip aletleri kullanmayı beceremediği için pes eder ama sürekli spor yaptığın zamanlar seni gıcık etmek için devamlı güler. Tabii en sonunda işiniz birbirinizi kovalamakla biter.

KOVA;
Yuuma ile beraber gidersin, zaten normalde de böyle işlerde iyi olduğunu bildiğin için onu izlerken bütün kızlar başınıza toplanır ve onu izlemeye başlar.

BALIK;
Laito ile beraber gidersin, fakat tam da beraber bir şeyleri öğrenmeye çalışırken Laito'nun kafasına ağır bir dambıl düşmesiyle beraber hastaneye gitmek zorunda kalırsınız.

※.;,゜☆

Y/N; Ruki, bu sefer pki demiyorum çünkü hep aynı şeye demekten bıktım I3NWKWOQNWLNQKS

Bir dahaki bölüm;
"Burcuna göre kiminle bira içersin?"

NOT: Bu arada, eğer panoya bölüm isteklerini yazarsanız sevinirim, elimdeki istekler cidden çok az ;-; ♡

[Diabolik Lovers] Burçlar 2 ✿Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz