Burcuna göre kiminle bira içersin?

1K 79 47
                                    

ÖNEMLİ NOT: İlk olarak selam! Açıkçası çoğu kişi şu sıralar merak etti diye Q&A (Soru-Cevap) yapmayı düşünüyorum. Eğer sizin de merak ettiğiniz şeyler varsa istediğinizi bu paragrafa yazabilirsiniz (Açık olmalıyım ki; eğer soru gelmezse yapmamayı düşünüyorum), her şeyi yazmakta rahat olun ve çekinmeyin. ♡

BİLİN BAKALIM NE OLDU?
BU OLDU;

ayrıca okunmalar neredeyse KOSKOCAMAN 10K olmak üzere :")ÇOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM♡

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ayrıca okunmalar neredeyse KOSKOCAMAN 10K olmak üzere :")
ÇOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM♡

KOÇ;
Shin ile beraber içersin, tabii ki içtikten sonra işe manyaklaştığı için etrafta tuhaf dans hareketleri yapıp, aynı şekilde karşında twerk bile yapar. Daha sonrasında merdivende oturup senin kolunu keserek bütün gün kendi kuyruğunu okşayıp "Kimmiş bu kurt?" diye söylenir ve sonuç olarak en sonunda bayılır.

BOĞA;
Ayato ile beraber içersin, içkiden pek fazla etkilendiği söylenemez bu yüzden içtikce içer ve bir zamandan sonra sürekli aynanın karşına bira ile beraber geçip kendine aynadan bakıp saçma hareketler yaparak "Ah... o aynadaki seksi şey de ne öyle?" gibi saçma hareketler yapmaya başlar.

İKİZLER;
Yuuma ile beraber içersin, kendisi senden gizli daha sonradan içtiği için sarhoş haliyle odadan çıkıp senin yüzüne bahçeden topladığı domatesleri sorar ve hepsini bir yere atmayı kesince ise "Domateslerim nerede?!" diye bütün gece söylenmeye başlar.

YENGEÇ;
Laito ile beraber içersin, birkaç saat sonra onu odasında sarhoş bulduğun için tuhaf hareketler yapmaya başlar ve bazen tahmin edildiği gibi sana dokunmaya çalışır, tabii en sonunda onu odasına kilitleyip bu durumdan kurtulursun. İçerde ne kadar bağırsa bile.

ASLAN;
Reiji ile beraber içersin, ara sıra malikanede olan diğer saçmalıklara karşı sakin durabilir ama bu tabii ki sarhoş olduğu zaman tam tersi, seni kendi odasına kilitleyip bütün sinirini senden çıkarır ve yüzüne kitaplığındaki her kitabı sırasıyla fırlatır ve bunun sonucunda ise kitapların bazı sayfaları yırtılınca yere oturup ağlamaya başlar.

BAŞAK;
Kanato ile beraber içersin, kendisi içtikten sonra etrafta sadece uykusu varmış gibi dağınık şekilde gezmeye başlar ve daha sonrasında birayı alıp ona bağırarak içirmeye çalışır. Sen ona tuhaf tuhaf bakmaya başlayınca bu sefer bira boşuna yere döküldüğü için hepsini senin kafandan aşağıya döker.

TERAZİ;
Azusa ile beraber içersin, aslında böyle içkiler ona pek etki etmediği için aynı şekilde her zaman olduğu gibi sessiz kalıp seninle normal bir şekilde konuşur. Tabii yine de içmiş olduğundan hareketleri normalden daha da yavaşlar ve daha da durgunlaşır.

AKREP;
Subaru ile beraber içersin, hepimiz onun nasıl biri olduğumuz için genellikle sürekli duvara tekme atmaya kalkışır fakat sen ona izin vermediğin için en sonunda delirip duvarı baltayla kırmaya çalışır.

YAY;
Ruki ile beraber içersin, genellikle her yerde sakin tarafını gösteriyor olabilir ama kimse içinde bu hallerdeyken ne olduğunu pek bilmez. Biraz ciddi davranabilir ama kendisi sürekli bu sarhoş haliyle seninle sadece flört etmeye çalışır.

OĞLAK;
Carla ile beraber içersin, çoğu vampir gibi zaten büyük ihtimalle onu da tahmin edebiliyorsunuzdur. Kendini banyoya kilitleyip sürekli kendi saçlarıyla oynayarak yerde oturmuş şekilde öylece ağlar ve sen sonuç olarak kapıyı kırarsın. Bundan kurtulabileceğini düşünmüşsündür ama bu sefer kendi saçlarını bırakıp senin saçlarınla oynamaya başlar.

KOVA;
Shuu ile beraber içersin, kendisi içkilerden o kadar etkilenmez bu yüzden çok içmez ve koltuğunda öylece oturup kulaklıklarıyla öylece klasik müzik dinlemeye devam eder fakat asıl durum sensindir, sen daha çok sarhoş olduğun için kulaklığının birini sana vererek en sevdiğin sakinleştirici şarkıyı açıp sana dinletir ve sakinleşmeni sağlar.

BALIK;
Kou ile beraber içersin, en az 6-7 bardak içtiği için koltuktan yere düşüp bayılmış taklidi yapar ve birkaç dakika sonra senin kulağına hep "Neko-chan" diye bağırır, sen ise onun ağzına sadece sıkı bir bant yapıştırarak onu susturursun.

※.;,゜☆

Y/N; subaru ama... kEnDiMdE iÇeRiM aGa SıKıNtI yOk BaNa ElMaLı MeYvE sUyU dA yEtEr zZoOoOm ZoOoOMm

Bir dahaki bölüm;
"Burcuna göre kiminle yumurta haşlarsın?"

[Diabolik Lovers] Burçlar 2 ✿Where stories live. Discover now