Burcuna göre kim seni ormanda ölmek üzereyken bulduğu zaman ne yapar?

794 73 48
                                    

Bilin bakalım kimin telefonu geri geldi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ayrıca, umarım güzel bir yaz tatili geçirirsiniz. ♡

KOÇ;
Shuu seni bulan kişidir. Ormanlık bir alanda, kulaklığıyla klasik müzik dinlediği için dalgın haldedir fakat seni bir ağacın yanında kanlar içinde görünce hemen yanına koşmuştur, kurtlar tarafından saldırıya uğradığın için nefes almakta zorlanıyorsundur, Shuu ise ne kadar çabalayıp ağlasa da ne yazık ki seni kurtaramamıştır.

BOĞA;
Kou seni bulan kişidir. Etrafta gece avı yapıp birkaç yerde ışınlanarak gezerken mezarlığın yanında yerde yatan bir ceset gözüne çarpmıştır. Ruh işleriyle uğraşırken bir şekilde aşırı güçlü değişik varlıklar tarafından öldürülmüşsündür, aynı zamanda bacağın kırıktır. Yerde duran o lanet büyü kitaplarını toplayarak sinirle tıslayarak kitapları fırlatıp üzerine basar. Seni tekrar hayata döndürme gibi bir şansı olduğunu sansa da bunu başaramaz ve bütün gece sadece senin başında durarak üzüntüden sürekli bağırınıp ağlar.

İKİZLER;
Shin seni bulan kişidir. Ama asıl tuhaf olan sorun, tam da kardeşi olan kişinin seni perçeleriyle tırnaklayarak kan kaybından öldürmesidir. Orada tamamen hareketsiz halde dururken aynı zamanda sana yardım etme isteğiyle beraber kendini ağlamamak için tutarken aniden Carla'ya saldırmaya başlar, ve sana güzel bir "görüşüz", ayrıca birkaç söz bıraktıktan sonra seni o halde orada bırakmak zorunda kalır.

YENGEÇ;
Reiji seni bulan kişidir. Malikanede olmadığını anladığı zamandan beri bütün gününü seni aramakla geçirince en sonunda seni çiceklerin arasında yerde yatmış halde bulmuştur, kim veya ne tarafından öldürüldüğün belli değildir fakat o sadece sessiz kalıp senin kalp atışlarını kontrol edip, saçlarının arasına kopardığı çicekleri koyarak alnına bir öpücük kondurur ve ağlayarak seni orada tek başına terk eder.

ASLAN;
Laito seni bulan kişidir. Aslında ne kadar çapkın veya bunun tarzında biri gibi görünse de seni kucağının arasında tamamen bitkin halde görünce içindeki tüm karanlık ve duygusal tarafını dışına çıkarmıştır. Ormandan çıkıp koşarak malikaneye gittiğinde senin yaşaman için her türlü yolu denemiştir ama sonucu başarılı olmaktan çıkmış durumdadır. Gece herkes uyuyor olduğu anda aniden pes ederek yüksek bir çığlık atar ve senin arkandan kendisini zayıf biri olarak görüyormuşcasına çaresiz halde ağlamaya başlar.

BAŞAK;
Ruki seni bulan kişidir. İlk başta sana baktığında ne olduğunu anlamadığı şekilde son anda zor bir durumda olduğunu fark ederek etrafta yardım için bağırmaya başlar, yanında seni kurtarabilmek için hiçbir eşya veya başka bir malzeme yoktur. O sırada gözyaşlarını dışarıya salmamak için kendini zor tutup yutkunurken pes ederek kendini yere bırakır ve seni sarmalayarak gözyaşlarıyla beraber yanında öylece uzun bir uykuya dalar.

TERAZİ;
Yuuma seni bulan kişidir. Bahçesinde sebze toplarken malikanenin yakınlarında olan bir ormanda senin başka bir vampir tarafından ısırıldığına şahit olunca sinirden farketmeden bazı bitkilerini ezerek yanına koşar ama senin yanında olduğu zaman aslında çok geç olduğunu anlamıştır. Diğer vampir seni zehirleyerek öldürmüştür ve bu durum karşısında Yuuma'nın yapacağı bir şey yoktur. Sadece yere çöküp sessizce seni izlemeye başlar.

AKREP;
Azusa seni bulan kişidir. Ormanda tek başına bir şeyini kaybettiğin için onu aramaya koyulurken gizemli bir okçu tarafından ani bir şekilde vurulmuşsundur, Azusa'nın ise bundan haberi diğer vampirlerin ona söylemesiyle olmuştur. Kollarındaki sargı bezlerini aceleyle sökerek elinden geldiğinceye kadar okla vurulmuş yerine sarmaya çalışır ama seni malikaneye doğru götürürken daha fazla dayanamadığını çoktan anlamıştır.

YAY;
Ayato seni bulan kişidir. Gece ormanda Mukami'ler ile uğraşma çabasındayken aynı zamanda onların seni kaçırdığını düşünüp gece boyunca sürekli seni arama yolundadır. O sırada senin tarlanın olduğu bir alanda gördüğünde hızla yanına ışınlanarak yere çöker, boynunda bir sürü ısırık izi varken boynunu kan içinde bırakmışlardır, bu ne kadar basit bir şey gibi gözükse de seni zehirleriyle öldürerek orada seni öylece atarak bırakmışlardır.

OĞLAK;
Carla seni bulan kişidir. Aslında seni bulan demeyelim de, seni tam da ölürken gören kişinin ta kendisidir. Ayrıca seni öldüren kişi de aslında kendisidir. Kurt halindeyken bazen kendini kontrol edemez, bu yüzden senin de başına getirdiği şey budur; kendini kontrol edemeden sinirden öldürmek. Kendi hatasının farkına varıp gözlerinin hafifce dolmasıyla korkudan oradan yavaşca uzaklaşır, diğer vampirlerin seni bulduğu gün ise bir daha hiçbir zaman geri gelmez.

KOVA;
Subaru seni bulan kişidir. Senin diğer vampirler yüzünden ormana kaçmaya çalıştığını görmüşken seni hızla peşinden takip eder, asıl sorun ise senin onun o değerli bıçağını çalmasındadır. Seni etrafta kaybedince daha fazla stres yaparak birkaç dakika her tarafta öylece gezinir ve en sonunda seni bir gölün yakınlarında intihar etmiş halde bulur. Uzun zamandan beri sakladığı o bıcağı sapladığın yerden ağlayarak çıkarır ve üzerindeki kanları silip en sonunda sinirden kıcağı parçalayarak göle fırlatır, sonrasında her şey kriz geçirmesiyle biter.

BALIK;
Kanato seni bulan kişidir. Sana kalp masajı yaparak seni kurtarmaya çalışırken, ağlamakla beraber kanlı elleriyle aynı zamanda da elinde zorla Teddy'i tutuyordur fakat senin nefesinin gittikce daraldığını ve çoktan dayanamayacağını anlayınca ağlayarak kendini yere atar ve Teddy'i parçalamaya başlar.

※.;,゜☆

Y/N; Azusa diyelim de, bu bölümü yazmamın cidden 6-7 gün sürdüğüne inanasım gelmiyor nedense aq, sanırım ilk defa bu kadar uzun tepkiler yazdım ve cidden tebrik ediyorum kendimi çok iyi bok yemişim var ya

Bir dahaki bölüm;
"Burcuna göre koltukta uyuya kaldığın zaman kim sana ne yapar?"

[Diabolik Lovers] Burçlar 2 ✿Where stories live. Discover now