Burcuna göre koltukta uyuya kaldığın zaman kim sana ne yapar?

835 64 57
                                    

KOÇ;
Laito koltukta uyuya kaldığını gören kişidir, o sırada aklına sinsice bir fikir getirip mutfaktan biraz krema alıp tamamen senin yüzüne sürerek sürdükten sonra bir tüy alarak burnunla oynamaya başlar ve senin kendi elinle yüzüne vurduğunu görünce kötü planları işe yaramış gibi kahkaha atar.

BOĞA;
Shin koltukta uyuya kaldığını gören kişidir, bir yandan kuyruğuna bakar ve diğer bir yandan da sinsice sana bakıp kuyruğunu biraz burnuna yaklaştırıp uykunu bölerek sürekli hapşırmanı sağlar ve sen yorgunluktan koltuktan kalkamadığın için bunu devamlı tekrarlamaya başlar.

İKİZLER;
Shuu koltukta uyuya kaldığını gören kişidir, yanından geçerken senin uyurken masumca gözüken haline gülümser ve üzerine minik bir örtü örterek kendi kulaklıklarını sana takıp diğerlerin seslerini duymadan sakin bir müzikle huzurla uyumanı sağlar.

YENGEÇ;
Azusa koltukta uyuya kaldığını gören kişidir, yerde eğilerek eğildiği yerden yüzüne bakıp öylece gülümseyip yüzündeki yara bantlarından birini senin yanağına yapıştırır, tabii bunu sana bu günden hatıra kalması için vermiştir. Yara bandını verdikten sonra eğildiği yerden kalkıp senin üzerini nazikce örter ve saçını okşayıp oradan gider.

ASLAN;
Carla koltukta uyuya kaldığını gören kişidir, sırıtıp kulağına yaklaşır ve sessizce sinsice gülüp derin bir nefes alıp kulağına üfler ve resmen felç geçirmiş gibi uyanmanı sağlayıp haline gülmeye başlar.

BAŞAK;
Ayato koltukta uyuya kaldığını gören kişidir, Takoyaki yerken koltukta uyuyan sana bakarak seni tamamen ezerek bir traktör gibi üzerine çıkar ve üzerinde sürekli sırf seni rahatsız edip uyandırmak için tepinmeye başlar. Sonucunda zaten bu kadar hareket yaptıktan sonra yorulduğu için senin üzerinde uyuyakalır.

TERAZİ;
Kou koltukta uyuya kaldığını gören kişidir, bu sırada bunun bir fırsat olduğunu düşünerek sokaktan getirdiği binlerce kediyi sen uyurken senin üstüne koyar ve bir fotoğrafını çekip bütün internette paylaşır. Sen uyandığında ise üstünü tamamen kedi tüyleriyle dolu bir halde bulmuşsundur.

AKREP;
Ruki koltukta uyuya kaldığını gören kişidir, pek bir tepki vermeden umursamadan yoluna devam edecekken aniden duraksar ve arkasını dönüp tekrar sana bakınca sırıtır, o sırada tam da senin boynunu ısırmak için tam da sana yaklaşırken uyuyormuş taklidini bırakıp onun yüzüne büyük bir yumruk atarsın.

YAY;
Kanato koltukta uyuya kaldığını gören kişidir, buzdolabından aldığı yeni pastayı elinde taşıyıp yanına gelir ve sakince hiç gülmeden pastayı senin yüzüne fırlatır, daha sonra kucağına Teddy'i koyarak ona sarılıyormuşsun gibi ellerini hareket ettirip fotoğrafını çeker.

OĞLAK;
Subaru koltukta uyuya kaldığını gören kişidir, seni koltuktan itmeye çalışarak biraz daha çabalar ve en sonunda yere düşmene rağmen uyanmadığını görünce çaktırmadan mutlulukla şirince ellerini çırparak senin yattığın yere geçip kendisi orada uyumaya devam eder.

KOVA;
Yuuma koltukta uyuya kaldığını gören kişidir, senin uyuduğunu farkettikten sonra elinde yüzlerce domatesle tekrar yanına gelerek hepsini yüzüne fırlatır ve elindeki domatesler bitince bu sefer üstüne aşırı derecede kaynak olan sudan dökerek gülmeye başlar, tabii aynı zamanda sana "Domates salçası oldun~" diyerek kahkaha atıyordur.

BALIK;
Reiji koltukta uyuya kaldığını gören kişidir, iç çekip elindeki kitabı sen horlarken daha fazla sesini duymak istemediği için bir sayfası açık bir halde senin yüzüne koyar ve üzerindeki örtüyü senin kafana kadar örterek kulaklarını kapatıp başka bir kitap alarak okumaya başlar.

※.;,゜☆

Y/N; ne yazsam bilemedim ama ruki diyeceğim şimdilik ehe

Bir dahaki bölüm;
"Burcuna göre kime ayağını sokarsın?"

[Diabolik Lovers] Burçlar 2 ✿Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora