Burcuna göre kiminle yumurta haşlarsın?

891 75 38
                                    

KOÇ;
Reiji ile beraber haşlarsın, sakince işini sen yanında diğer yumurtaları haşlamaya çalışırken yapmaya devam eder ve seninle ara sıra kitaplar hakkında konuşmaya çalışır fakat çoğunlukla susar.

BOĞA;
Azusa ile beraber haşlarsın, yumurtanın böyle haşlanıldığını görünce geriye kalan kırıklarla parmaklarında kesikler oluşturmaya çalışıp o sırada zevk alıyormuş gibi sadece güler.

İKİZLER;
Carla ile beraber haşlarsın, sen sürekli sessiz kaldığınız için sürekli konuşmaya başlayınca en sonunda dayanamayıp dökülen kırıkların hepsini senin başından aşağıya döker ve hepsi saçında kalır.

YENGEÇ;
Shuu ile beraber haşlarsın, senin orada olduğunu umursamadan kulaklıklarla son ses müzik dinlediği için haşlarken seni duymaz ve sen de o sırada ona bir şeyler sormaya çalıştığın için sinirlenip kafasına bir yumurta fırlatırsın.

ASLAN;
Subaru ile beraber haşlarsın, daha doğrusu haşlamaya çalışırsın çünkü bunu gereksiz bulup tek yaptığı şey yumurtaya hafifce istemediğini belli etmeden yumruk atmaktır, bunu yaptığı için en sonunda içindeki sarısı çok ezdiği için bütün üstüne dökülür.

BAŞAK;
Kou ile beraber haşlarsın, yumurtayı haşlayınca sarısını direk sana yedirmeye başlar ve akını ise sadece kendisi yer, tabii ki de bunu daha diğerleri haşlamayı bitirmeden yapar.

TERAZİ;
Ayato ile beraber haşlarsın, haşlamaya üşendiği için işi sürekli karşında istemeyip gibi yaparak sana göz devirip söylenir ve en sonunda yumurtayı kafan eğik halde senin saçına fırlatır, sonuç olarak sarısı bütün saçlarına yayılır.

AKREP;
Yuuma ile beraber haşlarsın, yumurta haşlamak yerine bahçesinde tam zamanında yetişmiş domateslerini toplamak istediği için bütün işi sana öylece bırakır ve gidip bahçesindeki domatesleri toplar.

YAY;
Kanato ile beraber haşlarsın, haşlarken bazen Teddy ile kendi kendine koşunur ve arada sana korkunç bakışlar atıp durur. İşini tamamen sakince yapırarak bitirince diğer yapılacak şeyleri sana bırakır ve gidip kendisine yumurta yemek yerine minik kekler yapar.

OĞLAK;
Laito ile beraber haşlarsın, haşlarken yumurtaları 1-2 kere yere düşürmüş gibi yaparak senin bunu farkettiğinin farkında olmadan safca alıyormuş gibi yaparak bacaklarına bakmaya çalışır, ve tabii ki ikinizinde sonu birbirinize yumurta atıp kovalamakla biter.

KOVA;
Ruki ile beraber haşlarsın, haşlarken bir yandan da masaya okuduğu kitabını koyarak daha çok yumurtayı haşlamakla ilgilenirken bazen yavaşca haşlarkende kitabına bakar ve hepsini bitirdiğiniz zaman kalkıp senden biraz yemek yapmanı ister, kısacası sadece sakin davranıyor desek senin için iyi olur.

BALIK;
Shin ile beraber haşlarsın, ona bıraktıklarının hepsini haşlamak istemediği için sen haşlamakla ilgilenirken çaktırmadan kendinde olanların çoğunu sana bırakarak kendinde kalanları haşlar ve sen bunu farketmeyerek onun sana verdiklerinin hepsini üşenmeden haşlarsın.

※.;,゜☆

Y/N; YUUMA ÇIKTI AMA BEN NE YAPARIM ZATEN BİLİRSİNİZ,
bir masokie sözü ile; "tAbİi kİ kEnDiM yApArIm."

Bir dahaki bölüm;
"Burcuna göre kiminle mum ışığında mum içersin?"

[Diabolik Lovers] Burçlar 2 ✿Where stories live. Discover now